Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (746. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 744745746747748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 440cdx

Gezi parkı olaylarında dolar artışı bugünlerde yaşananlara göre çok cüzi rakamdı.

Ayrıca ortada bir hukuksuzluk ,haksızlık varsa elbette demokratik protesto hakkı herkesin vardır.

Bir siyasetçi %47 ile seçildi diye her istediğini dayatamaz halka..

Bunun dışında ayrıca akıllara ziyan bir 2.5 milyar ağaç diktik iddiası var ki yuh dedirten cinsten.

Her bulduğu rantı bol araziye beton yığını, avm yapmayı kafasına koymuş bir siyasetçi ne zaman 2.5 milyar ağaç diktirmiş türkiye'de ?

10 yılda 2.5 milyar ağaç dikmenin matematiği ortadadır :

10 sene = 3650 gün yapar.

2.5 milyar ağacın açılımı : 2.500.000.000

2.500.000.000 / 3650 eşittir = 684.931 ağaç.

Türkiye'de her gün 684.000 adet ağaç dikilecek ve kimse farketmeyecek ?

Türkiye'de işsiz kalmazdı bu kadar ağaç dikme işi yapılsaydı.

Bu kadar rahat sallayan bir siyasetçiye asla güvenilmez.

Cüzi rakam miydi ? Ne denilebilir ki ? Seçimden sonra görüşürüz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Sanırım konu Ali Taran'ın Chp pr çalışması. Sırf bu yüzden üye olmuş konuyu başlatan arkadaşımızda. Ama şu gerçeği unutmamak gerek ki internet -sosyal medya- bu ülkenin gerçeğini yansıtmadı, yansıtmayacak hiçbir zaman. Zira sözlüklerde, Twitter'da, Facebook'ta velhasılı tüm sosyal medyada her seçim öncesi ve sonrası müthiş bir muhalefet var, tabi bunun yanında da bilgi dezenformasyonu (Akp'yi %40'ın altına indirip Chp'yi %30 bandına çıkarmak gibi komik tahminler) Hani ülkeye sosyal medyadan bakacak olsak AKP'nin oy almayı bırakın varolabilmesi bile imkansız. Konuda bile eksilenen yorumlara bakacak olursak zannederiz ki bu ülkenin cümlesi CHP'li.. İşte muhalefetin ülke gerçekliğinden uzaklığı burada da kendini gösteriyor.

Ne Akp, ne Chp ne Hdp diyen biri olarak görüşlerim bunlar.

İnsanların fark etmediği akp ye oy veren seçmenlerin nasıl tipler olduğu.Zaten o adamlar internette politika yapıcak kadar zamanı olsa ve birşeylerin farkına varabilse şuan akp olmaz.AKP seçmenleri ülkenin yüzde %70den fazlasına oluşturan fakir eğitimsiz kesim.Bunu hakaret olarak söylemiyorum ama durum bu.Sen git fakir mahallelere hepsi akpye oy veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt338

Milliyetçi ve sosyalist kesim gayette birleşebilir. Bir parti hem dindarız deyip hem nasıl hırsız olabilir sen buna kafa yor bence

Emin ol Türkiye'de en az hırsızlığı yapan parti AKP olmuştur.

Asıl sen bu suruma cevao ver: AllahuEkbre deyip insankarı kayırmak, yok saymak, ezmek hangi dinde uygun görülür?

Not: Bu mesajımı not edin! Eğer CHP ya da MHP bu seçimi veya başka bir seçim kazanırsan ben bu foruma kesinlikle bir daha girmeyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yabgu Emre

quote:

Orijinalden alıntı: Squares

Öğrenciyim okuyorum üniversitede aynı zamandada çalışıyorum benim okulumla veya işimle ne alakası varki bu durumun ülkenin hali ortada eğer göremeyen varsa o görmek istemediğindendir açık ve net kimse bu kadar kör olamaz allah herkese akıl fikir vermiş çünkü 15 yaşındaki kardeşim bile görüyo halkın ne standartlarda yaşadığını

Büyük ihtimal ailenle ayni siyasi görüşe sahipsin. Neyse.

Hayır babam mhp lidir bazı amcalarımda mhp lidir ben parti desteklemiyorum ancak bu seçimlerde chp ye atıcam bu soygunculara dur demek benim savaşım onlarla çünkü için mhp yede atabilirdim ancak devlet bahçeliyi pek beyenmiyorum bence başka biri olmalı ne bir proje var nede konuşmasını biliyor rahmetli türkeş gibi bi lider olsa zaten diyecek söz yok ama mhp ninde yakın zamanda genel başkan değiştireceğine inanıyorum çok iyi beyendiğim isimler var mhp çatısı altında .

• quote:

Orijinalden alıntı: sınavstres

Bak bu mesajını görmemiştim ve yine ağzımı bozuyorum . Lan dallama göstersene şu it kürtlerin savaştığını kanıtlasana lan . Çanakkale cephesinde şurada şu kadar askerleri vardı desene lan . Öyle boş sallamak kolay kürtler kardeşmiş birde kıçımızı kurtarmışmış siktir am biti seni . Ulan getir anlat şu oruspu çocuklarının orada savaştıklarını kanıtlarla göster göstermezsen oruspu çocuğusun sen göster bende sana savaşmadıklarını göstermezsem oruspu çocuğuyum bekliyorum hadi birde sapına kadar Türkmüş . birde soy ağacını göster bakalım yahudiden dönme türkmüsün yoksa ermeniden mi onu da görelim .
    250 bin askerimiz şehit olmuş bunun 50 bini o milletten bu milletten toplasan 5 bini 10 bini kürt siktimin iti kürtleri kurtarıcı ilan etti 200bin askerimiz siktiri boktan yere öldüler 5-10bin kürt götümüzü kurtardı

Sana cevap vermeye bile gerek yok.Ne kadar cahil ve seviyesiz biri oldugun apaçık ortada. Sadece sana acıyor ve burdaki arkadasların takdirine bırakıyorum seni.Benim adım sanım profilimde açık. O kadar erkek veletsin önce delikanlı olacaksın adam olacaksın kendini tanıtacaksın.Klavye erkeği seni...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolhearts -- 27 Nisan 2015; 1:08:43 >

• coolhearts kullanıcısına yanıt
    Gerçekleşir veya gerçekleşmez, ömrüm yeter veya yetmez bilemem. Ama şuna eminim ki Allah'ın adaletinden kaçamayacaklar o kesin. Ama pardon Allah'ın tüm sıfatlarını üstünde toplmaıştı demi rte, belki ordan yırtar
  • bakın görün akpliler kime oy veriyosunuz bunu mutlaka izleyin

http://www.takunya.tv/izlemeyen-paylasmayan-kalmasin-sok-aciklamalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godheid -- 27 Nisan 2015; 1:04:47 >
  • er36po kullanıcısına yanıt
    DİN SÖMÜRÜSÜNÜ AKP DEN BAŞKA KİMSE YAPMIYOR BU ÜLKEDE ! Bunu 3 yaşındaki çocukta bilir ve KİMİN HIRSIZ OLDUĞUNUDA biliyolar sizin anlatmanıza gerek yok farkında bu millet .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

Suriyeli arapları ülkemize doldurup,ülkenin ekonomisini,toplumsal düzenini yerle bir eden,Türkiyeye tarihinin gördüğü en büyük ihanetler yapan Türk düşmanı Akpye oy yok.

Kardeşim herşey ekonomi çıkar değil ne yazıkki. Yaptığın her iyilik birgün sana geri döner. Savaştan zulümden kacanları siyasete alet etmemek gerek. Özeleştiri yapıp kendını onların yerıne koymalısın.
  • er36po kullanıcısına yanıt
    Soruna cevap veriyorum: Hiçbir dinde uygun görülmez ama en çokta bunu Kuran-ı Kerim'de islam dini vurgular. Komiktir ki insan haklarının en çok zayıf oldugu toplumlar islam toplumlarıdır.
  • -Bu suriyelilerde ilerde ana dilde eğitim, özerklik vb haklar isterler. başımıza bela olurlar.
    Siz de hiç vicdan yok mu ,onlar bizim müslüman kardeşlerimiz.

-Bu suriyeliler kendi kültürlerini, dillerini korumak için direnç gösterirler, topluma uyum sağlamazlarsa, kürt sorunu gibi birde arap sorunumuz olur. adamlar bir yılda 100 bin bebek doğurmuşlar. bunlar ilerde ülkeyi karıştırmak isteyenler için güzel maşa olurlar.

Ülkemizde milyonlarca işsiz var. her yere üniversite açtılar, diplomalı işsiz de her yıl artıyor. bu insanların tek umudu kpss, onda da atama az. insanlarımızı çalıştırabileceğimiz yeterli istihdam alanı yok, birde başımıza sürekli çoğalan, milyonlarca suriyeliyi aldılar. suriyelilere 6 7 milyar dolar harcanmış, hala da harcanmaya devam ediyor. Bu ülkenin ekonomisi bu yükü kaldırmaz.

Akplilerin suriyeliler konusunda verdiği cevaplar ya vicdan,ya da onlar müslüman kardeşimiz lafıdır.Akpliler devlet vicdanla değil,akılla,mantıkla yönetilir.Ülkenin sonunu sizin bu arapseviciliğiniz getirecek,eğer bu suriyeliler bir an önce postalanmazsa.

• Başlığa bak. AKP düşüyormuş. 10 seneden beri düşüyor ama hala nedense iktidarda. Ve bu muhalefet olduğu sürece kimse düşüremez. Muhalefette adam gibi bir lider olsa belki oy kaybı olur ama malesef yok.
    Bu yüzden yine AKP diyorum. Alternatifsiz bir parti benim için.

• Bende seni bekliyor olacagım.Görecegiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceylinnaz

Başlığa bak. AKP düşüyormuş. 10 seneden beri düşüyor ama hala nedense iktidarda. Ve bu muhalefet olduğu sürece kimse düşüremez. Muhalefette adam gibi bir lider olsa belki oy kaybı olur ama malesef yok.

Zenginin malı züğürtün ağzını yorar ya,. Bunların ki de o misal. Bırak herkes hayaliyle mutlu olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolhearts

quote:

Suriyeli arapları ülkemize doldurup,ülkenin ekonomisini,toplumsal düzenini yerle bir eden,Türkiyeye tarihinin gördüğü en büyük ihanetler yapan Türk düşmanı Akpye oy yok.

Kardeşim herşey ekonomi çıkar değil ne yazıkki. Yaptığın her iyilik birgün sana geri döner. Savaştan zulümden kacanları siyasete alet etmemek gerek. Özeleştiri yapıp kendını onların yerıne koymalısın.

Biz bu suriyeliler başımıza çok büyük belalar,sorunlar açacak dedikçe,sizin tek söylediğiniz vicdan,iyilik,onlar bizim müslüman kardeşlerimiz lafı.Devlet vicdanla değil,akılla,mantıkla yönetilir.
    Bu arada suriyeyi karıştırıp,ösoya silah gönderen,suriyede ki iç savaşı körükleyen,yüzbinlerce kişinin ölümüne neden olan akp değil mi?Ortalığı karıştır,yüzbinlerce insan ölsün,milyonlarcası bize kitlensin,ülkemizin toplumsal düzeni,ekonomisi yerle bir olsun.Sonra gelip vicdan,iyilik geyiği yapın.Midemi bulandırıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceylinnaz

Başlığa bak. AKP düşüyormuş. 10 seneden beri düşüyor ama hala nedense iktidarda. Ve bu muhalefet olduğu sürece kimse düşüremez. Muhalefette adam gibi bir lider olsa belki oy kaybı olur ama malesef yok.

Takım tutar gibi parti tutulmaz kardeşim . 10 senedir düşmüyor 2008 den beri düşüyor bak araştır düşün tart kafanda ülke ekonomisi iyiye gidiyordu 2007 2008 e kadar ve son 5 yılda resmen çöktü eski halimizi mumla arar olduk bu lafta değil ekonomik verilerde böyle etiket fiyatlarıda böyle yalan söylemiyorum ben yolsuzlukların haddi hesabı yok ne koparırsak kardır düşüncesiyle muhalefeti bi kenara bırakalım sadece bunlar için bile dur demek lazım değilmi bu partiye ? değil diyorsanız siz bilirsiniz ben sizin düşmanınız değilim durumları söylüyorum düşünüp karar vermek size kalmış .

• quote:

quote:

quote:

Biz bu suriyeliler başımıza çok büyük belalar,sorunlar açacak dedikçe,sizin tek söylediğiniz vicdan,iyilik,onlar bizim müslüman kardeşlerimiz lafı.Devlet vicdanla değil,akılla,mantıkla yönetilir.
    Bu arada suriyeyi karıştırıp,ösoya silah gönderen,suriyede ki iç savaşı körükleyen,yüzbinlerce kişinin ölümüne neden olan akp değil mi?Ortalığı karıştır,yüzbinlerce insan ölsün,milyonlarcası bize kitlensin,ülkemizin toplumsal düzeni,ekonomisi yerle bir olsun.Sonra gelip vicdan,iyilik geyiği yapın.Midemi bulandırıyorsunuz.

Cahi cahil ingiliz medyası ve onların yandakcısı Türk medyası agzıyla konusma. O silahlar Türkmenlere gitti. Devlet bunu kendı acıkladı. Kafanızdan hayali projeler üretip gerçekmiş gibi yorum yapmayın.Vay arkadaş vay Suriyede savası akp çıkarmıs ve üstüne üstlük başına bela 2.5 milyon suriyeliyi basınada bela almıs. Kendi lafın kendı tezını çürütüyor. Bu nasıl bir zeka ?? Miğdenden çok kafada sorun var bence.

• Gök Gürültüsü kullanıcısına yanıt
    aynen böyle olacak.

Avrupa neden dinci karşıtı (özellikle islamcı karşıtı) bir tutum içinde ?

Onlar farkındalar da o yüzden ..Adam geliyor Almanya'ya 3-5 çocuk yapıp devletin sosyal yardımlarını götürüyor, işsizlik maaşı alıyor, ülkenin kaynaklarını yiyor oturup ondan sonra avrupa ırkçı ,yabancı düşmanı diyorlar.

Adamların kendi öz vatandaşları fabrikalarda çalışıyor üretiyor, sürekli yeni ürün ve hizmetler geliştiriyor, ortadoğu göçmenleri gelip yan gelip yatıp habire çocuk yapıp sosyal yardımları söğüşlüyor.

daha bir sürü sebep var da şimdi uzun uzun yazmaya gerek yok.

Adamlar düşman olmasın da ne yapsın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt338

Soruna cevap veriyorum: Hiçbir dinde uygun görülmez ama en çokta bunu Kuran-ı Kerim'de islam dini vurgular. Komiktir ki insan haklarının en çok zayıf oldugu toplumlar islam toplumlarıdır.

Bu doğru cevabınızdan dolayı teşekkür ederim.

O halde, yıllarca insanları hor gören, küçük düşüren, "Bu Ülke yalnızca bizimdir" deyip ötekileştiren OY AVICI muhalefet bozuntularına oy vermem için hiç bir neden yok.
    Onlar bu ülke için yarar namına hiç bir girişimden bulunmadılar, o nedenle kaybatmeye mahkumdürlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cahi cahil ingiliz medyası ve onların yandakcısı Türk medyası agzıyla konusma. O silahlar Türkmenlere gitti. Devlet bunu kendı acıkladı. Kafanızdan hayali projeler üretip gerçekmiş gibi yorum yapmayın.Vay arkadaş vay Suriyede savası akp çıkarmıs ve üstüne üstlük başına bela 2.5 milyon suriyeliyi basınada bela almıs. Kendi lafın kendı tezını çürütüyor. Bu nasıl bir zeka ?? Miğdenden çok kafada sorun var bence.

Akp esadın kısa sürede düşeceğini zannetti,ama esad düşmedi,düşeceğe de benzemiyor.Adamın yüzbinlerce askeri var.Kısacası evde ki hesap çarşıya uymadı.Akp hem Suriyenin,hem Türkiyenin içine etti yanlış politikalarıyla.İyilik,vicdan geyiği yapıp,kafamızı ütülemeyin artık,yediğiniz nanelerin haddi hesabı yok,hangi yüzle konuşuyorsunuz hala.

• 
Sayfa: önceki 744745746747748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.