Şimdi Ara

AKP'li olmayanlara AKP'lilerin bakıç açısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• edit: silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-01ED072AE -- 11 Eylül 2018; 16:57:21 >
  • Çok basit bunlar dinsiz. İmkan olsa tüm Kuranları yakalar camileri yıkarlar. Müslümanları diri diri yakalar. Çoğu bu kafada bence.
  • Size sormadım.
  • Bilmem bir çok farklı gruba dağılıyorlar.

Öncelikle cidden aklı başında ne yaptığını bilen bir kesim var. Sayıları gerçekten az. Dertleri ülkenin zarar görmemesi için alternatif yollar bulmak.

Din konusunu takıntı haline getirmiş ayrı bir kesim daha var. Her ne olursa olsun bunun din sebebi ile yaşandığını düşünüyor. Ne olursa olsun sonuç olarak bir şekilde dine bağlamayı başarıyorlar.

Gelenek örf adetler kültür gibi eskiden beri gelen ve nesillerce devam ettirilen bütün her şeye nefreti olan bir kesim var bunu tamamen gericilik ve cahillik olarak görüyorlar.

Sadece seçen kesime olan nefretinden dolayı art niyetli olan bir kesim var.

Atatürk'ü anlamak ve yolundan gitmeyi tamamen yanlış anlamış saptırmış yozlaştırmış uç noktalarda nefret ve art niyet barındıran ayrı bir kesim daha var.

Bir kesim solcu olacağım derken PKK lı olmuş onlar ayrı bir dünya.

Atatürk Laik yönetim sistemi vb. değerleri sadece kendisi Atatürk'ü sevebilir sadece kendisi Laik sistemin efendisi olabilir gibi davranan başka bir keism daha var. Bunların ilginç yanı ise biri kendilerine karşı geldiği zaman kendinin Atatürk ve Laik sistemin temsilcisi olduğunu var sayıp bunlara karşı geldiğinizi ilan edip direk vatan haini yaftası yapıştırıyor. Hangi uyuşturucu ile bu hale geldiklerini bende bilmiyorum açıkçası.

Her olan biteni abartan ve aşırı paranoyak olan bir kesim var. Onlar olumsuz bir olay yaşandığı zaman hiç bir zaman bunun yeteri kadar etkili olacağını düşünmüyorlar. Daha olumsuz olmalı daha çok halk isyan etmeli düşüncesi kafalarından bir türlü silinmediği için bu olayı abartarak yaymaya çalışıyorlar. Onlarda ayrı bir kesim.

Ne bileyim muhalif kesim çok karışık bir sürü farklı tip var aralarında.. Ama cidden aralarında nefret ettiğim iki tür var.

1 tanesi sekülerin muhafazakarı ezdiği eski günlerin aynen geri gelmesi için umutla bekleyen tipler.

Bir diğeri ise iki yüzlü olanlar. Yani Türbanlı gördüğü zaman nedir abi bunlar hiç bir yere sokmamak lazım deyip birisi mini eteğe laf söyleyince çomar yobazzz diye kendini yırtan tipler.

Bu ikisinden zerre haz etmiyorum.

• hepimize ÇALPULCU gözü ile bakıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.