Şimdi Ara

Akp üst akılların oyunudur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Defalarca Amerika- akp ilişkisini anlattım.
    Yine görüyoruz ki akp hala aktif rol oynuyor.
    Türkiye'nin suriyelileri ülkeye alması bu üst akılların oyunudur. Kim ülkesine bu kadar suriyeliyi alır tarihte zaten devletler etnik kökenden yıkılmıştır siz devlet başkanı olsanız avrupaya suriyeliler göç ediyor muhtemelen ileriki yıllarda siyasi karışıklığa neden olcak suriyelileri niye kendi ülkenize almayı kabul edersiniz.Stratejik olarak almamanız fazlasıyla mantıklı.
    Onlara iş bulacaksınız ve ülkeye yerleşecekler.
    Türkiye tüm suriyeliri topladı suriyede savaş başlatıp nüfus türkiyeye kaydırıldı daha fazla sorun bundan belki 50 yıl sonra birileri şimdiki iktidara hakaretler edecek.

Ben alınmasın demiyorum zamanında tampon bölge oluşturulabilirdi para talep edilebilirdi ama ses dahi edemedik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yillarca akp'ye kufur ettim. yalniz bugun akp chp'den daha millidir birader. maalesef durum bu.
  • delgado.11 kullanıcısına yanıt
    Evet şimdide 1-c sınıfından delgado.11 arkadaşımızın münazaradaki cevabını dinlediniz. Teşekkürler delgado.11. Şimdide karşı tarafı dinleyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne bekliyosunki kardeşim ? Ülkenin başında türk düşmanı ve arapperest bir lider var. Arapları ülkede çoğaltarak türklüğü tekrar bitirmeye çalışıyorlar. 100 yıl önce diriliş başlamıştı şimdi tekrar araplığa dönüş vakti
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoMaLiLiGeNç

Evet şimdide 1-c sınıfından delgado.11 arkadaşımızın münazaradaki cevabını dinlediniz. Teşekkürler delgado.11. Şimdide karşı tarafı dinleyelim

akp botu tutukluk yapmış. copy + paste yapıyosun hacı bota bir reset atıver
  • Adam chp ile ilgili birşey dememiş ki niye chp kavgası ediyorsunuz.. Olay şu abd kürdistanı kurmak ister ilk olarak bunu 92de denedi olmadı ama uygun ortam yaratılmaya rejimin zayıflatılması kürtlerin ıraktan çıkıp yayılması ile başladı sene 2000lere geldiğin de abd tekrar denemek istedi ırağı parçalamayı ecevit karşı çıktı olası kürt devletini savaş sebebi sayarım dedi abd ecevitin böyle birşey yapacağını iyi biliyordu ve sunni bir maddi krizle eceviti indirdiler yerine şu anki resiniz kukla tayyip geldi senelerdir tayyip ağanız abdnin sözünden çıktımı pydye koridor aç dediler açtınız apo ile masaya oturun dediler oturdunuz türklük kavramını ve atatürkü bitirin dediler büyük oranda bitirdiler kandilden abnin bile desteği varken abd istedi diye geri döndünüz askeri bitirin dedile çünkü en büyük engel tsk idi onuda bitirdiniz kandırıldık dediniz..Sonraki evre suriye idi suriyede pasif kalın dediler pasif kaldık yetmedi suriyelileri aldık pydye göz yummak yetmedi yardım ve yataklık ettik o bölge ırağın kuzeyi tamamen kürtleştirildi oradaki kürtlere sorun bizim topraklarımız der..Son evre önümüzdeki üç beş sene sonra barzani bağımsızlık ilan edecek devleti kuracak en son evre başkanlık sistemi ile ülkeyi parçalara ayırıp doğudaki suriyeliler sorun çıkaracak kürtler zaten sorunlu buralarda karışınca al sana kuzey kürdistan güneydoğu anadolu tayyibin de işi o zaman bitecek sepetleyecekler..

Ekleme : Ülke kaynaklarının (telekom tüpraş gibi) çar çur et buradan gelen kaynaklarını getirisiz işlere harca yol gibi suriyeliler gibi ülke tamamen dışa bağımlı hale getirilmesi ülke ekonomisinin yabancılara teslim edilmesi bankaların yabancılara satılması..Ülkesini seven bir insan bunları yapmaz askere düşmanlık düşmana uşaklıktır..Google de zaten onaylamış.. https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=vatan%20haini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hachiko -- 8 Şubat 2016; 10:49:04 >

• oyle zaten.

amerikada kurulan, genel baskani daha ne siyasi ne de burokratik seviyeye sahip degilken beyaz sarayda agirlanan partiden ne beklenir ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sadece ak parti değil hepsi dünyaya ekonomik olarak hükmeden en güçlü bir kaç devletin kontrolündedir, onların çıkarlarının tersine iş yapmaları zordur, icazet oradan alınır, tasfiye oradan yaılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

sadece ak parti değil hepsi dünyaya ekonomik olarak hükmeden en güçlü bir kaç devletin kontrolündedir, onların çıkarlarının tersine iş yapmaları zordur, icazet oradan alınır, tasfiye oradan yaılır.

Ecevit gibi solcu liderler İcazet almaz Ülke menfaati ne gerektiriyorsa onu yapar.Bu Ülkede karışıklık çıkıp doğu elden gidip Ekonomik olarak komple çöktüğümüzde Audiniz sizi kurtarmayacak bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

Adam chp ile ilgili birşey dememiş ki niye chp kavgası ediyorsunuz.. Olay şu abd kürdistanı kurmak ister ilk olarak bunu 92de denedi olmadı ama uygun ortam yaratılmaya kürtlerin ıraktan çıkıp yayılması ile başladı sene 2000lere geldiğin de abd tekrar denemek istedi ırağı parçalamayı ecevit karşı çıktı olası kürt devletini savaş sebebi sayarım dedi abd ecevitin böyle birşey yapacağını iyi biliyordu ve sunni bir maddi krizle eceviti indirdiler yerine şu anki resiniz kukla tayyip geldi senelerdir tayyip ağanız abdnin sözünden çıktımı pydye koridor aç dediler açtınız apo ile masaya oturun dediler oturdunuz türklük kavramını ve atatürkü bitirin dediler büyük oranda bitirdiler kandilden abnin bile desteği varken abd istedi diye geri döndünüz askeri bitirin dedile çünkü en büyük engel tsk idi onuda bitirdiniz kandırıldık dediniz..Sonraki evre suriye idi suriyede pasif kalın dediler pasif kaldık yetmedi suriyelileri aldık pydye göz yummak yetmedi yardım ve yataklık ettik o bölge ırağın kuzeyi tamamen kürtleştirildi oradaki kürtlere sorun bizim topraklarımız der..Son evre önümüzdeki üç beş sene sonra barzani bağımsızlık ilan edecek devleti kuracak en son evre doğudaki suriyeliler sorun çıkaracak kürtler zaten sorunlu buralarda karışınca al sana kuzey kürdistan güneydoğu anadolu tayyibin de işi o zaman bitecek sepetleyecekler..

Ekleme : Ülke kaynaklarının (telekom tüpraş gibi) çar çur et buradan gelen kaynaklarını getirisiz işlere harca yol gibi suriyeliler gibi ülke tamamen dışa bağımlı hale getirilmesi ülke ekonomisinin yabancılara teslim edilmesi bankaların yabancılara satılması..Ülkesini seven bir insan bunları yapmaz askere düşmanlık düşmana uşaklıktır..Google de zaten onaylamış.. https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=vatan%20haini

AKP'nin en birinci temel özelliği askere düşmanlıktır.Şimdi pkk var diye asker sevici oldu...Yoksa herkes biliyor zihniyetlerini...
    devlet kaynaklarını çarçur etme konusunda bir örnek
     Akp üst akılların oyunudur

bu şeyi kültür merkezi diye diktiler,uzaktan hoş görünsede yanına gidilince dandik işciliği ortaya çıkıyor,bina kenarlarında çökmeler bile var...İçinde tiyatrosu bile yok bu kültür merkezinin...
    Mimariside garip zaten sanki ortadoğu çöllerinde dikilen yapılara benziyor,yanına biraz deve ve birazda bedevi koyarsak tam biri arabistan havası estirilebilir...
    Binanın yerinde de park vardı,parkı yıkıp yerine bu ucubeyi diktiler...
    http://wowturkey.com/tr610/erolcos_AkgunAhmet_park_1_1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 8 Şubat 2016; 10:20:32 >

• quote:

sadece ak parti değil hepsi dünyaya ekonomik olarak hükmeden en güçlü bir kaç devletin kontrolündedir, onların çıkarlarının tersine iş yapmaları zordur, icazet oradan alınır, tasfiye oradan yaılır.

Bunu bile bile de birilerinden icazet alanlara oy verilmemeli diye düşünüyorum.
  • yıllarca aynı muhabbet bıkmadınız rahmetli menderes geldi amerikacı dediniz erbakan geldi özal geldi hepsine amerikacı dediniz arkadaş şimdide akpartiye aynı ithamlar arkadaş şunu anlayın bu coğrafyada yaşayıp devlet yönetiyosanız devlet çıkarları neyi gerektiriyorsa onu yapmak zorundasınız ideolojik yaklaşıp rakip partiyi bu tarz ithamlarla eleştirmek çok acınası geliyor.kaldıki akpartiyi ben çok defa eleştiren birisi olarak şuan daha milli daha insani ve kültürüne geçmişine daha sahip bir parti yok.bir tanesi tam terörist bir tanesi onun vagonu olmuş diğeride kurugürültü milliyetçiliğinden başka birşey yapmayan parti.ülkeyi bunlaramı bırakacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Bunu bile bile de birilerinden icazet alanlara oy verilmemeli diye düşünüyorum.

O zaman boş oy atmak lazım. Onu yapmam, mevcutlardan en iyisi olduğuna inandığıma oy atarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreatlord

quote:

Ecevit gibi solcu liderler İcazet almaz Ülke menfaati ne gerektiriyorsa onu yapar.Bu Ülkede karışıklık çıkıp doğu elden gidip Ekonomik olarak komple çöktüğümüzde Audiniz sizi kurtarmayacak bilginiz olsun.

Yok yaw
    Audi beni kurtaracak diye almıştım. Sarsıldım şimdi.

• quote:

quote:

quote:

Yok yaw

Ölümü görüp sıtmaya razı olurum diyorsun o zaman. Ben mesela kimseye oy vermediğim için vicdanım nispeten rahat, peki ya sen gerçekten rahat mısın?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok yaw

Ölümü görüp sıtmaya razı olurum diyorsun o zaman. Ben mesela kimseye oy vermediğim için vicdanım nispeten rahat, peki ya sen gerçekten rahat mısın?

Çok rahatım.
    Herkes senin gibi düşünse, hiç kimseyi seçmesek o zaman ülkeyi kim yönetecek ? Otomatik pilota mı bağlayacağız ?
    Mükemmel diye bir şey yoktur. Alternatiflerden daha iyisi olduğuna inandığına yakın olmak vardır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok yaw

Çok rahatım.
    Herkes senin gibi düşünse, hiç kimseyi seçmesek o zaman ülkeyi kim yönetecek ? Otomatik pilota mı bağlayacağız ?
    Mükemmel diye bir şey yoktur. Alternatiflerden daha iyisi olduğuna inandığına yakın olmak vardır.

Herkes değil çoğunluk benim gibi düşünse, her şeye rağmen oy alan, hatta oylarını arttıran adamlar biraz kendilerine çekidüzen vermeye çalışır. Bak 7 Haziran'da istediği oyu alamayan AKP bile (bile diyorum çünkü AKP adlı oluşum kibirin, tepeden bakmanın zirve yaptığı bir güruh) öz eleştiriye başlamış, nerede hata yaptığını bulmaya çalışmış.

Mükemmel elbette yok ama göz göre göre de dönülmez hatalar yapanları desteklemek bana göre saçma.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok yaw

Çok rahatım.

Herkes değil çoğunluk benim gibi düşünse,

Onu nasıl sağlayacaksın ?
    Seçimden önce tüm vatandaşları toplayıp "şunlar oy kullanmayacak, diğerleri kullanabilir" diye söz mü alacaksın ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok yaw

Çok rahatım.

Herkes değil çoğunluk benim gibi düşünse,

Onu nasıl sağlayacaksın ?
    Seçimden önce tüm vatandaşları toplayıp "şunlar oy kullanmayacak, diğerleri kullanabilir" diye söz mü alacaksın ?

İşte orada da akıl, fikir, vicdan, mantık, yakın geçmişi biraz hatırlama gibi faktörler devreye giriyor da haklısın, işin en imkansız kısmı bu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.