Şimdi Ara

Akp istifa etmek için neyi bekliyor (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
1
Favori
15.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
440 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geldikleri gibi gönderenler ufacık aklınla hakaret etmek istediğin o millet ve subaylar. Allah Allah diye koşturan arap aşığı dediğin o millet.. Başka ülkeden başkaları gelip mücadele etmedi. Herhalde sen başka milletlerin soyundan kabul ediyorsun kendini. Fransızlar veya ermeniler gibi..

  • bunyamin55 B kullanıcısına yanıt

    burdakilerin gözü dönmüş nefretten anlatamazsın. Süt dağıtacaksın ki bunların gözüne görünsün.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoSSgO

    Reis giderse anayasa ve T.C e karşı işledikleri suçlar yüzünden 7 sülale hapisten cikamayacaklarini biliyor. O yüzden istifa falan etmez. Seçimi kaybettiği gün icsavas çıkaracak.



    Alıntıları Göster

    ne demek kaybederse iç savaş çıkar ya? kaybettin isen gideceksin demokratik ülkelerde böyle olur.

    diktatörlük bu .

  • Olur mu beyler öyle demeyin hic 2002 deki buzdolabi satislari ile 2020 buzdolabi satislarina baktiniz mi siz ? Akp istifa etmek için neyi bekliyor 


    Güldügüme bakmayin morali yüksek tutmaya calisiyorum. Mahfolduk. Paramiz geberdi gitti. Arkadas var abi diyor 2015 yilinda departmanda calisan elemandim aldigim maas Euro bazinda 1.350 euro yapiyordu simdi müdür oldum maasim artti kac kere zam geldi 1000 € bile etmiyor.


    Istifa olayini maalesef unutalim arkadaslar. Hee gidecek mi tabi tek basina dönemleri bitti artik o is hikaye. Tabi yeni geleceklere enkaz birakacak midir ? Birakacakdir. Tahayyül edebiliyor musunuz ki tipis tipis o yaptirdigi koca saraydan kazanan rakibimi tebrik ediyorum diyip ciksin ? Ya da secimi kaybetsinler bir güzel gitsinler. Ic savas cikarmaya calismak icin elinden geleni yapacaktir eminim. Tabi bunda da cok diretemez cünkü o durumda Türkiye haydut devlet konumuna düser ve her türlü BM ya da uluslararasi müdahale mesru hale gelir. Sonunda kellesi gider. Bunun cani tatli bir noktadan sonra kacar gider. Kimseye cici görünmek gibi bir derdim yok secmen hata yapmistir bu kadar net. Baba olsa evladina vermeyecegi kadar sonsuz güc ve yetkiyi teslim ettik. Buna %5 bile oy cikmamasi lazimdi o referandumda birakin öyle +%50 yi. Hos gerci o referandumdan da hayir cikti da oynadilar diyelim de hadi birkac puan oynadilar %5 10 15 ciksa nasil oynayabilecekler o kadar ? O rezil referandumdan sonrasi senaryosu belli tiyatrodur ! Derhal ama derhal dünya ile daha ilimli iliskiler kuracak bir iktidar Türkiye nin basina gelmezse, yasayacagimiz seyler bugün yasadiklarimizdan daha iyi olmaz. Taze bir kan ile en azindan bir iki sene sonra toparlanmaya baslar.





  • 2001 den fersah fersah daha vahim durumda ulke,her açıdan.Hala %30 diyorlarya ne gorup ne yasiyorlarda pesindeler anlamak mumkun degil.Bir degis vardirya "evlat olsa sevilmez"bile kifayetsiz kaliyor yapi karsisinda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekrem İmamoğlu kazandığında "çaldılar" deyip yeniden seçim yaptırdılar sonuç halk cevabını vermişti. Seçimlerde kaybederlerse Halkla inatlaşmamaları gerek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: radko

    Hakikatten nerde bu muhalefet çıkın kardeşim ortaya bu halkın çektiği rezilliği eziyeti bağırın saklanmayın

    Hiçbir ana akım medya tv gazete muhalefete yer vermiyor artık. Açık açık taraflar. Sadece halk tv vb. kanallara çıkabiliyorlar onu da kim izlerse artik... Milletimizin tv den etkilendigini bildikleri icin tum medya oyuncak olmus durumda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ta4cmj T kullanıcısına yanıt
    aciz ve garip yazını okudum okumaz olaydım. arap aşıkları , emperyalistlerle birlikte def edildi 1920 lerde. ama işinize gelmez anlamak. harf devrimiyle çağdaş eğitime başladık örneğin. anlayabildin mi? ermeni-fransız nedir? soy ağacın mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş yurt dışında olan niye beni yönetecek kişileri seçmek için oy kullanıyor ya. Yurt dışında yaşayan Türklerin oy kullanması kesinlikle yasaklanmalı. Hatta tercihte bulunun dese ülkeler .Ya Türk vatandaşlığı ya da benim ülkemin vatandaşlığı diye. Bir tane Türk kalırsa ben hiçbirşey bilmiyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cpt. Billy

    ne demek kaybederse iç savaş çıkar ya? kaybettin isen gideceksin demokratik ülkelerde böyle olur.

    diktatörlük bu .



    Alıntıları Göster
    RTE diktatör değil. Sadece herkese kin ve nefret kusuyor, kendisine karşı olan herkesi Hitlerin yaptığı gibi teroristlikle kumpaslarla içeri tikiyor. Gazeteleri kapatıyor, gazetecileri içeri tikiyor. Ha birde TSK envanterinden kayıp silahlar sürekli sadat gibi sivil milisleri silahlabdiriyor.

    Ama bunları İç savaş için yapmıyor. Tamamen herkes g3 piyade tüfeği nasıldır kullansın görsün bilgilensin istiyor. Saka bir yana hiç hafife almayın. Yaptığı bütün hamleler iç savaş hazırlığı. Komplo falan değil bu. Zaten birkaç yıl önce Necip Fazıl'ı anarken. Devrim mesajını kendi kitlesine verdi. Hatta cok yakınız dedi. Eee Aralık ayında İstanbul'un göbeğinde açılış konuşmasını Sadat denen Silahlı örgütün başındaki Adnan Tanriverdi'nin yaptığı şeriat Kongresi de yapıldı. Diyanet başkanı onur konuğuydu. İstanbul Başkent seçildi. Hatta "hiçbir anayasal hüküm kuran hükümlerinin üzerinde olamaz" şeklinde ilk madde açıklandı.
    Başarılı olur olmaz tartışılır. Ama seçimle gitmeyeceği kesin. Daha yerel seçim kaybettiğinde bile hazmedemeyen adam belediyelerin koltuklarini gaspetmeye çalışan adam Başkanlığı hoşçakalın deyip bırakacak mı sanıyorsunuz.

    T.c'ye ve anayasaya karşı işledikleri şunlardan kurtulmanın başka hiçbir yolu yok.Bunu onlar da biliyor. O yüzden kimse hadi Allaha emanet deyip cekileceklerini sanmasın.
    Diyelim ki ben yanılıyorum.
    Bu Milis güçler ne için? Silahlanma ne için?

    İnce'nin katıldığı seçimlerde evinin salonunda 20 tane g3 makineli fotosu paylaşıp altına reisin emirlerini bekliyoruz yazan adam gibi adamlar neden ceza almadı? Kim koruyor bu adamları? Savcılar nereye kayboldu? Tsk envanterinde kayıp olan g3 ler bunun gibi kaç tane evde? Suriye sınırında bekletilen milisler bu harekata dahil edilecek mı?
    Televizyonlarindan ölüm listesi aciklayabilecek kadar cesareti nereden buluyorlar? Kaç kişi liste yaptı? Mesela aktif mücadele verenler dışında sivil olup sadece görüş belirten bizim gibi insanların da kapısı çalınacak mı? Fetöyü temizlemek yerine feto bahanesiyle yılların askeri liselerinin kapatılması bu planın bir parcasımıydı? Akp den ben için tek fetöcü çıkmadı?

    Başkenti İstanbul olan bu şeriat devleti oylarla kurulmayacagina göre o silahların neden sivillerin elinde olduğu belli. Mesela 15 Temmuz bile halkı sokağa dökmekteki başarılarını test ettikleri bir eğitim parkuru olabilir. Belki gercektir belki sahte darbedir. Ama sorumlusu AKP dir her iki türlü de.

    Bana bu yapılanlar kapı kapı gezip başımızdan aşağı gül yaprakları serpmek için yapildi derseniz ok. Komplo teorilerinin içi boştur ve dayanaksizdir.

    Ancak yukarıda saydıklarım ve çok daha fazlası yapıldı ve hepsi gercek.
    Erdoğan neden oy kaygisi taşımadan hunharca hareket ediyor? Berat Albayrak damadiysa damadı neden umursamıyor hala koruyor? Akp tabanı bile rahatsız berattan ama Erdoğanın umrunda değil. Dolar Euro ortada ama çıkıp kaygisizca iyi gidiyoruz diyebiliyor. Sanki hiç seçime gitmeyecekmiş gibi umursamazca. Şu ekonomik tabloda bu kadar rahat olmak garip değil mi? Peygamber olsan koltuk yine gider. Durum öyle felaket. Ama adama bakıyorum çok rahat. Üstte yazdıklarımla birleştirince gül dökmek için olmasa da kapımızı birgün birilerinin alacağı bir gerçek. Seçim gecesi kayıtlı adresimde olmayacağım. O kadar ciddiyim.salak biri de değilim. 36 yaşındayım. Neyin peşlerinde olduklarını anlayabiliyorum.

    Burası İran mı diyenlere de Tek cevabım burası devrim öncesi İrandan daha çağdaş bir ülke kesinlikle değil. Onlar da burası Suudi Arabistan değil diyorlarmış.

    Eğer sen yapılanları görmeyip yohartıh dersen burası İran'a da döner Afganistan'a da.
    Biz umalım dua edelim olmasın.Ben yanılmak için çok dua ediyorum. Ama biz karsinizdakinin planını anlayamayacak kapasitede olursak başarı ihtimalleri 7 kat artar.

    Şunu unutmayın AKP geldiğinde İlk icraati cumhuriyet içerikli T.C tabelalarina saldırmak Atatürk'e ve İnönü ' ye iki ayyaş demek, askerle ilgili asılsız medya haberleri üretmek, ve milli bayramları sönük ve sessiz geçiren bir ülke yaratmak oldu.
    Akp nin neyin peşinde olduğu zaten belli. Akp bunu hiçbirzaman saklamadı. Simdi elinde sonsuz güç var sona geldi ve kartlarini açık oynuyor.

    Adamlar birşey saklamıyor. Biz göremiyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 8 Ağustos 2020; 13:58:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Abdulhamithan hazretleri gibi oda kacip gidicek ulkeden

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu yazınla kim olduğunu da ortaya koydun. Ben de seni adam yerine koyup yazıyorum. Lafa bak harf devirmini ortaya koyup saçmalamışsin. Kim savaştı söyleyemiyorsun bile. Peygamberine aşık bu millet savaştı. Senin gibilerde hazıra konup sahibi zannediyorlar. Ancak bu forumu doldurursunuz o kadar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akp istifa etmek için neyi bekliyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ta4cmj T kullanıcısına yanıt
    sana bir şey yazacağım, forumdaki abiniz ceza verecek. çanakkale'de de yere inen melekler savaştı değil mi sana göre? kurtuluş savaşı bir emperyalist ülkelere iki sizler gibi vatana ihanet edenlere karşı verildi. utanma duygunuz olmadığı için arsızca yazılar yazabiliyorsanız, yine Atatürk sayesinde kazanılan ulusal kurtuluş savaşımız sayesinde. nankörlüklerinizi hep biliyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yargılamamak için kazanmak zorundalar. Seçimi kaybettikleri gün akp siyasilerinin ve yandaşlarının yüzde 75 i yurdışına pensilvanya ya kaçar efendilerine yüz sürerler yüzsüz herifler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ta4cmj T kullanıcısına yanıt
    Sen savastinmi sür da cizrede hani de hakkaride yada kuzey ırakta... yada bir siyasi evladı? Bi gidin işinize

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • istifa onurlu bir davranıştır


    boşuna beklemeyin yani




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dış Güçler Temsilcisi -- 8 Ağustos 2020; 17:6:22 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.