Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (716. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
28.556
Cevap
66
Favori
584.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1406 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: java

Şu topiği ve çeşitli nedenlerle bir partiye oy verdiği için her türlü hakaret edilen insanlardan üstüne bir de oy bekleyenleri gördükçe iyice midem bulanıyor...

Her insanın basit ya da diğer herkesten farklı olsa bile bir oy verme nedeni vardır seçtiği partiye...

Sizin ne haddinize hakaret ediyorsunuz burada...

Kendiniz modernlik abidesiniz ya...

Bunları gördükçe hiçbir şartta chp denen partiye oy vermeyi düşünmüyorum... Siz millete koyun demeye devam edin, az kaldı 7 Haziran saat 21:00'da bahsettiğiniz eylem gerçekleşecek...

ayrıca, o kadar hakareti ediyorlar sonrada çıkıp akp bizi ayrıştırıyor, nefret yayıyor diyorlar :)

cahillik herhalde.

• Bu başarısından dolayı, Chp'yi Milletçe alkışlıyoruz.

AKP Çok Fena Düşüyor..

Orijinalden alıntı: 440cdx

Akp diyenlerin yatacak yeri yok...ama nasıl bir menfaatleri varsa hala akp de akp diyorlar..

İşte bu tip akp de akp diye hala direten insanlar , artık herşeyi kanıksamışlar, çocuklarının rızkının çalınmasına bile ses etmeyecek kadar sapıtmışlar :

Ne yapsalar akp'den biliyorsunuz ben ne diyeyim size. yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

DOLAR - EURO olmuş 2.8-3 TL civarı , AKP liler hala %45 den aşağı oy almayız diyor.

AKP li adam AKP ye neden oy verdi biliyor musunuz son 2 seçimdir , Aldıkları para için. İlk seçimde doğru , AKP yi seçtiler çünkü iyi vaatleri vardı ve çoğunu yaptıda. 2-3. seçimde ise vaat gerçekleştirmek yerine para dağıttı.

Şimdi o paralar DOLAR ve EURO ile eridi gitti , Ülkenin herşeyi varını yoğunu satarak bitirdiler.

Sanmayın ki sizin AKP li diye konuştuğunuz insanlar AKP ye verecek oyunu. Paralar suyunu çekti artık , herkese para yetişmiyor.

Taş çatlasa alacağı oy oranı %39 belki %40 daha fazlası değil.Boşuna iktidarlık beklemeyin 12 yıl boyunca hiçbirşey yapamadınız bu ülkenin geleceği için bundan sonra da yapamayacaksınız.Elinizde ki inanılmaz mükemmel şansı böyle heba ettiniz.

Şimdiden geçmiş olsun.

Bir de baktılar satacak bişey kalmadı borçlar biriktiiiiii. Aaaa napcaz ayakları başladı euro dolar tavan. En çok da su memleketimizin her köşesinin satıldığıni hatırladığım da üzülüyorum ne emeklerle alındı 5 kuruş değer kalmadı her yer satıldı beton yapıldı binalar dikildi Kahrolsun hepsine alcaklari para Boğazlarından çıksın ac heriflee ilerde çocuklarımıza üzülüyorum, köle olacaklar , oyun oynacakları parkları olmayacak. Ankara Çukurambar da sadece 1 park var en az 300 bina var, sadece 1 park var yapılacaklarda 2 yıldır devam ediyor ( işlerine gelince binayı 1 yılda bitiriyorlar)

Düzenleme:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüfürbazHaydoo -- 25 Nisan 2015; 23:41:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yavzi

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: BenZekiMüren

quote:

Orijinalden alıntı: RecepTayyipErdogan1

quote:

Orijinalden alıntı: BenZekiMüren

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

quote:

Bazı CHP'lilerin zoruna gidecek ama çoğunluğu müslüman olan Türkiye için çok mübarek bir fotoğraf:

AKP Çok Fena Düşüyor..

Allah'a şükür, bugünleri de gördük

Şşiit rambo
    Dinci rambo
    Abdestsiz dışarı çıkmayan rambo
    Bu ülkede imam hatipleri chp açtı. Ama sizin anladığınız amaçla açmadı.

Doğru ya, CHP imam hatipi, İslâmiyeti içerden çökertmek için kurdu. Ama ne yazık ki yine Allah'ın nurusu söndüremedi, kendi kurduğu tuzak başına yıkıldı. CHP'nin kendi kurduğu imam hatiplerden şimdi cübbeli alimler çıkıyor

Allah'a bol bol şükretmek lazım bu günleri gördüğümüz için. Daha geçenlerde onlarca alim ve hafız çıktı. Devamını diliyoruz

Alim mi Hafızlar sayesinde zaten dünyanın en gelişmiş ülkesi olacağınız.
    Bu zihniyetinize rağmen Türkiye gerçekten hayret edilecek kadar iyi halde.

Dinine bağlı olmak ne zamandan beri geri gitmek oldu? Alimlerin çıktığı bu dönemde 5G'ye geçmeyi konuşuyoruz. Ha, doğru ya bu sefer de fazla ileri gittik

Hani dersiniz ya "Siz de çook oluyorsunuz" diye. Doğrudur, çok oluyoruz, Allah sayımızı artırsın inşallah

5 sene sonra 5G'ye geçmiş olursak sözümü yemem o günün şartlarında AKP veya ne varsa ona oy veririm.
    Daha standardı bile oluşturulmamış bir şeye nasıl geçeceksin. Allah akıl fikir versin. Ahmaklığın bu kadarına da pes...

Kendinizle herkesi bir tutup insanların aklıyla dalga geçmeye çalışmayın.

Ben kimsenin aklıyla dalga geçmiyorum, ben benimle dalga geçenlere cevabını veriyorum.

Peki Turksat, Göktürk uydusu? Tanklar, yeni h.limanları, köprüler? Eğitimde akıllı tahtalar, e-okul, e-devlet sistemi? Türkiye'de en önemli yüz nakilleri? Bunların hepsi geriye gitmenin bir sonucu değil mi?

5G deyince "Çook ileri gittik" oluyor, alim deyince "geri gittik" oluyor. Bence siz İslâmiyete gericilik diye diye gözünüzü kör etmişsiniz.

5G'yi kullanamazsın ne elinde altyapı var ne de standartlar. Saçmalamaya gerek yok.

Kavramları karıştırma karmaşa yaratma.
    İslamiyet veya müslümanlık gericilik diye yok. Ama mevcut düzen yani dincilik, din satıcılığı, din üzerinden siyaset ve din sömürüsünün sonuçlarını görüyoruz.
    Herkesin bahsettiği de zaten bu.

İnsanları İslamiyet & Müslümanlık düşmanı olarak gösterme çabandan vazgeç.

Bu son yazdıklarından çok haklısın son cümlen hariç: İnsanları İslamiyet & Müslümanlık düşmanı olarak gösterme çabandan vazgeç.

Düzeltme yapayım: CHP; İslamiyet & Müslümanlık düşmanıdır.

Şimdi oldu

Ekleme yapayım: Madem ki din kullanılınca geri kalıyoruz, peki şuanda yapılan atılımlar neyin nesi? Alimde veriyoruz hafızda, bilimde de ilerliyoruz, teknolojide de.

Atak helikopteri, Türksat 4A uydusu bunlar dini kullananlar tarafından geri gitmenin bir sonucu mu?

Valla chp müslüman düşmanı mı bilmem ama senin gibi trollerin düşmanı olabilir. Bırak chpyi insanlar dini kullanıp yobazlık, hırsızlık yapan, adam öldüren, 10 yaşındaki kızla evlenip birde çocuk yapanların düşmanı.

Sizin 60-70 yaşlarındaki godomanlarınız şehir dışı villalarında,çiftliklerinde genç kızlarla yatınca sorun yok ama değil mi ? 10 yaşındaki evleneni ak partiye mal etme çabanız gerçekten komik

Yarası olan gocunur. Ben akp demedim. Adam dedi ki müslüman düşmanı Chp dedi bende chp kimin düşmanı bilmem ama halk yobazların, hırsızların, 10 yaşındaki kızı koynuna alanların dedim. Akp mi dedim. Böyle akpli, chpli, mhpli her kesimden insanlar var.

Valla ben o godomanları tanımam, ama eğer kızlar zorla yatmıyorsa ve yaşı reşitse istediğinle yatar. Sonuçta istek meselesi. Ama 10 yaşındaki kızı zorla evlendiren, alanlara yazıklar olsun. 10 yaşındaki kızın ne aklı olur ne fikri böyle konularda.

Özgür irade. Milli irade.

Çocuklar değil ebeveynleri karar veriyor. Çocuklar birey olmanın ne olduğun öğrenemeden büyüyor.

AKP Çok Fena Düşüyor..

Cocuklari hakkinda anne babalari karar verir zaten bu cok normal bisey. Cocugumu ister solcu kafayla buyuturum istersem sagci yada bu bos isleri hic kafasina sokmadan kafama gore yetistiririm buna benden baska kimse karar veremez. Bos bos konusmayin bence.

Türban ile baş örtüsü arasındaki farkı öğrenin önce.

Gerçi dinini ezberleyerek öğrenen toplumdan ne bekliyorsam.

-Milli Kayınço-

• ARKADAŞLAR
    OYLAR BTP YE
    İŞ AŞ HAYDAR BAŞ
    ASGARİ ÜCRET 5000TL
    MEKANLARA DAMSIZ GİREBİLCEKSİNİZ, DAM İSTEYEN MEKANLAR MÜHÜRLENECEK.
    KIZLAR TEKLİF EDECEK, TEKLİFE TEŞVİK VERİLCEK, HER TEKLİF EDEN KIZA 100TL VERECEK DEVLET.
    MERKEZ BANKASI PARA BASIP MİLLETE DAĞITACAK
    İŞ AŞ HAYDAR BAŞ!!!!!

AKP Çok Fena Düşüyor..
  • Emegin karsiligini hic bir zamn alamassin komunizimde bu konuda yanlis dusunuyorsun ayrica kuba dunyanin en cok kacakcilik yapilan ulkelerden biridir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP daha düşmedi mi?Bir aydan beri aynı hikaye.Tencere tava aynı hava.Kardeşim bari bir köşeye 'bu bir reklamdır' diye yazın.Bu nasıl topik böyle?Paraleller ile CHP elele vermiş ahkam kesiyor.Güya forum sitesi.Bir de sosyalizm-komünizm methiyeleri almış başını gidiyor.Kübada,SSCB de,doğu almanya vb de bu yüzden binlerce kişi ölmedi mi?Sosyalist ülkeler kapılarını açsalardı zamanında bir kişi kalır mıydı oralarda?Elimizde olanın en iyisi demokratik cumhuriyet.Ütopya cumhuriyeti hayalleri kurmanın kimseye bir faydası yok.Başbakan ve bakanların günahlarını vs eleştirenler ilkönce kendilerine baksınlar.Adam bakara-makara demiş.Diyenin Allah belasını versin.Ama ahlaksız bir şekilde başkalarını hem de devletin imkanlarıyla dinleyip gözleyip bunu da yayanların Allah, bin defa belasını versin.

Orijinalden alıntı: skboga

quote:

Orijinalden alıntı: fz18

ben akp değil islami kesim seçmeni kast ediyorum, lakin saadet gibi partisini adeta mezhep edinmişleri kast etmiyorum tabi ki,
    ayrıca yukarıda chp ye neden oy verilemeyeceğini anlatmaya çalıştım, akp sırf dini olduğu için hiç bir kesime baskı yapmıyor lakin şunu diyor beni koşulsuz destekle, destek yoksa baskı yapıyor. chp ise sırf müslüman diye baskı yapıyor aralarındaki fark bu.. ayrıca Peygamberimizin hilafet makamını ortadan kaldıran dine söven bir partiye sözüyle değil kalbiyle müslüman olan hiç bir Allah kulunun oy vermeye eli gitmez..
    gelelim alternatif olacağını düşündüğün saadet ve bbp ittifakına; bu iki partide şuan kendi yolundan çıkmış, üst yönetimi feto tarafından operasyona uğramış ve bu odağa göbekten bağlı kuklalar tarafından yönetilmekte.. her iki partide cemaatin sözünden çıkamaz, bu konuda daha fazla yazmayacağım, ama şöyle diyeyim, 5 yıl önce chp ve mhp kaset komploları ile dizayn edilmişti hatırla.. o dizaynın sonucu; chp cephesi: öncesi - a) cemaat ülkeyi ele geçirmeye çalışıyor, b) cemmatin polisi, cemaatin savcısı c) sahte delil üretip insanları suçluyorlar operasyondan sonra- a) cemaatin kanallarında demeçler b) aynı polisler için kahraman polis, kahraman savcı mhp deki değişiklik a) tokadı vurdum mu okyanus ötesinden duyulacak ( fetoya seçim meydanında meydan okuyorlar ) operasyondan sonra ise cemaatin dergisi ile poz veriyor aynı bahçeli..
    kısacası emin ol akp nin mevcut alternatifleri içerisinde bir tane oy verilebilecek parti yok..

Ben bu cemaatin kâh Akp ile kâh başka partilerle işbirliği içinde gösterilmesini de anlamıyorum. Akpyi desteklediği zaman Akp cemaat elele kampanyası oluyor, Akp nin karşısına geçtiği için cemaat bu defa da Saadet ve BBPyi mi kontrol ediyor diyeceğiz? Bence cemaate hakettiğinden fazla güç yüklüyorsunuz; cemaat bu kadar etkili bir unsur değil bana göre. Hele son zamanlar hükümetimiz öyle bir dil kullanıyor ki, her ama her taşın altından cemaat çıkıyor. Yahu siz bu cemaati bu kadar kamuoyuna şikayet etmiyorken başka şer odakları da vardı, şimdi ne oldu da bütün dış mihraklar kaybolup cemaat hepsinin yerini aldı? Artık televizyonlarda haber yapılan, hele hele siyasilerin ağzından çıkan hiçbirşeye inanmak mümkün değil. Canları kimi isterse onu milletin önüne sürüp, kimi isterlerse de onu millete sevdirebilen bir iktidar var çünkü. Nitekim cemaati millete sevdiren de bu iktidar olmuştu.

hocam söylediklerinde doğru olan cemaatin akp tarafından haksızlık pahasına desteklenip büyütülmesi ve sevdirilmesi olmuştur. burada %100 haklısınız.
    şimdi yanıldığınızı düşündüğüm kısımlara;
    1- cemmat bilhassa feto 40 yıllık mücadele sonunda iktidara gelmiş refah patrtisine açıktan cephe almış din düşmanlığını gizlemeyen çevik bir paşaya bağlılığı sunarken erbakana onunla ryhlar aleminde kalbi bir zıtlığımız var sevmiyorum deyip sonrada 'başaramadılar bıraksınlar' solcu hürriyete manşet verdi. bu fetonun refah düşmanlığının en belirgin işaretlerinden ve saldırılarından sadece bir kaçı.. en hassas dönemde üzerine hiçde vazife değilken size hemde sizin taraftan olduğunu iddia eden yani bende muhafazakarım diyen birinin ihanetini ne oldu da bu günkü saadet yok sayıp cemaati savunur oldu? yada bir önceki mesajımda örneğinin verdiğim gibi, mhp genel başkanı okyanus ötesine izmirden tokat atalım naraları atarken ne olduda şimdi onların dergileri ile poz veriyor? ve 3 yıl önce cemaate yönelttikleri tüm suçlamalar adeta belgelenmişken o eleştiriler neden bıçak gibi kesildi? doğrusu akıl ve vicdan sahipleri için bu kadar bile yeterlidir..
    ayrıca cemaat, kimseyle işbirliği içersinde gösterilmiyo, sadece olanı söylüyor insanlar, geçmişte akp için kapı kapı oy toplayanlar şimdide yerine göre chp yerine göre mhp ve hdp ye oy istediler ( 2014 yerel seçimleri ) bu iddia değil vakıadır.
    sana basit bir hatıramı anlatayım, 2011 de üniversitede ( istanbul ünv.) okuyan kardeşim beni aradı ( fetocuların evinde kalıyordu ) 'abi kpss ye giren tanıdığın varmı 2000 polis alınacak liste hazırlıyor abiler ablalar ' sen bu cemaati fazla hafife almışsın bunlar akp nin aşırı güveni ve beklentileri ile kendilerine sunulan haksız imkanları fazlası ile kullandılar, emin ol dünyada bu yapılanmanın eşi benzeri yoktur. hala heryerde bu virüs.. kah gönüllü ihanet içerisindeler kahda elleri mahkum ( kaset ). son bir örnek ; daha 5 gün önce fuat avni denen şebek henüz uyap sistemine girişi yapılmamış kopya davasındaki isimleri twitterdan açıklayıp kaçmalarını sağladı.. öylesine sinsi, hain ve yoldan çıkmış bir örgüt ki feto denen şahıs haç taksa vardır bir bildiği deyip peşinden gidecek akılsızlar var...
    sahi bu nasıl imam ki 15 yıl önce ülkeyi terk edip abd ye yerleşti? babalarının hayrına mı besliyorlar himaye ediyorlar orada?
    ve emin ol bu fetoyu rte değil Allah batırdı, olmadık hatalar yaptılar, ve en olmadık kişiye çattılar. islamı bozmaya çalışması fetonun sonu oldu, ben bu zatın ne olduğunu 14 yıl önce duymuştum. yıllardır evde anlatmaya çalışırdımda bana akp düşmanı nolcak der geçerlerdi, şükür onlar uyandı :)

• skboga kullanıcısına yanıt
    Yok..Est...Her insan birey her konuda aynı düşünmez.....Lakin yazdıklrın için seni destekliyorum...En altta bir not vardı onun için bunları yazdım..isteyen istediği gibi düşünecek..SON BİR YILDA .Olup biteni KAVAL SESİ DİNLER GİBİ DİNLEMEK VE KABUL ETMEK ile araştırıp sorup öğrenip kafasındaki akıl süzgecinden geçirip kendi düşüncesini açıklamak önemli...Sorgulamak araştırmak karar vermek önemli...Allah akıl vermiş...Kullanmayı bilmek önemli.....Saygılarımla iyi geceler....Kim kimin önüne niye yatıyordu ???? Niçin ???? V.s..

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....
  • Akp ye oy atan tayfa:
    65 yaş üstü cahil
    Dinci yobaz
    Zengin halinden memnun gerisi umrumda değil diyenler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: yusufziya

Bu başarısından dolayı, Chp'yi Milletçe alkışlıyoruz.

AKP Çok Fena Düşüyor..

• Hakan Akkaya kullanıcısına yanıt
    ne güzel kıvırtıyon sen öle:) abinizdenmi ögrendiniz böyle kıvırtmayı :)

Orijinalden alıntı: Mevsimyaz

ne güzel kıvırtıyon sen öle:) abinizdenmi ögrendiniz böyle kıvırtmayı :)

forumu sizin gibi teröristler ele geçirmişte haberimiz yok hdpnin kuyrukları sizi hepinizi blokluyorum defolun lan bu ülkeden
    ben türküm ve onurlu bir atatürk neferiyim

rte kendisi müslüman gösteren bir yahudidir !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 26 Nisan 2015; 0:28:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carmella

ARKADAŞLAR
    OYLAR BTP YE
    İŞ AŞ HAYDAR BAŞ
    ASGARİ ÜCRET 5000TL
    MEKANLARA DAMSIZ GİREBİLCEKSİNİZ, DAM İSTEYEN MEKANLAR MÜHÜRLENECEK.
    KIZLAR TEKLİF EDECEK, TEKLİFE TEŞVİK VERİLCEK, HER TEKLİF EDEN KIZA 100TL VERECEK DEVLET.
    MERKEZ BANKASI PARA BASIP MİLLETE DAĞITACAK
    İŞ AŞ HAYDAR BAŞ!!!!!

AKP Çok Fena Düşüyor..

Biz CHP ye vericez usta.
    Kayınçoya köşedeki arsayı yeğenimede merkezdeki büfeyi vereceklermiş
    Her seçim aynı vaadler ile kandırıyorlar şapşalları.
    Birde bunlar Ak Partililere koyun diyorlar ya ona çok gülüyorum işte

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.