Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (798. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 796797798799800
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aralarda girip foruma bakıyorum. Sabahtan beri buradasın. Cevap yetiştirmediğin bir kimse kalmadı. Belliki kiralıksın. Hadi kaç lira aldığını söylede bilelim. Fiyatın ne yani....

Bak belki biz daha çok veririz....Yeterki artık saçmalama....Kaliteyi etek boyuna indirdin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 29 Nisan 2015; 18:21:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cepAnkara

:)
     AKP Çok Fena Düşüyor..

Daha ilk iki satırdan saçmalamış yazan kişi. kaynak olsa iç ve dış borç sürekli katlanarak artar mı? Devlet keyfe keder borç faizi mi ödüyor?

Devlet kaynak üretir, dünyadaki her devlet üretir. O kaynağı da kullanır. Adı üzerinde kaynak. Ama sen o kaynaktan daha fazla harcama yapıyorsan borcun artar. Kaynak isterse 10 trilyon olsun, senin 11 e ihtiyacın varsa borçlanırsın.

• Selamün aleyküm Tam 283 sayfa yazılmış şu ana kadar hepsi boş bir tane kayda değer ne çözüm önerisi var ne bir proje var işsizliği bitirecek ekonomik veya sosyal kalkınma sağlıyacak .
    Hangi parti gelirse gelsin amacı varoluş sebebi bana sana bu vatana doğru düzgün hizmet etmesi gerekir görüşü dini ekonomik durumu ne olursa olsun.Toplum olarak bunu anlayamıyoruz bugün hangi parti gelirse gelsin mutlaka bir kesime hitap ediyor her partinin farkılı bir vizyonu var.Biz bu ülkenin vatandaşları olarak oy verdiğimiz partiler siyasiler gibi bir birimize tahammül edemessek inanın kimse bu ülkede faydalı bir şey yapamaz.Bu yazılan 283 sayfada gün gelir sosyal ve ekonomik kalkınmayı sağlıyacak fikirler paylaşılmaya başlarsa o zaman belki bir umut bir şeyler değişe bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnghtER

quote:

Orijinalden alıntı: MalcolM-X-

quote:

quote:

quote:

quote:

Eksi sozlukteki gibi materyalist ve capulist ama cok varmis burda Yuh

%47 incidede gecen secim yazmistim aynisini buraya yaziyorum ya 45 ya 47 asla asagisi olmaz seni gorecem sorguc chp genclik kollari uyesi

Bak dedelerine sen tbmm de milletvekilli oldurenlerin torunusun

Hala bilmem kac sene oncesi mevzular, madem gecmisle yargilancak tayyip babanizin seyhlerin onunde eteklerini opmesinden baslayalim.

Bir de cok kolay degil mi dunyanin yandigi 2.dunya savasi sirasinda almanya rusya arasinda ulke yonetmek. Sizinkiler daha ufak bir turbe olayini yonetemiyor.

Ayrica ismet inonude bi hitler hayrani oluyor bir rus yandasi oluyor artik karar verin de kendinizle celismeyin

ismet baban da top gibi bir o yani bir bu yani ne siyaseti dererdi ona simdi unutum yapmistir

Ah ah tbmm de milletvekilli oldurenlerin torunlarisiniz Allah bir daha nasip etmez size emin olun

Burdan tekrar diyorum %45 veya 47 aksi olursa Yemin ediyorum kendimi 1 sene banlattiracagim

Risk budur Varsa yurekli ciksin

Ulke yonetmek demissin milli sefiniz ulkemi yonetti kendi basvekillini astiran ayyasa

Zaten bu politikaya gerek yoktu dimi savasa da girerdik supururduk hepsini..

Sizinkilerin en buyuk numarasi sıkısinca sandiga gelin, aklanma yeri orasi birinci cikinca yolsuzluklara, yandas zenginlesmlerine, din somurusune devam..

Ayyas dedigin adamlar savasti, bu ulke icin uyumadilar ama sen simdi onlar ajandi batili gucler istedi masallarini anlatirsin.

Ayrica ayyas diyosunuz sizin ozendginiz osmanli padisahlarinin yarisi otcuydu.
    Sizin yuzunuzden gururla baktigimiz osmanlidan bile sogur olduk ama gene de tarihimizi seviyor ve gurur duyuyoruz..

Oturup beraber mi icntiniz otcuydu diyorsunuz ?

Sirozdan olen fatih sultan mehmed degildi

Mustafa armaganin belgellerle Suslu kitaplarini oku sonra gel tartisalim

Bak ben hepsi oyledir dedim mi ama alkol ve ot iceni yoktur diyemezsin.

Ayrica bir cok tarihcinin palavraci olarak kabul ettigi adami niye tek kaynak olarak gormek zorundayim?

Yalniz bu millete ayyas dediginiz adamlarin inancli gozukenlerden daha cok faydasi oldu nedense

cahil dostum olacağına alim düşmanı yeğlerim...

1982 anayasasını hangi 2 ayyaş yazabilir? 1982 hangi 2 ayyaş hayattaydı?

https://www.youtube.com/watch?v=P8bjhu7up14

• quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

+ 1907 Aşk mı

Helede yönetmekmi

Erbakanın dediği gibi "Hadi ordan hadi"

AKP Çok Fena Düşüyor..

• oktay86 kullanıcısına yanıt
    güzel mesajınız için teşekkürler gayet anladım sizin yazdıklarınızı. yine söylüyorum yine söylüyorum keşke adamakıllı muhalefet olsa. benim de akp yi eleştirdiğim yanları var ama muhalefetten arkadaşlara sorsam boş at diyor ben boş atınca koltuk boş mu kalıyor hayır bu boş at demek bile muhalefetin beceriksizliginin sonucu ve bunu da yine chplilere sorarım onların tabanı bunu yeniden genel başkan seçiyor nasıl bir mantıkla .demek ki kemal her yere adamını geçirmiş başka aklıma birşey gelmiyor. Türkiye de bir siyaset kültürü var böyle gelmiş böyle gidiyor keşke değişse keşke

• sende buralardasin bayadır demek ki sen ne kadar alıyorsan o kadar alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

Arkadaşlar bence herkes kabullensin. AKP %35e düşüyor, lütfen bunu kabullenelim. Yani düşüyor abicim yapıcak bişi yok. CHP %36 ile iktidar olucak, olmadı zaten Bahceli Koalisyon sever, emmeye de gelir koalisyona da merak etmeyin. Her türlü gidiyor Ak parti, hiç kafnıza takmayın. AKPnin Oyu düşüyor, düşüyor, düşüyor.... . .. . . . . . . . .. .. düşüyor. Bakın 40 kere söyledim düşer artık. Hem topic de kaç haftadır(!) forum girişinde, kim bilir kaç kişinin aklına girmiştir. Akpye oy verecekler de artık vermemeye başlicaktır emin olun. Yani istatistikler, anketler fln abicim paylaşıyoruz yani bilimsel yani lütfen ya... (Artık oyları düşmezse seçim gecesi oy çaldılar deriz.) Lütfen yani arkadaşlar direnmeyin, siz de vermeyin yani oy fln aa çok ayıp. Burda toplumsal farkındalık oluşturduk. Jeopolitik gelişen globatrojen ülkelerde olabilecek saftolejistrokensine göre akp kaybediyor oy.Hem chp asgari ücreti 2 katına çıkarıcak, yaşlı anne baba maaşı fln derken 6500tl maaşı olcak hobaaa (olm gaza gelin artık chpye verin) istediğimiz arabayı alıcazz. Bi de koalisyon fln çok güzel şeyler ya hadi bu kadar yazdım akpnin oyları %1 daha düşmüştür kesin. GÜNCEL OY DURUMUNU AÇIKLIYORUM: AKP:34, CHP 37 GERİSİ: Koyver gitsin. Evet artık chp tek başına iktidara çıkıyor hobaa oh mis 4 yıl

Açık konuş, bunları yazmak için kaç para aldın?

pekala pekala.. açıklıyorum....

Bunlari soylemek icin nakit para almadim, ama aldiklarim sadece sunlar: 2 paket fiyonk makarna, 1 paket cubuk makarna. 5 torba komur. biraz su ve solunacak hava.

Hem hem.. herkesin hayatina kimse karisamaz. (Aha 33 oldu 😃)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• cepAnkara C kullanıcısına yanıt
    yazım hatası yapmadım , sizin gibi para istemiyorum diyerek ayakkabı kutusunu doldurup kıvıranlardan değilim.Bu topraklarda yaşıyorsam ve topraklar için çalışıyorsam elbette cebim dolacak ama cebimin dolması vatanın önüne geçmez.Belli oluyor ki sende bu düşünce yok işte.Bu yaşta zaten kavrayamazsın boşuna zorlama sonra en gneç yaşında yakarsın devreleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 28 Nisan 2015; 18:30:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oakbas82

Selamün aleyküm Tam 283 sayfa yazılmış şu ana kadar hepsi boş bir tane kayda değer ne çözüm önerisi var ne bir proje var işsizliği bitirecek ekonomik veya sosyal kalkınma sağlıyacak .
    Hangi parti gelirse gelsin amacı varoluş sebebi bana sana bu vatana doğru düzgün hizmet etmesi gerekir görüşü dini ekonomik durumu ne olursa olsun.Toplum olarak bunu anlayamıyoruz bugün hangi parti gelirse gelsin mutlaka bir kesime hitap ediyor her partinin farkılı bir vizyonu var.Biz bu ülkenin vatandaşları olarak oy verdiğimiz partiler siyasiler gibi bir birimize tahammül edemessek inanın kimse bu ülkede faydalı bir şey yapamaz.Bu yazılan 283 sayfada gün gelir sosyal ve ekonomik kalkınmayı sağlıyacak fikirler paylaşılmaya başlarsa o zaman belki bir umut bir şeyler değişe bilir.

zaten başlığın açılmasının sebebi proje üretmek değil. Onu siyasetçiler yapmaya çalışıyor. Burada neyin ne olduğu tartışılıyor genel olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oppenheimer

Son yaptıkları reklam kadar aşağılıklar. Gaz odaları gibi oda kurmuşlar ne demek?! Beyinsiz zihniyetin ürünü bu kadar olur işte. Şerefsizler.

hiç öyle bir oda da istemediğin bir şeye ikna edilmeye çalışıldın mı? benim kardeşim yaşadı o ikna odalarını...
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Aralarda girip foruma bakıyorum. Sabahtan beri buradasın. Cevap yetiştirmediğin bir kimse kalmadı. Belliki kiralıksın. Hadi kaç lira aldığını söylede bilelim. Fiyatın ne yani....

Bak belki biz daha çok veririz....Yeterki artık saçmalama....Kaliteyi etek boyuna indirdin

Adamsın kardeşim

Fiyatın ne yani üstad ağzına sağlık tam ona yakışan kelime

• Böyle reklam mı olur

İkna odaları kurdualreörörörreöröröerö

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo155

Az önce sende aynısını yapıyordun ben engelliyormuydum ? :D sen bence o beynini tedavi ettir birşeyten çaktıgın yok anca trollük yap istersen 2-3 saat önceki yazışmaları buraya koyayımmı ne yazdıgını kendi gözünle gör :D Sende aynısını yapıyordun.. Hatta ben diyordum bu yazılara bumu cevap diye :D

Benim yazdıklarıma sen nasıl cevap verdin ? benim yazdıklarıma sen nasıl cevap verdin ? :D daha ne yazdıgını bilmion.

yabi bas bebeğim ya BLOCK!
  • hainleri nasıl tanırsın
    dolar hafif yükseldiğinde
    göbek atarlar...
    dolar da şok
    dolar yanıyor ...diye

düştünde ise
    haber bile yapmazlar...

• "Demekki kaynak var"
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExeCuTioN66

hainleri nasıl tanırsın
    dolar hafif yükseldiğinde
    göbek atarlar...
    dolar da şok
    dolar yanıyor ...diye

düştünde ise
    haber bile yapmazlar...

Hırsızları nasıl tanırsın ?

-Ayakkabı kutularının içeriğinden.
  • Hırsızı, arsızı, vatan hainini savunan kişi ve kuruluşlar ya ihale almıştır, ya makam almıştır, ya işe girmiştir, ya çoluğu çocuğu akrabası işe girmiştir, ya şakşakcılığı iyidir bankamatik memurudur, vs. vs. Birde ufak şeylerle tav olanları vardır. Ya kömür almıştır, ya makarna almıştır, ya x5 e binip yeşil kart almıştır, ya 20 tl almıştır mitingde göz kılı olmuştur. Bu ikinci tipler için bir dipnot yazayım. Verilen yardımları bana parti vermiyor devlet veriyor. Bu sosyal devletin görevidir diyebilse ve düşünebilse başım gözüm üstüne.

Netice itibariyle tartıştığınız insan yukarıdaki tiplerden biriyse tartışmayı sonlandırın. Çünki anlattıklarınızı bildikleri halde inkar ederler.

Gel gelelim konuya; artık koalisyon vakti geldi. Allah sonumuzu hayır etsin.

• heil
     AKP Çok Fena Düşüyor..
  • Orijinalden alıntı: Noob Gamer

Orijinalden alıntı: uzay as

selamlar..bu kadar halktan kopuk olmanıza hiçbir anlam veremıyorum..muhalefete söyluyorum bu kara haber tellalıgınız yenı degılkı 12 senedır her secımde yaptıgınız sey..fakat mıllet gercekten uyanmıs durumda anadoluda vesayete karsı muthıs bır uyanma var..bu bılınc sızı bıtırır.gelelım o kara senaryolarınıza ben sizinle iddaya girmek istiyorum.mesela i7 4790k sına..eger %45 altı akp alırsa benle ıddıya girene onu alacagım %45 ve ustu alırsa siz bana alırsınız..sınır yok sadece cesaretlı,muhalefete bukadar ınanan fakat halkını hıc tanımayan sizlerden buyrun teklıf beklıyorum...

Ben varim.Noterden gereklo belgeleri cikaralim.Beles 4790k alirim.Akp yine calisiyor hulooogggggggg

bizim sözumuz sözdur arkadas..biz sizin gibi 90 yıl mılletı kandırmakkı sımdı ınandırmak ıcın sizin gibi noter tasdıkı ısteyelım..sizin iç dıs butun aga babalarınız bırlestı 13 partınız bırlestı aldıgınız oy ortada..ıddamız ıddadır özelden bana telını at bende atıcam..gorelım bakalım boyunuzun olcusunu sozunuzde ne kadar durdugunuzu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzay as -- 28 Nisan 2015; 18:51:12 >

• 
Sayfa: önceki 796797798799800
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.