Şimdi Ara

Akp'nin son yıllarda yaptıkları ile zamanında Dp'nin yaptığı şeyler aynı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Menderes'in Demokrat Partisi bir süre sonra Chp'ye müdahale etmeye çalışıyor.Mitinglerini,katılımlarını engelleme girişimleri oluyordu...
    1958 seçimlerinde Dp'nin oyları azalıp Chp'nin oyları yükselişe geçtiği sıralarda baskılarını iyice arttırıyordu Dp.
    İsmet İnönü'nün Kurtuluş Savaş'ında karargah olan evi ziyaret etmesi vali tarafından engellenecek,daha sonra istasyondan geri dönencek olan İnönü'nün otomobilinin önü sağdan soldan toplanan Dp'liler tarafından durduruluyor,İnönü kalabalığın içinden istasyona gitmeye çalışırken başına atılan taşla yaralanıyordu..İzmir'de Chp'nin bütün etkinlikleri yasaklanmışt.Bunun gibi daha bir çok olay yaşanacaktı...
    60'lara doğru Dp daha da sertleşip hızını alamayarak bir komisyon kurup(Komisyon üyeleri DP'li) Chp'nin tüm ektinliklerini yasaklayacaktı...vs vs.



    Şimdi Akp'nin son yıllarda yaptıkları da tıpa tıp aynı olmasa da örtüşüyor.Kendilerinden olmayan herkesi terörist,fetocu,vatan haini ilan etmeleri vs.(hatırlarsanız önceki referandum da hayır vermeyi neredeyse vatan hainliği ile bir tutacaklardı)Tvler'de muhaliflerin çok az yer alması,kanalların büyük çoğunluğunun kendilerine geçmesi.Şimdi de İyi Parti seçimlere giremesin diye yada tamami ile kendilerini tanıtıp seçimlere kadar güç kazanmasınlar diye erken seçim kararı aldılar birden bire...Ve son referandumda da çok ufakta olsa güç kaybettikleri Evet'i ucu ucuna aldıklarını biliyoruz.

    Heralde bu seçimi de kazandıktan sonra yavaş yavaş güç sarhoşluğuna kapılıp diğer partileri de ufak ufak kapatma yoluna yada önlerine ciddi engeller koyma çalışacaklar.







  • Bakalim hangi il ilce yapilacak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeopol

    Bakalim hangi il ilce yapilacak
    Bak onu unutmuşum.
  • Vatan cephesi=cumhur ittifaki.

    Her gun radyodan vatan cephesine katilanlarin isimleri okunuyormus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeopol

    Bakalim hangi il ilce yapilacak
    İzmiri ilçe yapacaklarmış, milletvekili sayısını da ilçe düzeyine düşüreceklermiş gerekçe olarak da Osmanlı döneminde zaten İzmir Aydın eyaletine bağlı bir ilçeydi, biz bir hatayı düzelttik diyecekler Peki buna şaşırırmıyız, asla akepenin yaptığı soytarılılıklar bini aştı bu da onlardan biri olur.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.