Şimdi Ara

AKP'nin Ergenekon İçin Söyledikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ergenekon iddiaları için 4 yıl önce ‘‘Allah’a iman eder gibi inandım’’ diyen AKP’li Özhaseki bugün ise ‘’Hak yerini buldu’’ dedi.

http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/mehmet-ozhasekiden-ergenekon-icin-tarihi-u-donusu-1196021/

Diğer büyük liderlerden inciler:

RTE: “BU DAVANIN SAVCISIYIM”

Bülent Arınç: “O SAVCILARA BÜTÜN TÜRKİYE’NİN BORCU VAR” , “TÜRKİYE BAĞIRSAKLARINI TEMİZLİYOR”

Sallamacı Egemen Bağış : “HİZAYA SOKTUK”

Yalçın Akdoğan : “CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK HUKUKİ HESAPLAŞMASI”

Hüseyin Çelik : “KURDA MERHAMET ETMEK KUZUYA ZULÜMDÜR”

http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/ergenekon-icin-kim-ne-demisti-1195230/

BONUS:

3 YILDIZLI BONUS:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuTeRX -- 22 Nisan 2016; 0:22:30 >

• Ne denilebilir ki tek kelime ile ''rezillik'' bunun adı. AKP yetkilileri, yaptıkları dönüş ile en fazla bu dünyayı kurtarırlar ama diğer dünyada pek işi yaramaz bu yöntemler.
  • Açık konuşucam; bu Doğu Perinçek'i ben terörist mensubu yada bir pkk aşığı biri zannediyordum.
    Bu video bugüne kadar gözümden kaçmış yada hiç incelememiştim.

Fakat adam ne kadar güzel konuşmuş öyle yahu. Herşey alenen ve apaçık.. Doğrusu çok şaşırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4RLB0RO

Açık konuşucam; bu Doğu Perinçek'i ben terörist mensubu yada bir pkk aşığı biri zannediyordum.

Fakat adam ne kadar güzel konuşmuş öyle yahu. Herşey alenen ve apaçık.. Doğrusu çok şaşırdım.

Yanar döner hocam ya. Şu sıralar Tayyipçi takılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların hepsi yalan, montaj. Akpliler en başından beri komplo diyordu. Zaten o zaman bı davayı savunsalardı şimdi seçmenleri hesap sorardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

quote:

Orijinalden alıntı: M4RLB0RO

Açık konuşucam; bu Doğu Perinçek'i ben terörist mensubu yada bir pkk aşığı biri zannediyordum.

Yanar döner hocam ya. Şu sıralar Tayyipçi takılıyor.

İnan bilgim yok. İlgim dışı birisi.
    Sadece aklıma öyle kazınmış bir herif. Zamanında bebek katili ve pkk üyeleriyle çekilmiş fotoğraflarına rastlamıştım ve aklımda da öyle kalmış.
  • ergenekon icin kitap yazip, yandas gazetecilikten milletvekiline terfi edenler var. acaba onlar ne dusunuyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 21 Nisan 2016; 20:52:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Şamil Tayyar ın birden fazla kitabı var, su anda ne yapıyordur acaba? Gerçi bunlarda yüzsüzlük doğal bir durum...

• Bu tiyatroyla orduyu tasfiye eden adamlar, hala %50 oy alıyor, bugünlerde de milliyetçi takılıyor. Ne tuhaf memleketiz.
  • Bunları yapanlar birde Müslümanım diyor ya, hadi ordan......
  • O yüzden diyorum. Bu omurgasızları her gördüğünüz yerde omurgasızlıklarını ve ahlaksızlıklarını yüzüne vurun.

Bunlarla konuşurken karşınızda bir birey bir insan olduğunu sanmayın. Empati falan kurmaya çalışmayın.

• Akp zavallı gibi...

Eski düşmanlarından aman diliyor medet umuyor

Önce israil dostumuz dedi

Sonra Ergenokon milli ordumuz dedi

Sırada Esad bekliyorum

• ali tatarın kanı ellerinde
  • 28 şubatı bu yüzden hakediyor islamcılar

• hocam 28 şubat falan hikaye. Bunlar alışmışlar mağdur edebiyatı yapmaya, o süreçte sürekli tahrik edici hareketleri yaptılar inat yapar gibi. En son tüm tarikat liderlerini ne alaka ise başbakanlığa çağırdılar. Sonra da olay patladı.

Bakma bunların orada mağdur edebiyatı yaptığına, şimdi herkes Erbakan falan Tayyip'yen iyiydi diyorda Erbakan'da Bosna yardımı diye toplanan paraları mercümek ile bir güzel iç ett
  • Bu insanlara yaptıklarınızın cezasını elbet çekeceksiniz akpliler.  AKP'nin Ergenekon İçin Söyledikleri

Hadi atsanıza şimdi ergenekoncu bunlar vb. diye mesaj. Bir olayda akp'yi eleştirince hemen yaftalıyordunuz bizi burada. Hadi utanmıyorsanız atın mesaj da görelim.

Pkk ve kck 'lıyı tanık yapıp kaç tane generali ve askerimizi içeri attınız?? CEVAP VERİN CEVAP.

• Ergenekon savcıyı Erdoğan nerede?
  • Neden hiçbir ampullü üye bu konuya mesaj yazmıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirkadyen

Neden hiçbir ampullü üye bu konuya mesaj yazmıyor ?

Merkeze göre hareket ediyorlar emir gelmeden yazmazlar

• Televizyonlarda sıradan bir haber gibi veriyorlar. 10-20 saniye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.