Şimdi Ara

AKP Seçimi Kaybederse YANDAŞ Medya Ne olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AKP seçimi kaybederse yandaş medya hükümet alehine yayınlar yapar mı? Çünkü bütün kanalları ele geçirdiler büyük ihtimal TRT hariç bütün kanallar hükümet alehine yayınlar yapacak o zaman ne olur? yandaşlar bir anda kaybolur gibi geliyo bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 24 Mayıs 2018; 17:7:10 >

• 80'de paşam neredeydiniz! diye köşeleri dolduranlar bugün darbe karşıtlığında bayrak sallıyor. Yaşı birden fazla hükümet görmeye yetenler gayet iyi bilir bu durumu. Başta yeni hükümete şöyle bir sallarlar, zamanla büyük kısmı o hükümetin yandaşı, havuzu olur. Sonra yeni gelenin vs. diye devam eder.
  • Daha yeni Demirören grubuna Ziraat Bankasından 2 yıl ödemesiz kredi çektirip CNN Türk ve Kanal D yi aldılar.
  • Kim gelirse onun yalakası olurlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Medyaya bir şey olmaz bir kısmı yeni hükümetin tarafına geçer bir kısmı muhafeletin yanına. Her zaman ki gibi.
  • Değişen sadece yazarlar tv yorumcuları olur
  • Akp kaybettiği an a haberdeki alt yazi.

'Tarihimizde kutlu bir gün'

Buna benzer olur.Medya her zaman hukumeti yalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 51/49 gibi yakin bir oranla olursa , hukumete saldirmaya baslarlar.

5 puan ve uzeri olursa yeni efendilerini kabul ederler.

Ben secilsem ilk butun medyanin kellesini alirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 80'de paşam neredeydiniz! diye köşeleri dolduranlar bugün darbe karşıtlığında bayrak sallıyor. Yaşı birden fazla hükümet görmeye yetenler gayet iyi bilir bu durumu. Başta yeni hükümete şöyle bir sallarlar, zamanla büyük kısmı o hükümetin yandaşı, havuzu olur. Sonra yeni gelenin vs. diye devam eder.
  • Daha önce fetöyü nasıl savunup sonra dışlayıp şimdide linç ediyolarsa aynısını erduvanada yapıcaklar.

Ben ordaki yazarları sunucuları hiç birini kale almıycam onlar hiç bir kanalda ekmek yememeli ikditar bir şekilde gider bi daha gelir ama satılmış onursuz geleceğini hatta torunlarına böyle bir yönetim bıraktıran gazeteciler hiç bir zaman inanmam güvenmem.

Medya iflas etmiştir anca kahvedeki dayıları kandırırlar yeni nesile bişey satamıycaklar kendi ayaklarına sıktılar.
  • Yandaş derken medya AKP yandaşı değil, RTE ve hükumet yandaşı, değişirse onlarda değişirler merak etme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.