Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (834. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 832833834835836
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pileysteysin

RECEP TAYYİP ERDOĞAN PEYGAMBERDİR! O'NUN YOLUNDAN GİTMEYEN DE BİZDEN DEĞİLDİR. BAZI ŞEYLERİ ANLAYIN ARTIK

rabbim akıl fikir versin sana senin giblere acıyarak bakıyorum şifanı bulursun inşallah....
  • Bu KONU için iki sözüm olacak..

1- Aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş...

Kaç seçim oldu hep seçim öncesi BİTTİ Diye KENDİ KENDİLERİNE ÇALIP OYNADILAR.. SOnuç Ortada..

Ama naparsın Yenilen Pehlivan güreşe doymazmış..

2- Bu KONUYU GÖRünce en çok şu kesim yani İsrail, Esed, Sisi, Ameriacan NEOCONLARI, Siyonistler, 3.havaalanı ve diğer sebeplerden dolayı HASEDİnden Çatlayacak Olan ALMANYA, İçeride NE kadar din düşmanı ve Memleketini Elin gavuruna şikayet edip onların AYAĞINI ÖPÜP ''ne olursun şu RTE den bizi kurtarın kriz çıkartın brşeyler yapın kurtarın bizi '' diyen paralelciler.. Ve daha bunun gibiler.. SEVİNİYORDUR..

Ve kişi SEÇİMDE KULLANACAĞI OY ile ya bu küresel şer şebekesini SEVİNDİRECEK ya da ÜZECEKTİR..

Olay budur.. BÜYÜK RESİM BUDUR.. Gerisi incir kabuğunu doldurmayacak furuattır..

• kemal bayramda maaş ödenmesine karşı.Yıl 1994
     AKP Çok Fena Düşüyor..
  • Her seçim günü akp'nin oy düşürmesini beklemek = Kadıköydeki maça hadi bu sefer kazanıcaz diye gitmek (via qamber)

Gerçekçi olmak lazım.

Benim tahminim.
    Akp % 45
    Chp %25
    Mhp % 18
    Hdp %10

HDP kesin barajı geçer. TERÖR ÖRGÜTÜ LİDERİ apo emri vermiştir birilerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

quote:

Orijinalden alıntı: Carmella

quote:

quote:

Seçim sonuçları
    AKP 46
    CHP 20.5
    MHP 17-18
    HDP 11-12

AKP-HDP koalisyonu olursa bana eyvallah
    AKP-MHP olursa partiye devam

Güzel sonuç chp okadar düşmez akp mhp ile koalisyon kurarsa mhpnin oyu %3-4 düşer bu oylarda ya chpye yada başka bir partiye konsile olur ve akp kürt oylarınıda kaybeder ve %39-40'a düşer buda bizim işimize gelir.

AKP den 4 yıl sonra kurtulacağına mı seviniyorsun, hedefiniz iktidar değilmiydi : )
    4 yıl sonrada akp-mhp koalisyonu olur.

Akp mhp ile koalisyon kurarsa dört yıl sonra böyle bir sonuç çıkar:

Akp %39
    Chp %30 (Genel başkan değişirse)
    Hdp %16
    Mhp %12

Hayal görmeye gerek yok bu seçim akp iktidar olacak ama tek başına olacakmı orası muallak.

Hayali 15 yıldır siz kuyurosunuz her seçim ıslak rüyalar görerek
    Bu ülkede merkez sağ %65 dir
    Sol %35 dur

CHP ve HDP %35 oy için savaşıyor birbiririyle. İkisi toplam %35'i sittin sene geçemez.

AKP ve MHP %65 lik pasta için savaşıyor. Bu pastadan %45-50 akp alıyor. Kalanını MHP alıyor.

Anketlerde bunu teyit ediyor zaten, CHP+HDP = 35
    Ne eksik ne fazla.

4 yıl sonrada sağ'ın oyu %65 olur, sağ partiler o pasta için kapışır.
    Son 30 yılda yapılan bütün seçimlere bak, sol partilerin oyunu topla, hiç %35' i geçmişmi?
    1999 seçiminde bile solun toplam oyu %30'du.
    CHP+DSP.

• quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

quote:

RECEP TAYYİP ERDOĞAN PEYGAMBERDİR! O'NUN YOLUNDAN GİTMEYEN DE BİZDEN DEĞİLDİR. BAZI ŞEYLERİ ANLAYIN ARTIK

rabbim akıl fikir versin sana senin giblere acıyarak bakıyorum şifanı bulursun inşallah....

O adam bir trol.Ak partilide değildir.Ak partili düzgün mantıklı adamların aklını çelmek için böyle oyunlara girişen bir çapulcu
  • quote:

quote:

HAHAHAhAHHAHHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHA
    Kardan adam olur, chp lilerden olmaz.
    Anket sonucunu hazmedemedikleri için şimdi chp nin has adamı hakan bayrakçı ya yandaş diyorlar :)
    Yeni mi anladınız hakan baykrakçıyı
    Bu adam seçimden 2-3 ay önce AKP yi %35-40 gösterir, seçim yaklaştıkça yavaşça akp'nin oy oranını artırır, seçimden önceki son ankettede bildim demek için gerçek oy oranını açıklar.

Adam her seçim bunu yapıyor.
    3 ay önce %8 dediği anadolu parti %1'in altına düşmüş.
    %3 dediği vatan partisi 1.5'e düşmüş.
    AKP ye bu oylar gaipden mi geldi.
    Adam hepinizi keriz yerine koyuyor resmen.
    Durun bu ankette gerçek değil, bundan sonra 1 anket daha yayınlayacak oda mayıs anketi.
    O ankette tahminim AKP %46-47 arasında olacak.
    Seçim günü %46 alacak
    Ve tv lere çıkıp bildim dicek.

Çok komiksin nereye %46'ya yükseltiyormuş ? En yandaş anketçi mak bile akp %45'e düştü dedi
    Bende biliyorum sonarın hep öyle yaptığını git andy-ar anketine bak oda akp %43'e düştü diyor cumhurbaşkanlığı seçimini en iyi bilen şirkettir kendisi

seçimi kayberdersen bırakacakmısın??

• hırsızlarla MHP yi aynı kefeye koyma gerçek bir MHP li asla akp ye oy atmaz tabi karakteri sağlam ise...Bu hırsızlar bir kez daha başa gelirse zaten işimii kötü bakın batıdaki türkten çalıyorlar doğudaki kürde yediriyorlar....Bugün çıkan habere göre doğu anadoluda internet bedava olacakmış...Milletin enayisi salağı bizmiyiz ki aylık 70 tl ödüyoruz haram zıkkım olsun bu devlete verdiğim vergiler...AKP+tayyip = hırsız bunların şerrinden rabbime sığınırım....
  • abdullahors84 kullanıcısına yanıt
    Şunu nasıl anlatırız bilmiyorum ama ideolojik çatışmayla alakası yok karşı olmamızın, yemin mi edelim ne yapalım bilmiyorum. Karşı olmamızın tek sebebi Türkiye'nin son yıllardaki hali. Bak arkadaşım, doğu gitti, yok, adamlar kendi düzenlerinde kendi devletlerinde yaşıyor resmen. Açılım adı altında asker karakollarının büyük bir çoğunluğunu kapattı. Polis pasif, kalan karakollar kendini korumaktan başka bir şey yapmıyor. Teröristler araba durdurup kimlik kontrolü yapıyorlar, buranın güvenlik gücüyüz diyorlar. Git doğuda 3 5 şehir dolan gör. Anlarsın ne dediğimi. Akil adamlar çıkardılar, hepsi özerklik olsa nolcak falan diye konuşmalar yaptı, o kadar yüzsüzler ki şehit ailelerine yaptılar bunu, defettiler başlarından, her gittikleri yerde tepki aldılar. Dolar, euro fırladı, zamanında avrupa birliğinin bütün avrupayı besleyecek kapasitede gördüğü tarım ülkesinde dışarıdan getirtmediğimiz tarım ürünü kalmadı neredeyse. Büyük bir markete gir sebze, meyve, kuruyemiş ne durumda bir bak. Özelleştirilen hangi kurum değerinde özelleştirilmiş bak lütfen. Özelleştirme zaten ilke olarak, sunulan hizmetin kalitesini arttırmak ve devletin külfetini azaltmak için yapılır. Dünyadaki telekomünikasyon hizmetlerindeki gelişmeyle bizim telekomun gelişimine, ücretlerine bak. Tekelinden dolayı fahiş ücret ödüyoruz. Bütün AKPlilerin mal varlıklarının nasıl arttığına bakın. Amaç millete hizmetse bu adamlar nasıl bu kadar zenginleşiyor? 17 Aralık operasyonuyla ilgili kendileri dışında kimse yalanlamıyor, aksini ispatlayamıyorlar. Hatta bazıları CHP iktidarda olsa o da çalardı diyor, bizim günah işleme özgürlüğümüze karışıyorlar diyor. Özelleştirme idaresini kapatacaklar, özelleştirecek bir şey kalmadığı için, bu özelleştirilen parayla ne yatırım yapıldı? ne üretmeye başladık ekonomimizi düzeltecek. Siz evinizi satıp kirada oturmaya başlasanız, o parayla iş yapmazsanız zengin mi olacaksınız? Bizim durum aynen bu işte. Ivır zıvır ya da bir kaç özel ürün dışında teknoloji yok. Bir arkadaş helikopterden bahsetmiş, Apache çıkartmıyoruz, kendimize özel 51 adet üretilecek olan bir model, onu da italyan bir firmayla beraber çıkartıyoruz. Muhtemelen Afrika'da bir ülkeye daha satarız, şov için.

Deprem için toplanan vergiler hala arttırılarak toplanıyor.

Kısacası arkadaşım, paranın değeri dipte, gıda pahalı, siyasetçiler zengin, baştaki adam sarayda, halk fakir, dolaylı vergiler daha da dolaylanıyor, tarım dipte, teknoloji yok, kar değeri düşük üretim var sadece, eğitimin kalitesi sürekli düşüyor (dünya eğitim kalitesi sıralamasında sürekli aşağılara iniyoruz), genç nesilin dini, ırkı, partisi, takımı dışında konuşacak bir şeyi, hayali yok, ülkeye 2.5milyon Suriyeli gelmiş, bizim SGK'nın ödemediği ilaç, gıda takviyelerini adamlar beleşe alıyor, bunlara harcadığımız paranın haddi hesabı yok, doğuda kaçak elektriği kesmeye kalktı dağıtım şirketi, ofisini yaktılar, basbakanlık ve cumhurbaşkanlığı bütçeleri gizli, doğu kendine bırakın eyaleti, direk farklı bir ülke gibi bakıyor, daha bir ton şey...

Ülkenin tam durumu ..tünde donu yok giymeye, atla gider ...maya.... Bu yüzden AKP'ye karşı insanlar.

CHP de yemeyerek fakire daha fazla destek olacağını söylüyor. 1.5tl ye vergisiz fiyatıyla mazotu çiftçiye vermekten bahsediyor, yayınladığı seçim vaatlerinde şunu da belirtmiş.

İŞSİZLİK

CHP seçim bildirgesinde yeni bir ekonomik modele ihtiyaç olduğunu belirtecek: “Üreten Türkiye oluşturulacak, işsizliğin beli kırılacak. Devlet ve özel sektör arasında koordinasyonu geliştirerek; üretim, istihdam odaklı bir ekonomi modeli ortaya konacak. İstihdam yaratmayan rant ve tüketime dayanan borç ekonomisi yerine üretim odaklı bir yapı oluşturulacak; işsizlik azaltılacak, sürdürülebilir büyüme performansı yakalanacak” mesajlarını verecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hades. -- 29 Nisan 2015; 23:24:09 >

• Bazen düşünüyorum içimizden neden lider çıkmıyor biz okadar salak bir topluluk mu olduk .Bana biri AKP geldiğinden beri halkın refa düzeyinin yükseldiğini söyleyebilir mi? Sanmam.Ama hala su ana kadar deli gibi savunanlar var.Dediğim gibi değişiklik iyidir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Seçim sonuçları
    AKP 46
    CHP 20.5
    MHP 17-18
    HDP 11-12

AKP-HDP koalisyonu olursa bana eyvallah
    AKP-MHP olursa partiye devam

Güzel sonuç chp okadar düşmez akp mhp ile koalisyon kurarsa mhpnin oyu %3-4 düşer bu oylarda ya chpye yada başka bir partiye konsile olur ve akp kürt oylarınıda kaybeder ve %39-40'a düşer buda bizim işimize gelir.

AKP den 4 yıl sonra kurtulacağına mı seviniyorsun, hedefiniz iktidar değilmiydi : )
    4 yıl sonrada akp-mhp koalisyonu olur.

Akp mhp ile koalisyon kurarsa dört yıl sonra böyle bir sonuç çıkar:

Akp %39
    Chp %30 (Genel başkan değişirse)
    Hdp %16
    Mhp %12

Hayal görmeye gerek yok bu seçim akp iktidar olacak ama tek başına olacakmı orası muallak.

Hayali 15 yıldır siz kuyurosunuz her seçim ıslak rüyalar görerek
    Bu ülkede merkez sağ %65 dir
    Sol %35 dur

CHP ve HDP %35 oy için savaşıyor birbiririyle. İkisi toplam %35'i sittin sene geçemez.

AKP ve MHP %65 lik pasta için savaşıyor. Bu pastadan %45-50 akp alıyor. Kalanını MHP alıyor.

Anketlerde bunu teyit ediyor zaten, CHP+HDP = 35
    Ne eksik ne fazla.

4 yıl sonrada sağ'ın oyu %65 olur, sağ partiler o pasta için kapışır.
    Son 30 yılda yapılan bütün seçimlere bak, sol partilerin oyunu topla, hiç %35' i geçmişmi?
    1999 seçiminde bile solun toplam oyu %30'du.
    CHP+DSP.

Sol olarak kıyaslama cumhuriyetçi laikçi sağ seçmende var bunların bir çoğu mhpde hdp %18'e kadar oy alabilir kürtçü parti olduğu için artık millet sağ ve sola bakmıyor eskisi kadar ideolojiye bakıyor akp mhp ile koalisyon kurduğu an kürtlerin oyunu kaybeder onlarda hdpye yönelir chp'nin oyu normalde %30 ama %2-3'lük chp tabanı şu an mhpye veriyor barajı geçsin diye ayrıca 1999 seçimlerinde sol partiler toplam %38 oy aldılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: haydarkarapuar

quote:

quote:

HAHAHAhAHHAHHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHA
    Kardan adam olur, chp lilerden olmaz.
    Anket sonucunu hazmedemedikleri için şimdi chp nin has adamı hakan bayrakçı ya yandaş diyorlar :)
    Yeni mi anladınız hakan baykrakçıyı
    Bu adam seçimden 2-3 ay önce AKP yi %35-40 gösterir, seçim yaklaştıkça yavaşça akp'nin oy oranını artırır, seçimden önceki son ankettede bildim demek için gerçek oy oranını açıklar.

Adam her seçim bunu yapıyor.
    3 ay önce %8 dediği anadolu parti %1'in altına düşmüş.
    %3 dediği vatan partisi 1.5'e düşmüş.
    AKP ye bu oylar gaipden mi geldi.
    Adam hepinizi keriz yerine koyuyor resmen.
    Durun bu ankette gerçek değil, bundan sonra 1 anket daha yayınlayacak oda mayıs anketi.
    O ankette tahminim AKP %46-47 arasında olacak.
    Seçim günü %46 alacak
    Ve tv lere çıkıp bildim dicek.

Çok komiksin nereye %46'ya yükseltiyormuş ? En yandaş anketçi mak bile akp %45'e düştü dedi
    Bende biliyorum sonarın hep öyle yaptığını git andy-ar anketine bak oda akp %43'e düştü diyor cumhurbaşkanlığı seçimini en iyi bilen şirkettir kendisi

seçimi kayberdersen bırakacakmısın??

Şimdiden belirteyim akp şu kadar alırsa bırakırım falan asla demedim peki sen bırakacanmı akp %60 alamazsa onu söyle ?

• quote:

hırsızlarla MHP yi aynı kefeye koyma gerçek bir MHP li asla akp ye oy atmaz tabi karakteri sağlam ise...Bu hırsızlar bir kez daha başa gelirse zaten işimii kötü bakın batıdaki türkten çalıyorlar doğudaki kürde yediriyorlar....Bugün çıkan habere göre doğu anadoluda internet bedava olacakmış...Milletin enayisi salağı bizmiyiz ki aylık 70 tl ödüyoruz haram zıkkım olsun bu devlete verdiğim vergiler...AKP+tayyip = hırsız bunların şerrinden rabbime sığınırım....

MHP'lilerin alayı CB seçiminde RTE ye oy verdi.
    Inanmıyorsan CB sonucunu aç, MHP'nin kalesi olan Osmaniye,Gümüşhane de filan RTE'nin kaç oy aldığına bak.
    Bide başımıza yeni nesil mhp li seçimen çıktı, adam chp li gibi konuşuyor ama partiye gelince mhp li güya. Gezide filan hdp lilerle beraber molotof atıyor, sorsan ortamlarda mhp li.

• Exnuc kullanıcısına yanıt
    Doğru anlamışsın.. Tabiki olay başarısına saygı duymak.. Chp yıllardır akp düşsün %40'ın altına biz %30 lara çıkalım diğer partiler de %30 olsun bize yeter mantığındalar.. Siyasette acıma olmaz.. silip atıcam diyeceksin.. 1 tane adam gibi adam.. Lider gibi lider bi parti başkanın olacak.. etrafında tam donanımlı bakan adayların olacak..Topun tüfeğin sağlam olacak.. Bak bakalım kalıyormu AKP.. ama yok.. halaaaa okuyorum yorumları bu sefer %40'ın altına iner akp'nin oyları diye sevinen vatandaşlar var.. Başbakan çıkarmak için uğraşacak Chp.. tek başına iktidar olmayı hedef alıcak.. Tayyibin bi lafını alkışlıorm... Adam diyor ki tek başıma iktidar olamadığım gün giderim !!!! çok iddialı.. Biraz diyorum biraz iddialı olmak lazım
  • quote:

quote:

hırsızlarla MHP yi aynı kefeye koyma gerçek bir MHP li asla akp ye oy atmaz tabi karakteri sağlam ise...Bu hırsızlar bir kez daha başa gelirse zaten işimii kötü bakın batıdaki türkten çalıyorlar doğudaki kürde yediriyorlar....Bugün çıkan habere göre doğu anadoluda internet bedava olacakmış...Milletin enayisi salağı bizmiyiz ki aylık 70 tl ödüyoruz haram zıkkım olsun bu devlete verdiğim vergiler...AKP+tayyip = hırsız bunların şerrinden rabbime sığınırım....

Inanmıyorsan CB sonucunu aç, MHP'nin kalesi olan Osmaniye,Gümüşhane de filan RTE'nin kaç oy aldığına bak.
    Bide başımıza yeni nesil mhp li seçimen çıktı, adam chp li gibi konuşuyor ama partiye gelince mhp li güya. Gezide filan hdp lilerle beraber molotof atıyor, sorsan ortamlarda mhp li.

Hahaha rteye sadece mhpnin ümmetçi kesimi oy verdi onlarda %2-3 falan yoksa ekmeleddin nasıl %38 aldı bu mantığa göre %28 almalıydı

• Akp iktidardan düşünce ve yapılan yolsuzluklar ,haksızlıklar ,saraylar ,uçaklar ,gemicikler ,70 kmlik yolu 10ar km ile ihaleye verip kimleri zengin etmeler ,oy versin diye suriyelileri vatandaş edip sınavsız üniversiteye göndermeler ,kol saatleri ,lüks arabalar ,dubaide partiler ,oğlana milyonlar ,parsel parsel satılan yerler (ki bunlar sadece yakın zamanın olayları bunun 13 senelik geçmişi var)belgelerle kanıtlanınca .
    Bu ülkenin çalışan işçisi emekçisinin hakkı olanı çalan akpnin foyası ortaya çıkınca; bir kısmı cahil cühela ,bir kısmı sevgili din kardeşlerim sözüne aldanan ,bir kısmı para pul mertebe peşinde koşan akp seçmeni, insanların yüzüne bakmaya cesaretiniz olacak mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

bizden hırsız tayyipe kukla davutoğluna oy çıkmaz...geçen gün camide küfür ettim hoca vazz veriyor resmen siyasi propaganda yapıyor sövdüm saydım çıktım....şiödi cuma vaazlarinde kulaklığımı takıp telefonla oyun oynuyor film izliyorum sadece namazımı kılıp çıkıyorum benim cami hocasuyla işim olmaz dalkavukluk yapmayacaklar onların işi namaz kıldırmak...bu akp dininde içine etti eskiden böyle değildi...

• quote:

Evet dusuncene katılıyorum birde ben eski ulkucuyum demiyolarmi fitdiriyorum.tamam herkes değişir nereyi kimi sectiginin bir önemi yok.eskiden boyleydim deme sen sadece rol yapıyorsun yarında bilmemneyim diceksin çok ilginç doğrusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babanın yaşındayım ondan daha çok görmüşlüğüm var senin gibi birini yetiştirdiği için ellerinden öperim
    bana sayımlardan tutanaklardan bahsetme hadii git o haber ve gazete diye okuduğun palavraları dinle ! gördük tutanakların halini türbanlı bacılarınızın yediği haltlarıda canlı canlı izledik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 29 Nisan 2015; 21:45:20 >
  • quote:

quote:

Ahirette başarılar dileriz, Allah affetsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 832833834835836
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.