Şimdi Ara

AKPLi bir vatandasa hitaben

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha demin bir AKPLi arkadasimiz konu acmisti kendisi hukumeti sevdigini ve taktir ettigini soylemis ve sirf hukumeti babasi elestirdiginden dolayi artik onunla konusmuyormus tam konusuna mesaj yazacaktimki konuyu silmisler. Ben kendinisini davet ediyorum ve kendisine hitaben yazmak istiyorum. Eger bir yanlis varsa gelsin o kardesimizi duzeltelim. Ben ona htaben yazdigim mesaji buraya kopyaladim kendisini davet ediyorum.

"Bak kardesim sen benim kardesimsin sana guzel birsekilde izah edicem anlamadigini sor anlaticam

1)EKONOMI

Simdi mesele teknolojik urunler degil mesele DOLARIN ARTMASI. Dolarin artmasinin en temel sebebi 15 senelik iktidarda yapilan yanlis ekonomik icraatlardir. Ortadogunun en buyuk devletiyim diyorsun urettigin mont yok kaban yok dunya markasi telefonun yok sonuc olarak hicbirseyin yok yil olmus 2017 daha yeni yeni helikoptere fuze yapiyorsun daha yerli araban 2020de geliyor. Gelelim hava savunma sanayisine bizim ulkemizde yuksek irtifa var bu yuzden hava savunmasini f16 gezdirerek yaptiriyorlar. Fuze kalkanin yok olsa bile yerli degil he ama proje kapsaminda yapilmaya calisiliyor. He bana diyeceksinki o zaman diger hukumetler neden yapmadi. Geriye kalan 80 seneyi incele Turkiyenin basi hic beladan cikmadi.

Dolar artarsa ne mi olur ? Sadece devlet olarak bakma olaya turkiyede bir ozel sektor var ve borcu dolar yuzunden buyuyor ayni sekilde devletinde oyle. Borc buyurse ne olur? Odeyemeyecek kivama gelirsen 2001 gibi emekli maaslarini odeyemezsin bankalar iflas etmeye baslar.

Gelelim faiz olayina

Merkez bankamiz faizi ne arttirabilir ne azaltabilir. Oyle Cumhurbaskanimizin EYYY merkez indir demesiyle inmez. Yabanciyi bu ulkeye davet edebilecegin tek yatirim yolu cazip faizdir. Ornek olarak brezilyada %14 faiz var. Aslinda faiz arttirilmali ama arttiramayisinin nedenide kasasinda 60-70 milyar dolar para kaldi. Olmasi gerek faiz yuzdesine getirirse bir gecede 30 milyar dolar kaybeder. Yani eli kolu bagli durumda. Ama suda bir gercektir ki suan icin halkimiz kur nedeniyle y%63 fakirlesti yani cebimizdeki para azaliyor bir yandanda ulkede hersey zamlaniyor.

2) Dis politika

Buna hic girmiyorum 7 milyon ne oldugu belli olmayan insanlarla basbasayiz. Suriye politikasi bastan sona kadar hatalidir ve bastan beri hatali oldugunu numan kurtulus ifade etti.

3) Ic politika

Ic islerinde MIT feto ile olan birliktelikde tabiki sizinti nedeniyle aciz bir duruma dustu suan icin vasifsiz bir durumda

4) ORDU

Ordumuz FETO yuzunden acikcasi yara aldi. Ve genelkurmay baskani suan icin ordunun basinda degil cunku ordu savunma bakanligina bagli yani kisacasi KOMUTANI OLMAYAN BIR ORDU var.

5) Dini baski

Kabul edelim bu hukumet dini kullaniyor en azindan ben oyle dunusunuyorum. Ornek istiyorsan heryerin Imam hatip olmasi oy toplamak icin belli kesimlere sirinlik yapmak.

Sorun varsa alayim not: MHP'liyim eger istiyorsan muhalefetide elestirirm."

• Hakikatler..
  • Bu yazdiklarinin kaynagi nerede ?

Wiki'den kaynak linki atmazsan akkoyunlar cevap atmiyor bu aralar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REV0

Bu yazdiklarinin kaynagi nerede ?

Eger iftira attigim yer varsa ciksinlar aciklasinlar ben burdayim. Bu arada kaynak koymaya gerek yok, horoz resmi cizip altina horoz yazmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butwhoan

quote:

Eger iftira attigim yer varsa ciksinlar aciklasinlar ben burdayim. Bu arada kaynak koymaya gerek yok, horoz resmi cizip altina horoz yazmaya gerek yok.

Bosuna ugrasma bunlarla, kafalari 1500 olmus, salla gitsin. Damlar birazdan 3-5 tanesi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Butwhoan

quote:

Bosuna ugrasma bunlarla, kafalari 1500 olmus, salla gitsin. Damlar birazdan 3-5 tanesi

Gelsinler onlar benim kardesim olsunlar ben aciklayacagim bu milletden vazgecersek hepimiz biteriz cunku unutmayalimki ayni gemide hepimiz variz ve gemi su aliyor.

• İnternette AKP'li normal vatandaş bulamazsın. Bulsan bulsan AKtroll bulursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Güvendikleri kaynak da wikipedia mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.