Şimdi Ara

AKP Oy Verenler Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni Okusun !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kadar olaylar üzerine halen Ak Parti'ye oy verenler. Yatmadan önce ATATÜRK'ün Gençliğe Hitabesi'ni okusun.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi

Ey Türk Gençliği!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Mustafa Kemal Atatürk
    20 Ekim 1927

• Ak Parti'ye oy verdim bundan öncede oy verdim bundan sonra da vereceğim. Atatürküde çok seviyorum. Var mi diyeceğin birsey. Atatürkün aklınin yüzde biri sizde olsa bu durumda olmazdiniz zaten. Atatürk gibi samimi olmayıp onun arkasından siyaset yapmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acbold

Bu kadar olaylar üzerine halen Ak Parti'ye oy verenler. Yatmadan önce ATATÜRK'ün Gençliğe Hitabesi'ni okusun.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi

Ey Türk Gençliği!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Mustafa Kemal Atatürk
    20 Ekim 1927
    />

Anıl bey her şey yerli yerinde Cumhuriyet olduğu yerde duruyor Cumhuriyeti korumak sadece size ait değil herkese aittir sakın paniğe kapılmayın

• tayip atatürk ü bitirdi sen daha gençliğe hitabe diyon
  • Orda chpye oy verin yaziyor dimi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cehape ye oy verenlerde 3 kulhu 1 elham okusun

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Forumda siyaset yasakken böyle hassas bir durumla ilgili konu açmak ne kadar doğru. Ayrıca işin dozunu azıcık kaçıranların hemen üstü çizilmiş.
  • Atatürk tüccarları gelmiş yine

bırakın bu edebiyatları gerçek hayata dönün
  • Kan benim damar benim kan benim damar benim başka bir şey yok.
  • atatürküde seviyorum akp yede oy verdim varmı bir problem...hatta tanıdğım eşcinsel arkadaşım bile akp ye oy attı ...geçin bu kafaları...şeriat mahkemesi bekleyen var hala bu ülkede dini yönetim isteyenlerde azınlıkta korkma oyle brişey yaparsalar ülke iç savaşa girer zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Mart 2014; 18:58:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ainur

Ak Parti'ye oy verdim bundan öncede oy verdim bundan sonra da vereceğim. Atatürküde çok seviyorum. Var mi diyeceğin birsey. Atatürkün aklınin yüzde biri sizde olsa bu durumda olmazdiniz zaten. Atatürk gibi samimi olmayıp onun arkasından siyaset yapmayın.

+1

Atam hayatta olsaydı sizin yüzünüze tükürürdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

atatürküde seviyorum akp yede oy verdim varmı bir problem...hatta tanıdğım eşcinsel arkadaşım bile akp ye oy attı ...geçin bu kafaları...şeriat mahkemesi bekleyen var hala bu ülkede dini yönetim isteyenlerde azınlıkta korkma oyle brişey yaparsalar ülke iç savaşa girer zaten..

Hedef 2023 de ne olacağını düşünüyorsun.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hidetaka Miyazaki -- 5 Eylül 2020; 23:48:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

atatürküde seviyorum akp yede oy verdim varmı bir problem...hatta tanıdğım eşcinsel arkadaşım bile akp ye oy attı ...geçin bu kafaları...şeriat mahkemesi bekleyen var hala bu ülkede dini yönetim isteyenlerde azınlıkta korkma oyle brişey yaparsalar ülke iç savaşa girer zaten..

Hedef 2023 de ne olacağını düşünüyorsun.

gelişmiş devletler arasına girebilmek...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.