Şimdi Ara

Akp foruma evet reklami vermis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Foruma bile reklam vermisler. Yalan reklam yapiyorlar mv sayisi 600 e cikiyor diyip altinada adalet fln yazmislar. Yalan dolan yazilar yazip halki kandirmak nasil bir zihniyettir. Maddeleri actim okudum hicbiri mantikli degil resmen cumhutlriyet elden gidiyir baskan ne derse o olur rejimi geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• her şeye tek bir yerde toplanınca bizi indirmeleri biraz daha kolay olacak.

bop'a hoşgeldin.
  • Senin hiç işin gücün yok mu la dakika da ort. 5 konu açıyorsun...
  • ADBlock var Allahtan
  • Saftirik kandırma peşindeler.
  • Gun rahat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İl teber

Senin hiç işin gücün yok mu la dakika da ort. 5 konu açıyorsun...

Kisiye gore degisir tabikide. Ben dakikada 5 konuyu dusunup tartabilirim bakarsin baska adam is isten gectikten sonra 10 yil once keske bunu dusinebilseydim yanlis yapmisim der. Ben hicbirzaman yanilmiyorum kendime guvenim tam oldugundan catir catir dogrulari gercekleri yaziyirum. Ama konularima bak ustunden 5 ayda gecse konuyla ilgili beni yaniltabilecek yada dusuncemi tezimi yok edebilecek cevaplar malesef alamiyorum. Ha belki alirim diye umudum var bakalim 5 konu daha actim bekliyorum yorumlari :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: surge Voltage

ADBlock var Allahtan

O ne ya baylock gibi bisey mi :D

• millet vekili sayısı 80milyon olsun. yada millet vekili maaşı askari ücret olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydarkarapuar

millet vekili sayısı 80milyon olsun. yada millet vekili maaşı askari ücret olsun

• haydarkarapuar kullanıcısına yanıt

• Adamların reklam vermedikleri mecra yok , iyi para biriktirmişler ve kesenin ağzını açtılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geranimo486

her şeye tek bir yerde toplanınca bizi indirmeleri biraz daha kolay olacak.

bop'a hoşgeldin.

Hoş bulduk lavabo ne tarafta?

• Albert De Salvo kullanıcısına yanıt
    geriye kalan topraklardan sonra hala doğuda iseniz batıya dogru merkeze yönelin,zaten çok geçmeden saraya varmış olursunuz oradan sola dönün görürsünüz zaten,batıda iseniz lozan anlaşmasının bozuldugundan dolayı işgal edilen bölgelerimizi arkanıza alın yine çok geçmeden merkezden sağa dönün ayrıca etli ekmek yemeyi unutmayın ben güzel yapan bir yer biliyorum :)
    ,ayrıca bunlara ek olarak tabi ki eyalet sistemi oldugu için her geçişte vergi vermeniz gerekecek hazırlıklı olun,bazı bölgelerde güvenlikten dolayı alınamayadabilirsiniz malesef şikayet edebileceginiz bir yer yok,yolunuz açık olsun

mu demeliydim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geranimo486 -- 26 Mart 2017; 10:50:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geranimo486

geriye kalan topraklardan sonra hala doğuda iseniz batıya dogru merkeze yönelin,zaten çok geçmeden saraya varmış olursunuz oradan sola dönün görürsünüz zaten,batıda iseniz lozan anlaşmasının bozuldugundan dolayı işgal edilen bölgelerimizi arkanıza alın yine çok geçmeden merkezden sağa dönün ayrıca etli ekmek yemeyi unutmayın ben güzel yapan bir yer biliyorum :)
    ,ayrıca bunlara ek olarak tabi ki eyalet sistemi oldugu için her geçişte vergi vermeniz gerekecek hazırlıklı olun,bazı bölgelerde güvenlikten dolayı alınamayadabilirsiniz malesef şikayet edebileceginiz bir yer yok,yolunuz açık olsun

mu demeliydim?

Profil fotoğrafına koyduğun ile yazdıkların ters düşüyor reis. Sen herşeyi böyle çabuk mu kabullenir ya da basit sanarsın ?

• Albert De Salvo kullanıcısına yanıt
    engellemezsek olabilecekleri yazdım orada,kabullenecegimi nereden çıkardın?,ölürüm daha iyi öyle bir utançla yaşamaktansa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

quote:

Orijinalden alıntı: surge Voltage

ADBlock var Allahtan

O ne ya baylock gibi bisey mi :D

Forumdaki reklamları engelleyebilirsiniz:

https://chrome.google.com/webstore/detail/****/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom?hl=tr

• Ghostery sağolsun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyanin millet

• Kaynak bol nasıl olsa. Yiyin efendiler yiyin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.