Şimdi Ara

AKP'LİLERİN ÇOCUKLARININ LÜKS YAŞAMINI KARE KARE İFŞA ETTİLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
18
Favori
82.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
917 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Abi sen kapanıyorsun çünkü dinimiz sana kapanmayı emretmiş milleti şehvetlendirme diye. Ama aynı kapalı sen düğününde mini etekli ve göğüsleri görünen dansöz-dansçı kızları oynatıyorsun. Bu ne çelişki.

Bu asıl amacın gösteriş olduğunun ve dini kullandıklarının bir göstergesi değil mi?

• Mimar SaNAN kullanıcısına yanıt
    Hocam dinimiz calmiyacaksin haram yemiyeceksin kul hakkiyla gelmede diyor .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amerikali yazar John Steinbec'in ulkesi icin soyledigi bir sey var "burada devrim olmaz, çünkü yoksullar sıradaki zenginin kendileri olduğunu düşünüyorlar" diye.
    Akp'liler icin de durum ayni. Akp'liler buyuk ihtimalle bunlara tepki gostermeyecek cunku asgari ucret ve sosyal yardim ile yasayanlar siradaki gosteris buladisinin kendisi olacagini dusunuyor/hayal ediyor.
  • Kim düşündüyse çok guzel düşünmüş. Siyasetciler on planda sadece ortalığı karistirirken arka planda donenler neler görüyoruz. Neler yeniyor boyle sonu yok resmen. Somurduler yillardir somurduler. Acilen bu hesabin buyumesi lazim.

Edit: Sayfa kapatilmis arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 21 Kasım 2019; 19:31:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lirikal Militan kullanıcısına yanıt
    hesaba bakıyım dedim ama kapatılmış
  • Krethuss kullanıcısına yanıt
    Evet hocam tam yazdim hesaba bakıyordum ki kapatılmış. Şaşırmadık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turcopolo

Harika ulan harika, bu profili oluşturan kişinin elini ayağını öperim ben. Yayabildiğiniz kadar yayın bakalım, bu hijablı bacılarımızı görsünler bi
    hijabıda biliyor.
  • Anlaşıldı bu ülkeye batman lazım, punisher lazım. Arrow lazım "You have failed this country!" diyecek. Anca öyle kurtuluruz.
  • Arkdaslar
    Müslümanandan zengin olmaz diye bişey yok. Olur tabi ama İslam'ın mottosu israf haram gösteriş kendini beğenme büyüklenme en kotu huylardan olarak tanımlanmıştır. Müslüman zengin olur ama zengin gibi yaşamaz yani hatırlayan hatırlar Davutoğlu basbakanken yaptığı kahvaltı gibi bir kahvaltı yapmaz. Aşırıya kaçmaz. Herkonuda . İşlerine geldi mi HZ Ebubekir in halife olduğunda bir şehire gittiğinde kendisine valinin sunduğu yemekleri gördüğünde valiye dönerek : şimdi bu yediklerimizi bu sorumlu olduğunu bölgede ki herkes yiyebiliyor değil mi diye sorduğu da vali hafif siritarak nerede yiyecek sultanım bunlar sana bize özel dediği de o valiyi görevden aldığı hikayeyi devamlı paylaşırlar ama jipleeden aşağı inmez yapılarda gün yapıp tatillerde ecnebi dedikleri domuz dedikleri gavur dedikleri ülkelerden ülkelere gezer dururlar.

Tutarlı olmak lazım.
    HZ Ali'nin lafiyla bitiriyim bari.
    Dinimizi iyi öğrenin yoksa YASANYİNİZİ din sanirsiniz.

• Fakir fesatlığı akmış yine.
  • Kitap, mini cooper anahtarı + iphone 3338 + $2976 çanta (muhtemelen)

İçi boş yurdum insanı her zamanki gibi dışıyla bir şeyler kanıtlamaya çalışıyor.

• Asgari ücret ile ay sonunu nasıl getireceğini düşünen akpartiler bunu beğendi...
  • Account suspended
    Twitter suspends accounts which violate the Twitter Rules

Birileri fena tutuşmuş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.