Şimdi Ara

Akpli Bakan : Marmarayı ve 3. Köprüyü Yaptığımız İçin Şehit Verdik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, şehitlerin ne için verildiğini, Türkiye'ye karşı hunharca bir davranış olduğunu bildiklerini belirterek, "Eğer Marmaray'ı yapmasaydık bunlar olmayacaktı. 3'üncü boğaz köprüsüne adım atmasaydık bunlar olmayacaktı. Her büyümenin bir bedeli vardır" dedi.

Pirelli’nin İzmit’te kurulu fabrikasında yapılan iftara Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Pirelli Ortadoğu ve Afrika Bölge Başkanı Alberto Pirelli, Pirelli Endüstriyel Lastikler Avrupa Ortadoğu ve Afrika Bölge Başkanı Murat Akyıldız, Pirelli Otomobil Lastikleri Türkiye Genel Müdürü Livio Magni, Pirelli Fabrika Müdürü Hakan Yalnız ve fabrika çalışanları ile aileri katıldı. Süleyman Soylu dünyanın gelişmiş ülkeleriyle rekabet edebilir bir ülke haline gelinebileceğini söyleyerek, “Türkiye büyük hedeflerin ülkesi olacaktır. Türkiye’nin büyük ülke olması sadece kendisine değil etrafındaki coğrafyaya ve dünyaya da önemli derecede katkı ortaya koyacaktır. Çok çalışacağız, çok gayret göstereceğiz, dünyanın gelişmiş ülkeleriyle rekabet edebilir bir ülke haline geleceğiz. Milli uçağını üreten bir Türkiye haline geleceğiz, kendi uçak gemisini yapan bir ülke haline geleceğiz. Kim ne derse desin dünyanın ilk 10 büyük devletinden birisi haline Türkiye’yi hep birlikte getireceğiz. Hiç moralinizi bozmayın” dedi.

Soylu, insanlığı dünyaya gösterdiklerini ifade ederek, “Türkiye’nin bu yürüyüşünü engellemeye çalışanlar olabilir. Ama bilmenizi istiyorum ki biz büyük ve aziz bir milletiz. Bugün 2 milyon 700 bin Suriyeli kardeşimize ev sahipliği yapan, 3 milyon kişiyi aşkın Suriyeli kardeşlerimiz dahil etrafımızdaki coğrafyadan gelen insanlara sahip çıkan dünyanın yüz akı insanlığı dünyaya gösteriyoruz” dedi.
    YİNE ŞEHİTLERİMİZ VAR CANIMIZ ACIYOR
    Bugün yine şehitler olduğunu söyleyen Soylu, “Bugün yine şehitlerimiz var. Canımız acıyor mu? acıyor. İçimiz burkuluyor mu, burkuluyor. Biz bu şehitlerimizin ne için verildiğini, ne için Türkiye’ye karşı hunharca bir davranış olduğunu biliyoruz. Eğer Marmaray’ı yapmasaydık bunlar olmayacaktı. 3’üncü boğaz köprüsüne adım atmasaydık bunlar olmayacaktı. Her büyümenin bir bedeli vardır. Büyüyeceğiz ve içimizdeki bu nifakı, birbirimizi bizden ayırmaya çalışanlara karşı kardeşliğimizle bunların üstesinden geleceğiz. 780 bin kilometre kareden bir tek çakıl taşı koparmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Kimsenin de aklından bundan sonra böyle bir şey geçmeyecektir” diye konuştu.
    Tercüman aracılığıyla yaptığı konuşmada Ramazan ayının Müslüman alemi olarak önemli bir ay olduğunu söyleyen Pirelli Ortadoğu ve Afrika Bölge Başkanı Alberto Pirelli, “Ramazan ayını ne mutlu ki hep beraber kutluyoruz. Bu şüphesiz ki Müslüman alemi için çok önemli bir ay ama bütün dünya için çok büyük önemi var” dedi.

Kaynak : DHA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ml_csd_ds -- 27 Haziran 2016; 1:45:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• and the brain goes off
  • Bazı şeylere çüş, höst, hööööey gibi tepkiler verilmesi gerekiyor ki yapılan saçmalığın farkına varsınlar...
  • Önceden verilen 30 bin şehit Köprü hazırlığıydı herhalde.
  • İğrençsiniz artık. Bildiğin halkla dalga geçmek bu. Koskoca bakanın dediğine gülüyorsak artık bu işin cılkı çıkmıştır.
  • Ya sen ülkenin yetkili bir makamındasın arkadaş, insan ne söyleyeceğini duşünür bi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemin ederim ki midem kaldırmıyor artık şu iktidarın hainliklerini. En kötüsü de şu milleti şöyle kandırıyorlar ya ona yanıyorum yazıktır be kardeşim.

Git bir şehit anasına, babasına senin oğlun biz köprü yaptık diye öldü desene, bak sana ne yapıyor orada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "sometimes we need to sacrifice something" dese daha cool olurmuş.

Cool'luk ve kulluk arasındaki seçimi iyi yapmak gerekir.

Kul'a cool'luk edene yazıklar olsun. Orhan gencebay

Bir cool'unu çok sevdim o beni hiç sevmiyor. İbrahim tatlıses

Gitmeseydi onun cool'u olurdum. Müslüm gürses.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuMaster -- 27 Haziran 2016; 2:24:46 >
  • Bu adamlarin alternatifi nasıl olmuyor anlamıyorum. Şu lafı söyleyen adamdaki potansiyel sıfır gibi bir şey. Daha kötüsü yokki bunlardan.

• boyle vatandasa boyle bakan.

• Yok artık hööhhh..
  • Her şeyin bir bedeli varmış. O bedeli senin oğlun ödeseydi ya o zaman.

• adamlar resmen billur keyfi yapıyor

• Bu mesaja eklenen görseller:

• Karaktersiz bunlar.

• 400 verilmediğinden değil miydi o ya? "Kandırıldık" mı yoksa?

Bünyem kaldırmıyor artık bunları..

Not: Esmiyor.
  • Hay allah ya.

Şehit ailelerinin ne hissettiğini merak ediyorum.
  • Bu AKP'lilerden tiksindiğim kadar hiçbir şeyden tiksinmiyorum. Bu tek hücrelileri her yerden dışlayın. Arkadaşlık yapmayın, alışveriş yapmayın, acımayın vurun bi tekme
  • Youtube ta ismini aratıp nasıl omurgasız olunacağına canlı örnek teşkil eden insanın her zamanki şuursuz açıklamalarından biri.
  • Yeter ya bu nedir,biz seçmenlerine kızıyorduk ama seçmenlerin oy verdiği parti seçmenlerden daha rezil durumda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.