Şimdi Ara

Akp kaybedeceğini ve koalisyon olacağını anladı SON ÇIRPNIŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet millet akp sonunda kaybedeceğini anladı ve ağlamaya başladı ne diyosunuz

• Eze eze Ak parti kazanacak yine diyorum

Bundan önceki birçok seçimde yine burda böyle havalara girip çoook hüsrana uğramıştı bazıları
  • quote:

Orijinalden alıntı: atabey_sahabettin

Eze eze Ak parti kazanacak yine diyorum

Bundan önceki birçok seçimde yine burda böyle havalara girip çoook hüsrana uğramıştı bazıları

Haklisin bilader. Her seçim milleti etkilemeye çalışırlar ama sonuç bellidir. 8 haziranda ağlarlar bırak şimdi umitlensinler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP ne zamandan beri tek başına iktidar oldu ki? Pardon Cemaat-AKP koalisyonunu da iyi biliriz.
  • Son genel seçimde %49.5 oy almış bir partinin düşeceğine nasıl inanıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

Son genel seçimde %49.5 oy almış bir partinin düşeceğine nasıl inanıyorsunuz

son seçimde %43 alan bi partiden bahsediyoruz düşüyolar ve düşüşe devam edicekler artı tek başına iktidar olamayacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodgers

AKP ne zamandan beri tek başına iktidar oldu ki? Pardon Cemaat-AKP koalisyonunu da iyi biliriz.

Son belediye seçiminde , cumhur seciminde gördük cemaat faktörünü.

AKP tek başına iktidar olacak. 7 haziran gecesi uplayin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bfc1928

quote:

Orijinalden alıntı: Dodgers

AKP ne zamandan beri tek başına iktidar oldu ki? Pardon Cemaat-AKP koalisyonunu da iyi biliriz.

Son belediye seçiminde , cumhur seciminde gördük cemaat faktörünü.

AKP tek başına iktidar olacak. 7 haziran gecesi uplayin

AKP zaten 12 yıla kadar kitleyi kendisine bağladı, 12 yıl sonra mı geldi akıllarına cemaati temizlemek? Ben cemaati desteklemiyorum yanlış anlaşılmasın, daha dün Gezi Park'nın polisleri kahramanken şimdi ne olduda postalandılar. Seçime herhangi bir hile, hurda bulaşmazsa HDP barajı açtığı an koalisyon olacak adım gibi eminim.

• Yerel seçimle genel seçim bir olmaz. Oylar değişkenlik gösterir. Örneğin 2009 yerel seçimlerinde Akp %38 oy alırken 2011 genelde %49.9 oy almış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chp 28 alsa mhp 18 alsa hdp barajı aşsa akp ne oran kalıyorki. chp en son seçimde 26 almıştı ben en az 28 diyorum yani vaatler karşılık bulursa 32 bile olur. Mhp yükselişte belediye seçiminde 17 almıştı.

• HDP %7 SP-BBP %3 alsa baraj yüzünden oylar Akpye kayacak yine iktidar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.