Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (747. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 745746747748749
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    DEvlet derken hükümet açıkladı diyecektiniz ?

Böyle idarecilerin olduğu hükümetin dediklerine kim inanır ? Kadir inanır

AKP Çok Fena Düşüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

aynen böyle olacak.

Avrupa neden dinci karşıtı (özellikle islamcı karşıtı) bir tutum içinde ?

Onlar farkındalar da o yüzden ..Adam geliyor Almanya'ya 3-5 çocuk yapıp devletin sosyal yardımlarını götürüyor, işsizlik maaşı alıyor, ülkenin kaynaklarını yiyor oturup ondan sonra avrupa ırkçı ,yabancı düşmanı diyorlar.

Adamların kendi öz vatandaşları fabrikalarda çalışıyor üretiyor, sürekli yeni ürün ve hizmetler geliştiriyor, ortadoğu göçmenleri gelip yan gelip yatıp habire çocuk yapıp sosyal yardımları söğüşlüyor.

daha bir sürü sebep var da şimdi uzun uzun yazmaya gerek yok.

Adamlar düşman olmasın da ne yapsın ?

En büyük sorunda kültür,dil sorunu.Bu araplarla hiçbir ortak yönümüz yok.İlerde bir de arap sorunumuz olur bu gidişle.Dünya da Türkiyeden başka kendi ayağına sıkmakta bu kadar hevesli olan bir ülke varmıdır.

• coolhearts kullanıcısına yanıt
    Ülke yönetiminde iyilik yap diye birşey yoktur. Bir yönetici olarak yapacağın şey milletinin çıkarına uygunsa yaparsın, yok milletin bu işten zararlı çıkacaksa yapmassın. Savaştan kaçanları kimsenin siyasete alet ettiği falan yok ayrıca hem gündemi takip etmediğin belli Suriye'de tüm çabalarınıza rağmen silahlar sustu. Tek tük bölgelerde çatışmalar var kırsal kesimlerde o da. büyük şehirler gündelik yaşam devam ediyor. Şam'daki canlı kameraları aç bakalım savaş ortamından eser varmı Esad ise ülkesindeki tüm it kopuk, fakir gariban kesimi bize kakaladı kim bilir ne keyiflidir şimdi. Adam akıllı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

DEvlet derken hükümet açıkladı diyecektiniz ?

Böyle idarecilerin olduğu hükümetin dediklerine kim inanır ? Kadir inanır

AKP Çok Fena Düşüyor..

Ya kadeşim bana muhalefet destekli feto destekli yayın organlarının manşetlerini atarak dahada düşüyorsun. Evet dediğin gibi bunlara kim inanır kadir inanır. Her iftirada g.t oldugunuz gibi bunlardada oldunuz. Bilgi kanıt yargılama hüküm nerde. Olmadıgı sürece varsayımla ha kedinin g.tü ha ha aslanın gözü. Bırakın bu işleri.

• 10 yıl sonra haberlerde şu manşeti görürsek şaşırmayın.Ana dilde eğitim ve özerklik isteyen suriyeli teröristler ile askerlerimiz arasında çıkan çatışma da 25 suriyeli terörist öldürüldü,10 askerimiz de şehit oldu.
    Milyonlarca arabı Türk kültürüne nasıl entegre edeceksiniz bakalım.Kendi kültürlerini,dillerini korumak için direnç gösterirlerse,milli bilinçleri oluşursa vay halimize.Türkiyeyi karıştırmak isteyen emperyalistler için bulunmaz bir nimet bu suriyeliler,ilerleyen yıllarda güzel bir maşa olacaklardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sınavstres

Bak bu mesajını görmemiştim ve yine ağzımı bozuyorum . Lan dallama göstersene şu it kürtlerin savaştığını kanıtlasana lan . Çanakkale cephesinde şurada şu kadar askerleri vardı desene lan . Öyle boş sallamak kolay kürtler kardeşmiş birde kıçımızı kurtarmışmış siktir am biti seni . Ulan getir anlat şu oruspu çocuklarının orada savaştıklarını kanıtlarla göster göstermezsen oruspu çocuğusun sen göster bende sana savaşmadıklarını göstermezsem oruspu çocuğuyum bekliyorum hadi birde sapına kadar Türkmüş . birde soy ağacını göster bakalım yahudiden dönme türkmüsün yoksa ermeniden mi onu da görelim .
    250 bin askerimiz şehit olmuş bunun 50 bini o milletten bu milletten toplasan 5 bini 10 bini kürt siktimin iti kürtleri kurtarıcı ilan etti 200bin askerimiz siktiri boktan yere öldüler 5-10bin kürt götümüzü kurtardı

Sen insanmisin peki.

Sinirsiz cizileceksin insallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• er36po kullanıcısına yanıt
    Koca köşkü beğenmeyip saraya çıkan, yetinmeyip milletin parasıyla kızı ata binsin diye hipodrom yaptıran adam=HALKIN ADAMI
    Buna karşı çıkan, ideolojileri farketmeksizin tüm insanlara daha yüksek maaş, daha iyi refah seviyesi vaaden muhalaef HALKI HOR GÖREN
    Siz şaka mısınız yoksa böyle güdülmekten zevkmi alıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simerazzı

Ülke yönetiminde iyilik yap diye birşey yoktur. Bir yönetici olarak yapacağın şey milletinin çıkarına uygunsa yaparsın, yok milletin bu işten zararlı çıkacaksa yapmassın. Savaştan kaçanları kimsenin siyasete alet ettiği falan yok ayrıca hem gündemi takip etmediğin belli Suriye'de tüm çabalarınıza rağmen silahlar sustu. Tek tük bölgelerde çatışmalar var kırsal kesimlerde o da. büyük şehirler gündelik yaşam devam ediyor. Şam'daki canlı kameraları aç bakalım savaş ortamından eser varmı Esad ise ülkesindeki tüm it kopuk, fakir gariban kesimi bize kakaladı kim bilir ne keyiflidir şimdi. Adam akıllı.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolhearts -- 27 Nisan 2015; 1:33:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan - Drake

Yav bu sacma bir yonetimdir? Resmen siyaset konusu. Adamlar catir catir siyaset yapiyor cit cikaran yok nerde bu adminler?

Not: Parti tutmuyorum

Ayıp bi sey yapılıyor gibi anlatmışsınız

• Gök Gürültüsü kullanıcısına yanıt
    Senden güzel şair olurdu ama şiirlerine inanacak enayi bulur muydun o biraz zor olurdu sanırım.

Sanki Kürtler bu Ülkenin göçebeleriymiş gibi atıp tutmuşsun

• quote:

Orijinalden alıntı: TIRPAN

quote:

Yav bu sacma bir yonetimdir? Resmen siyaset konusu. Adamlar catir catir siyaset yapiyor cit cikaran yok nerde bu adminler?

Daha once siyasetin s si gecerse konu kapatilir uyeler ban yerdi. Ben konusulan ayip demiyorum, yonetim bisey uyguluyorda burda neden uygulamiyor diyorum sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: er36po

Senden güzel şair olurdu ama şiirlerine inanacak enayi bulur muydun o biraz zor olurdu sanırım.

Sanki Kürtler bu Ülkenin göçebeleriymiş gibi atıp tutmuşsun

Kürt sorunu gibi birde arap sorunumuz olur. Buna mı takıldın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gök Gürültüsü -- 27 Nisan 2015; 1:38:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

quote:

Orijinalden alıntı: coolhearts

quote:

quote:

quote:

Suriyeli arapları ülkemize doldurup,ülkenin ekonomisini,toplumsal düzenini yerle bir eden,Türkiyeye tarihinin gördüğü en büyük ihanetler yapan Türk düşmanı Akpye oy yok.

Kardeşim herşey ekonomi çıkar değil ne yazıkki. Yaptığın her iyilik birgün sana geri döner. Savaştan zulümden kacanları siyasete alet etmemek gerek. Özeleştiri yapıp kendını onların yerıne koymalısın.

Biz bu suriyeliler başımıza çok büyük belalar,sorunlar açacak dedikçe,sizin tek söylediğiniz vicdan,iyilik,onlar bizim müslüman kardeşlerimiz lafı.Devlet vicdanla değil,akılla,mantıkla yönetilir.
    Bu arada suriyeyi karıştırıp,ösoya silah gönderen,suriyede ki iç savaşı körükleyen,yüzbinlerce kişinin ölümüne neden olan akp değil mi?Ortalığı karıştır,yüzbinlerce insan ölsün,milyonlarcası bize kitlensin,ülkemizin toplumsal düzeni,ekonomisi yerle bir olsun.Sonra gelip vicdan,iyilik geyiği yapın.Midemi bulandırıyorsunuz.

Cahi cahil ingiliz medyası ve onların yandakcısı Türk medyası agzıyla konusma. O silahlar Türkmenlere gitti. Devlet bunu kendı acıkladı. Kafanızdan hayali projeler üretip gerçekmiş gibi yorum yapmayın.Vay arkadaş vay Suriyede savası akp çıkarmıs ve üstüne üstlük başına bela 2.5 milyon suriyeliyi basınada bela almıs. Kendi lafın kendı tezını çürütüyor. Bu nasıl bir zeka ?? Miğdenden çok kafada sorun var bence.

Akp esadın kısa sürede düşeceğini zannetti,ama esad düşmedi,düşeceğe de benzemiyor.Adamın yüzbinlerce askeri var.Kısacası evde ki hesap çarşıya uymadı.Akp hem Suriyenin,hem Türkiyenin içine etti yanlış politikalarıyla.İyilik,vicdan geyiği yapıp,kafamızı ütülemeyin artık,yediğiniz nanelerin haddi hesabı yok,hangi yüzle konuşuyorsunuz hala.

Evet anlat anlat. Bu hayali tezlerin den güzel bir ilkokul hikayesi çıkar kadeşim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Suriyeli arapları ülkemize doldurup,ülkenin ekonomisini,toplumsal düzenini yerle bir eden,Türkiyeye tarihinin gördüğü en büyük ihanetler yapan Türk düşmanı Akpye oy yok.

Kardeşim herşey ekonomi çıkar değil ne yazıkki. Yaptığın her iyilik birgün sana geri döner. Savaştan zulümden kacanları siyasete alet etmemek gerek. Özeleştiri yapıp kendını onların yerıne koymalısın.

Biz bu suriyeliler başımıza çok büyük belalar,sorunlar açacak dedikçe,sizin tek söylediğiniz vicdan,iyilik,onlar bizim müslüman kardeşlerimiz lafı.Devlet vicdanla değil,akılla,mantıkla yönetilir.
    Bu arada suriyeyi karıştırıp,ösoya silah gönderen,suriyede ki iç savaşı körükleyen,yüzbinlerce kişinin ölümüne neden olan akp değil mi?Ortalığı karıştır,yüzbinlerce insan ölsün,milyonlarcası bize kitlensin,ülkemizin toplumsal düzeni,ekonomisi yerle bir olsun.Sonra gelip vicdan,iyilik geyiği yapın.Midemi bulandırıyorsunuz.

Cahi cahil ingiliz medyası ve onların yandakcısı Türk medyası agzıyla konusma. O silahlar Türkmenlere gitti. Devlet bunu kendı acıkladı. Kafanızdan hayali projeler üretip gerçekmiş gibi yorum yapmayın.Vay arkadaş vay Suriyede savası akp çıkarmıs ve üstüne üstlük başına bela 2.5 milyon suriyeliyi basınada bela almıs. Kendi lafın kendı tezını çürütüyor. Bu nasıl bir zeka ?? Miğdenden çok kafada sorun var bence.

Akp esadın kısa sürede düşeceğini zannetti,ama esad düşmedi,düşeceğe de benzemiyor.Adamın yüzbinlerce askeri var.Kısacası evde ki hesap çarşıya uymadı.Akp hem Suriyenin,hem Türkiyenin içine etti yanlış politikalarıyla.İyilik,vicdan geyiği yapıp,kafamızı ütülemeyin artık,yediğiniz nanelerin haddi hesabı yok,hangi yüzle konuşuyorsunuz hala.

Evet anlat anlat. Bu hayali tezlerin den güzel bir ilkokul hikayesi çıkar kadeşim.

Senin gibi biat etmeyi gelenek getirmişler için hikaye,gündemi takip eden,aklını kullanlar için ise gerçeğin ta kendisi.

• Siyaset boş iş buraya yazılanların survivor konusundan daha az değeri var gözüm de. Zamanın da çok okuyorduk, çok yazıyorduk ne oldu? Kimin düşüncesi değişti? Aynı tas aynı hamam. Birbirinizi bu kadar değiştirmeye uğraşmayın. Kabul etmeyi, saygı duymayı öğrenin. Baştaki insanlar gider, yerlerine yeni insanlar gelir kimin geldiğinin de pek bir önemi yok açıkçası, su akar yolunu bulur. Siz kendinizi düşünün başkalarını değiştirmeye çalışmadan önce ben ne yapabilirim bu durumdan ne çıkartabilirim onun hesabını yapın. Kriz mi gelecek? kriz gelecek, akp gidecek propagandası yapmak yerine buna nasıl hazırlanabilirim nasıl artı da çıkabilirim bunun hesabıyla uğraşın yoksa akp'ile birlikte sizde o krizde boğulursunuz. Kendinizi düşünün, başkalarını değiştirmeye çalışmaktan vazgeçin. Boş verin, zaten her şey olacağına varır herkes yaşar hayatını bir şekilde insanoğlu her duruma uyum sağlayabiliyor sonuçta. Tiyatro siyaset sizde bunu izleyip birbirinizi parçlalıyorsunuz devam edin. Seçime kadar 750 sayfa falan yaparsınız umarım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TIRPAN

quote:

Daha once siyasetin s si gecerse konu kapatilir uyeler ban yerdi. Ben konusulan ayip demiyorum, yonetim bisey uyguluyorda burda neden uygulamiyor diyorum sadece.

Boşverin insanlar konuşuyorlar işte saygı sevgi çerçevesinde

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Senin gibi biat etmeyi gelenek getirmişler için hikaye,gündemi takip eden,aklını kullanlar için ise gerçeğin ta kendisi.

Evet o kaDar akıllısınız ki 15 senedir gıcık oldugunuz Şu AKP yi politikalrınızla yüceltmekten başka birşey yapamadınız. MİLLETÇE ALKIŞLIYORUZ

• coolhearts kullanıcısına yanıt
    Seni ciddiye alıp laf anlatanda hata. Ben Suriye'de ortalığın hemen hemen duruldugunu, suriyeli fakir fukara kesiminde başımıza kaldıgını söylüyorum adam vatan haini damgası vuruyor. Asıl vatan haini varsa senin gibi şeref yoksunlarıdır. Neyse fazla mesai yaptın sen bugün haftalıkmı yatıyodu sizin maaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt338

Koca köşkü beğenmeyip saraya çıkan, yetinmeyip milletin parasıyla kızı ata binsin diye hipodrom yaptıran adam=HALKIN ADAMI
    Buna karşı çıkan, ideolojileri farketmeksizin tüm insanlara daha yüksek maaş, daha iyi refah seviyesi vaaden muhalaef HALKI HOR GÖREN
    Siz şaka mısınız yoksa böyle güdülmekten zevkmi alıyorsunuz.

Bundan daha komik bir cevap olamazdı kardeşim.
    Bu vaatleri sunan AmcaBeyler, neredeyse 1 asır boyunca kış uykusuna mı girmişlerdi?

Kardeşim, bizim bunlara karnımız tok artık. Keşke AKP'den daha iyisi çıksa da oyumu ona versem, ama nerde...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet o kaDar akıllısınız ki 15 senedir gıcık oldugunuz Şu AKP yi politikalrınızla yüceltmekten başka birşey yapamadınız. MİLLETÇE ALKIŞLIYORUZ

Akpyi yücelten eğitim seviyesi düşük insanlar.Örneğin babaanneme diyorum,babaanne bu suriyeliler ilerde başımıza bela olur,babaannem diyor ki onlar bizim müslüman kardeşimiz,babaanneme diyorum,aksaray şu kadar elektrik yakıyormuş,şu kadar mutfak masrafı varmış,babaannem diyor ki koskoca başbakan herhalde koca sarayda oturacak.Babaanneme diyorum 17 aralıkta yolsuzlukları çıktı bunların,bunlara artık oy verme,o diyor ki başkası gelse onlarda yiyecek.Okuması yazması yok,siyaset hakkında bilgisi yok.Akpye oy veriyor kendisi.

• 
Sayfa: önceki 745746747748749
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.