Şimdi Ara

Akparti tek başına iktidar olucak (1 Kasım akşamı güncel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akpartiyi sevmiyor, desteklemiyor, oy vermiyor olabilirsiniz ama tarafsız olarak baktığınız zaman akpartinin bu seçimde tek başına iktidar çıkacağını anlayabilirsiniz.

Öncelikle akparti bu seçimde başta emeklilere olmak üzere daha çok ve daha iyi sosyal vaatler verdiler. Bu birçok oy veren kişinin fikrini değiştirir. Beyanname gerçekten çok sağlam ve Davutoğlunun asgari ücrete vb. tarih vermeside birçok kişinin akpye oyunun kaymasını sağlayacak.

Gençlere verilen vaatlerde "iş kurmak için yardım, internet vb. gibi" akpartiye çok oy kazandıracaktır.

Saadettende oy kayacak ama bu oy çok fazla olmayacak. Çok etkilemez

Birçok insan akparti kazanamazsa 7 Hazirandan bugüne yaşadıklarımızı gene yaşacağımızı biliyor. Sandıktan tek başına iktidar çıkmazsa gene koalisyon felan filan. Ve bu sefer ülke ekonomisi baya kötüye gidecek. Birçok oy verende bunun olmaması için tek başına iktidar için AKP'ye oy atacak.

HDP'nin terörist yanlı hareketleri çok oy kaybettirecek. Özellikle çözüm sürecinin bitirilmesi ve HDP'nin gerçek yüzünün ortaya çıkması AKP'ye hem milliyetçilerden hemde kürtlerden oy kazandıracak. Sanmıyorum ama bi ihtimal HDP baraj altında bile kalabilir.

MHP'nin bu seçimde her teklife hayır demesi, birçok mhplinin istifa etmesi, Tuğrul Türkeş gibi siyasetçilerin Akpartiye geçmesi, Sedat Peker gibi milliyetçilerinde açık açık akpartiyi desteklemesi mhpyide düşürecek. Bu düşüş sadece akpartiye oy kayacak anlamında. Bana göre mhpden akpye oy kayacağı gibi chpdende mhpye oy kayacak gibi geliyor.

CHP her zamanki gibi halktan gözükmeye çalışıyor fakat çok çark ediyor. CHP her seçimde olduğu gibi bu seçimdede aynı kalır belki oyu %1 felan düşer.

Dediğim gibi forumda "akparti %35-40 alır" felan gibi konular bana çok inandırıcı gelmiyor. Bu seçimden koalisyon felan çıksaydı veya bu seçimde akpartinin hezimete uğramasını chp ve mhp iyi kullansaydı akparti bu seçimde gerçektende %35-40 alırdı. Ama chp'nin hdp seviciliği, mhpnin en önemli isimlerden bazılarını akpartiye kaptırması, hdpnin açık açık teröristçilik oynaması, seçimden sonra kimsenin birbiriyle anlaşamaması akpartiye çok yarayacak. Çokta abartmak istemiyorum ama %47-48 dahi alabilir AKP.

1 Kasım akşamı bu konu altından devam ederiz.

Akparti tek başına iktidar olucak (1 Kasım akşamı güncel)

Edit: ben sadece düşüncelerimi belirttim herhangi bir iddiam yok kendimi banlarım felan gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MekheR -- 1 Kasım 2015; 18:52:20 >

• 1 Kasım akşamı bu konu altından devam ederiz.

Diyorsun ama 1 Kasım'da bulurum seni, kaçmak yok.
  • akp tek basina iktidar olsun 1 yil forumdan uzaklasirim.

ss alsin herkes. 1 kasim gecesi hatirlatin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NuTeRX kullanıcısına yanıt
    Kaçan .... sorun yok.
  • Aynen. %45-46 suları olacak. İnşAllah %50yi bulur ama zor gibi. Ama 46 civarı kesin. Halk gördü gerçekleri.

• Kediler hazır mı?
  • Olamayacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onlerden dalga gecmek icin yer ayiriyim

• quote:

Orijinalden alıntı: GGQQWP

Aynen. %45-46 suları olacak. İnşAllah %50yi bulur ama zor gibi. Ama 46 civarı kesin. Halk gördü gerçekleri.

Merakımdan soruyorum halk hangi gerçekleri gördü?

• Yahu 30 Mart Yerel secimlerde AK Parti'nin %29a dustu diyen zihniyet bugun cikmis yok %35 yok %38 diyor. Onlara aldirmayin. Reis'in gecen secimde dedigi gibi teskilatta rehavet vardi. Bu secimde ders aldik ve artik sıkı calisiyoruz. Zaten vaatlere bakilinca AK Parti'nin secim vaatlerinin yaninda diger partilerin esamesi bile okunmaz. Son olarak AK Parti'ye gonul veren kardeslerim musterih olun calismalarimizin karsiligini alacagiz. Gayret bizden taktir Allah'tan..

#HaydiBismillah
    #SenBenYokTürkiyeVar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarzmShah -- 9 Ekim 2015; 0:14:08 >
  • orh01 kullanıcısına yanıt
    Akparti kazanırsa hile olur zaten

Hdp kaç köyde kaç sandıkta hilenin dibine vurdu yüzlerce kanıt var belkide bu şekilde aştılar barajı onu napıcaz?

Allah'ın adaleti büyüktür bu seçimdede görücez.

• Selamlar,

Herkes tahminde bulunabilir, tahmini doğru çıkabilir ya da yanılabilir, bunda bir sakınca yok. Başlığı açan vatandaşın tahminleri bence tutmayacak ama tutmadı diye de tepesine binmeye gerek yok. Sonuçta biz de tahminde bulunuyoruz ve tutmayabiliyor (Ben Tuğrul Türkeş AKP'ye geçmez dedim geçti mesela, o da nasıl bir adammış meğer yahu!). Yalnız bu forumda biz ''AKP tek başına iktidar'' diyip sonra bu kendisine hatırlatıldığında ''ben hiç öyle bir şey söylemedim, hep koalisyon olacak diyordum'' diyen sistemli dansözleri de gördük. Kıvırmadan herkes lafının arkasında duracaksa 1 kasım akşamı gelip sonuçları konuşuruz.

Ben de görüşümü söyleyeyim: Bence yüzde 1 civarı değişimler olur, 7 haziran seçimlerinden çok farklı bir tablo ortaya çıkmaz. AKP ve CHP az miktarda oy arttırabilir. 7 haziran öncesi de söylemiştim, AKP-MHP koalisyonu bekliyordum, hala da aynı fikirdeyim.

• HIGHER kullanıcısına yanıt
    Sonra biz sana troll deyince bize saldırma. Sonvesayet kanalının sahibi sensin galiba 7 haziran seçiminin öncesinden beri aynı videoları paylaşıp duruosun.

• bu vesileyle haziran akşamlarında bik bik öten ve 5 bin lira vereceğini söyleyen cengaverleri analım, bizim para noldu aslan parçası?
    sözünde durmayana ne denir

akp %38 alacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jestia -- 9 Ekim 2015; 0:40:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hile olursa iktidardalar. Diğer türlü çok zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavaş olsun

• 13 senedir iktidardasınız daha secimlere bile sahip cıkamıyorsunuz üstüne üslük hileyi baslatanda sizsiniz sen hile yap sonra allah'a sıgın hey allah'ım yardım et bunlara
  • Allah korusun.

Akp'nin ve tayyip'in şerrinden Allah'a sığınırım.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.