Herşeyi denedi. En sonunda "Bizde Her Yol Var partisi" oldu yine iktidar olamadı yine iktidar olamadı. Çok fazla seçim kaybetti. O kadar çok ki toplumda fakirlere ezik diyenler zenginler bile artık ona ezik demeye başladı. O kadar da olmaz. Lost bile böyle abartmadı dersek yeridir. |
Akpliler Neden Kılıçdarı Eleştiriyor ? (2. sayfa)

-
-
fatih portakal bile linç yemeye başladı, yani geliyorum şuraya iki yorum okuyup gideyim diyorum ama bu kadar saçmalama görünce yazmadan duramıyorum.
kk yi gömen gömene şu anda ama adamda öyle bir hayasızlık var ki kimse çözemedi şu an, üç beş destekleyen zaten bu düzenin üyeleri. normal insan olarak görmüyorum onları.
yanlış anlaşılmasın ben hiç bir zaman ne akp ye ne de chp ye oy verdim. milliyetçi görüşü ağır basan kişiler bu partilere kesinlikle oy vermez. oy veriyorsa da onun milliyetçilik derecesi fetullah gülenin hocalık derecesi ile aynı olur. buna karşı çıkamazsınız çünkü web bunun kanıtları ile dolu.
edit: tayyibe oy verdiler ama öyle bir pişman olacaklar ki iş işten geçmiş olacak. putin müslüman olmuş bunu kutluyorlarmış bazıları, ulen elektriği bana kazık fiyattan satan adam müslüman olsa ne olur? bana ne? benim bir tabur askerimi şehit etmiş biri müslüman olsa ne olur? bu kadar mı aşağılıksınız? ben nato ve rus cephesinde rus tarafına yakın biri olarak bu yorumu yapıyorum birde düşünün, amerika bizim başımıza daha fazla bela olmuş bir grup çünkü, yoksa her ülke kendi çıkarına bakması gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D65A48858 -- 3 Temmuz 2023; 13:10:5 >
-
çok yanlış taraftan bakıyorsun
-
RTE yarın çıkıp MHP haindir, CHP ile ittifak oluyoruz dese, AKP'liler Kılıçdaroğlu'nun ayaklarını yalamak için sıraya girer.
Hayat görüşü olmayan, ideolojisi olmayan bir toplum AKP seçmeni, o yüzden bu durumdayız zaten.
-
Silah zoruyla değil. Sen ve senin gibilerin oluşturduğu antipatiye cevap veriyorlar.
12 seçim kaybetmiş, milletin nazarında adam hesabına alınmayan birisini desteklemek için ancak AKP'li olmak gerekir.
Akplisin diye şüphe etmeye başladım. Millet köpekten nefret eder gider köpek savunursun, millet kk yi sevmez kk savunursun, millet lgbt görmek istemiyorum der gider lgbt hakkı falan filan dersin. Küllü zarar ne varsa onu savunuyon.
Milletin sevmediği şeyler yapıp nasıl oy beklersin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 4 Temmuz 2023; 2:12:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Icinde akplilik yoksa bunlari dememen lazim. Hayvandusmani azinliktansin, escinseller gibi kendinden olmayanlara dusman olmak gibi tam akp tarzi huyun var, kk kotu ama rte daha kotu diyen benim gibiler sende antipati yaratip akpyi olumune desteklemene sebep oluyor.
Escinseller hakkinda sordugumda sorun etmedigini soyledin ama simdi onlari savunmayi, yani onlari zarar olarak gordugunu itiraf ediyorsun. Tipik olarak akp algi yapma taktigi.
Bunlardan daha buyuk zarar verilmez. Zaten bunlar olmasin diye akp gitsin diyoruz ama senin gibilerin inadi bir turlu gecmiyor. Merak ediyorum fanatik bir akpli ile herhangi bir dusunce farkin var mi?
-
Yahu sevmemek düşmanlık filan değildir nereden çıkarıyon düşmanlığı.
Eger birini ya da onun dusuncesini zararli olarak goruyorsan ve ustune millet(kendi icinde bulundugu kesim) bunlari gormek istemiyor demen dusmanliktir. Insan zararli oldugunu dusundugu bir seye karsi mucadele etmesi normal. Burada mesela neyin zararli olup olmadigi.
-
Yahu sen kafanda neler kuruyon. Ne zararlısı kim demiş. Sadece sevmiyor millet ya. Sevmemekte bir özgürlüktür ya bırakın isteyen istediğini sevmesin zorlami olacak.
Madde madde yazip "Küllü zarar ne varsa onu savunuyon." diyen sensin. Zaten sadece sevmesen orada bundan hic bahsetmezdin, bunu bana arguman olarak sunmazdin.
-
Senmi karar veriyon argümanlarin ne olacağına. Sevmiyor dedik yahu kellesini istiyorlar filan demedik. Anaaa gerçekliktenmi kopalim ne istiyon sen.
Bana yazdigin bir sey oldugu icin olabilir mi? Gene ciddiyetten uzaklastin hemen. Seninle 2 kelime konusulmuyor. Artik bilerek burada milletle dalga gecmeye calistigini ciddi olarak dusunuyorum.
-
Bende senin akpli
Su yazdigina gore senin akpli olman daha mantilkli ve gercekci. Yeni uyelik olsaydi cocuk deyip gecerdim, o seviye yaziyorsun ve cevap veriyorsun.
-
AKP'nin seçmeni "Biatçı" seçmendir AKP'nin seçmeni için Sağ'ın adayı hiç fark etmez seçim günü oy pusulasında 2 tane resim görüyoruz ya hadi 3 diyelim AKP'nin sağcı ve Şeriat isteyen Siyasal İslamcı seçmenleri gider Erdoğan dünyadan emekli olmadığı sürece erdoğan'a verir oyunu sonra başka adam mı var bahanesine sığınır bu bir Klasiktir hiç sanmıyorum ama yine de diyelim ki Erdoğan 2028 Seçimleri için AKP'den aday olmadı "Damadı" bayraktarı day yaptı ve Genel Başkanı olduğu partisi kendisini destekledi bu senaryo yaşanacak olursa AKP'li seçmenlerin oyu belli oldu demek olur bu aynı zamanda
velhasılkelam uzun lafın kısası Cehennem Buz Tutmazsa eğer AKP'nin seçmeni hicbir şekilde Sol'a oy vermez gider kendine 2028 çıkışlı 2033 çıkışlı son model Siyasal İslamcılar bulur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 4 Temmuz 2023; 4:35:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Tipik Türk seçmenini tanımayan KK sevdalısı körlemesine mühalif seçmen yorumu yapmış üsteki arkadaş.
Erdoğan yüzde 34 oy ile geldi iktidara ! Oyu 42 oldu 52 oldu yeri geldi tekrar 40'lara geri düştü şuan da yüzde 35 lerde...
Ama karşısında 13 yıldır 12 seçim kaybeden ve her seçimde yüzde 23-25 banında gezen bir parti var !!! Bu durumda biatçı kim oluyor ? Seçim kazanan bir lider ve karşısında çift misli fark yiyen ve gitmeyen KK var ! Ve halen daha KK savunanlar var.
Üstüne KK'yi neden eleştiriyorlar diye halen daha AKP'lilere kızıyorlar. Gerçekten şu ülkenin kaliteli muhalefet istemesi suç mu ? AKP seçmenini şeriat isteyen kişiler sanıyorlar ya birde :D:D Tam tipik CHP komedisi. Aynen pampa 1-2 yıla kalmaz İran'ız şeriat gelecek Erdoğan padişah olacak resmi dil arapça olacak aynen aynen :) ( Bu sığ siyaset yüzünden muhalefetin oyu artmıyor işte. Daha halkı veya siyaseti okuyamıyorlar. )
-
çünkü mevzu akp chp vs değil. mevzu ülkemiz ve ülkemiz insanlarının refahı.
genel toplamda hepimizin derdi bu olmalı bana göre.
-
Tayyip sarayda, kk vip villada, halk ya ucuz ekmek kuyrugunda yada copten gida aramakta.
Vicdani olan hak disinda kimseyi savunmaz. Secimi kim kazandi bilmiyorum ama kaybeden biz olduk.
Bugünden sonra neyi yanlis yaptik, ne nasil yapilsa daha iyi olurdu demek yerine halen fanatizm pesinde kosuyoruz
Ati alan uskudari gecti arkada kalanlara at pisligi kaldi yollarda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçtiğimiz seçimlerde KK yerine Atatürk olsa bile gene RTE kazanırdı.
Alternatif yokmuşta bilmem ne diyipte kendi kendinizi kandırmayın AKPliler.
-
Herşeyi Bay Kemal ediy, ondan eleştiriyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X