Şimdi Ara

Akraba bu teşhis kondu bune demek oluyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cerrahpaşa Tıp fakültesi Tıbbi Genetik Anabilim dalı tarafından konulan bu teşhis ne demek oluyor internette araştırdım ama bulamadım...Arkdaşalar yardım edin kötü bişi fln mı...

Akraba bu teşhis kondu bune demek oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTrmn -- 14 Temmuz 2009; 11:34:45 >

• ne oldu
  • ya lütfen dalga geçilicek zmn deil...
  • Hocam ben altı yıl tıp okumadım çatalı görmeme gerek yok ve yazdıklarınızdan birşey anlamamızı konu dışından bekliyorsun.Doktora git sor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 14 Temmuz 2009; 10:59:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

Hocam ben 6 altı yıl tıp okumadım çatalı görmeme gerek yok ve yazdıklarınızdan birşey anlamamızı konu dışından bekliyorsun.Doktora git sor.

hocam doğru diyosun ama ununttun galiba turkiyede yaşıyoruz doktora bune dediğinde sana bi küfür etmedği kalıyor...Bana başka bir yol söyleyinde de yapayım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne diyo bu dayı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrTrmn

quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

Hocam ben 6 altı yıl tıp okumadım çatalı görmeme gerek yok ve yazdıklarınızdan birşey anlamamızı konu dışından bekliyorsun.Doktora git sor.

hocam doğru diyosun ama ununttun galiba turkiyede yaşıyoruz doktora bune dediğinde sana bi küfür etmedği kalıyor...Bana başka bir yol söyleyinde de yapayım...

Hocam bizlerin tahsili belli.Konu Dışındakilerin durumları belli.Sağlığını bizlere emanet etmen çok büyük bir hata.Bir akraba falan yok mu doktor olan ona sor o araştırsın başkalarına güvenmiyorsan.
  • sanırım bir yere sevk etmiş sizi.. ordakiler bu kağıdı okuyup ona göre bir işlem yapacaklar snaırım . Ama doktorun o durumda nereye gideceğini söylemesi gerekiyordu.

Bence kağıdı taratıp buraya koyarsan doktor olanlar yardımcı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 14 Temmuz 2009; 11:02:50 >

• yanlış anlaşıldım galiba ben sadece blepharophimosis-ptosis-epicanthus inversus syndrome bunun hakkında bilgi istedim...
  • bu sendromla ilgili hiçbit yerde türkçe bilgi olmaması beni şaşırttı yani daha önce hiç kşmsemi bu sendromla karşılaşmadı...
  • Göz kapaklarıyla alakalı bi rahatsızlık sanırım.

blepharophimosis
    ptosis
    epicanthus inversus syndrome

Böyle ayrı ayrı aratınca hep birbirine benzer sonuçlar çıktı.

Ayrıca şöyle iki kaynak buldum.

http://www.saglik.im/ptozis/
    http://www.med.gazi.edu.tr/egitim/donem5/gozhast/kapakhasmunal.htm

• evet suanda o akrabamda göz kapağı düşük..Ama ilk doğduğunda başka bi hastanede onlar sonra ameliyatla büyüdüğünde açılır fln demişlerdi...
  • göz hastalığı ile ilgili olsa neden MRG istesin ki? göz için MRG mi çekecek? MRG=Manyetik Rezonans Görüntüleme demektir.Göz ile bir ilgisi yok bana kalırsa,hastalığın ismini yanlış yazmışsın demektir,fiziksel ya da zihinsel bir bozukluk belirlemiş doktor muayenede.Bunu tam teşhis ve tedavi için MRG istemiş..kaygılanma dostum,acil şifalar..
  •  Akraba bu teşhis kondu bune demek oluyor...
  • galiba en oğrusu MR sonucunu beklemek ama 14 aylık bebek hiç bi gelişme belirtisi yok 5 aylık bebek yürüteç te neler yapıyor ama bu sadece yürüteç in oyuncaklarıyla oynuyor 5 aylık bebek emekliyor bu bebek yerde yuvarlanıyor yani bu sendrom gelişime etki edermi...
  • Bu doktorların hepsi Emo
  • Bebegin göz kapaginda sorun anlasilan. Bu anomaliye bir takim nedenler varmis, ben de bilmiyordum, Wikipedia'dan baktim simdi. MR'i kaynaginin beyin olup olmadigini ekarte etmek icin istemis doktor, anlasilan o. Beynin ön kisminin MR'i istenen.
  • MR ve MR incelemesi istiyo kanımca.
    Bu arada bebek 14 aylıksa Allah kolaylık versin MR sesinden.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.