Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (715. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28.556
Cevap
66
Favori
584.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1406 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: rondo311

quote:

Orijinalden alıntı: Haldun1

quote:

Orijinalden alıntı: rondo311

quote:

:) şşmdi sen bana köpek mi Demiş oldun :)

Yok canım tabiri caizi anla işte değerlim

Seviyen belli oldu . Tebrik ederim. Ben sana misli ile Karşılık vermeyeceğim . SELAM DEYİP GEÇECEĞIM .

Çok şakacısınız ve iyi niyetlisiniz hocam.

Şakacı Değilim . Çokta ciddiyim. Karşındakine bu şekilde hitap etmekle savunduğun değerlere ancak zarar verirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 100 milyar veriyolar hepimize ulan yazan siz gariban halk alp oy veriyor diyen siz simdi kac para veriyor diyen siz bbp verdim ben chp 200 milyar versin ona veriyim ulan cahil diyosunuz bide millete az donup bakin be bi kendinize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Buyur düsüyor akp.

Orijinalden alıntı: CoderAdam

konuyu açan arkadaş yada yönetici arkadaşları buradan göreve davet ediyorum bu forumun moderatörü kimse buraya baksın bi.
    Başlığı AKP değil AK Parti olarak editleyin. Kısaltmamız Akp değil AK PARTİ dir yani Adalet ve Kalkınma Partisi önce düzgün yazmayı öğrenin şunu.
    Tekrarlıyorum bu forumun yöneticisi kimse düzelt şunu!

adam yine resmi davranıp akp demiş,biz akape diyoz
  • Sanırım anlatamadım. Olaylara ekonomik/siyasal açıdan baktığınız sürece yol alamazsınız. Ben uzun yıllar kaybettim bu sebepten, siz kaybetmeyin. Siz sanıyor musunuz ''zenginlerin'' arasında çatışma yok. Bilakis asıl kurtlar sofrası orası. Burjuva ne köylü, ne proleter hiçbir sınıfla kendisine rakip burjuvalarla mücadele ettiği kadar etmemiştir. Tarih Marx'ın dediği gibi 'sınıflar çatışması' değildir. Tarih insanlığın nefsinin çatışmasıdır. Ve nefs proleter sınıf, burjuva vs. ayrımı gözetmez. Haliyle dünyanın kurtuluşunu ideolojilerde, ekonomik sistemlerde vs. aramak beyhude bir çabadır. Dünyanın kurtuluşu insandan geçer ve insanın kurtuluşu da nefsini terbiye etmekten geçer. Nefs terbiyesi ise vazgeçmekten geçer. Ne kadar çok şeyden vazgeçebiliyorsan o denli zenginleşirsin. Hz Muhammed 'fakrımla övünürüm' derken yahut Nietzsche 'az şeye sahip olanın köleliği de az olur. Yaşasın asil yoksulluğum.'' derken işte bundan bahsediyor. İdeolojilere takılmak sorunun kökenine inmeyi engelliyor. Ki zaten ideolojilerin var olma sebebi de budur. Hepsi yapaydır ve temel amaçları insanı asıl sorundan -yani kendisinden- uzaklaştırıp tali yollara sokarak gerçekten uzaklaştırmaktır. Velhasıl benden bu kadar, selametle.

• quote:

Sorun şu ki ; forumdaki yeni yetmelerin AKP Öncesindeki devirde kısa donla gezmeleri nedeniyle günümüzle 15 yıl öncesinin mukayesesini yapabilecek yaşam tecrübesine sahip olmamaları . NOKTA

Kesinlikle haklisin.

• Hirsizlara oy vermeyin. AKP ulkeyi soydu sogana cevirdi. Hala akp diyenler cok garip. Yok daha iyisi yokmusmus. Ulan 12aenedir bunlar var, dunya degisti teknoloji degisti hersey degisti. Hala mhp dap kriz zamani soyleyei boyleydi diyorlar.

chp ne zaman iktidara geldide chp kotu yonetir deniyor. dsp shp geldi demeyin. ona bakilirsa refah fazilet anap dyp de geldiki bunlarda akp gibi sag parti.

yok ama biz gelismek istemeyiz geriye gidelim isteyenler akp ye versin. Ha birde din deniyor. Evet chp dini on plana cikarmiyor veya chp liler dindar olmayabilir ama kimsenin dinine inancina karismaz. ister 5 vakit namaz kil ister hic kilma kimsenin inancina karismaz. inanc zaten uluorta yasanmaz.

Suna bakin cuma gunleri camiler agzina kadar ama bunun disinda fos. herkes show pesinde rant pesinde gosteris pesinde. sonra yok dindarlarmis demeyin. ayrica ulke kuranla yonetilmiyor bilgiyle yonetilir. geri kafali akp ile bi halt olmaz.

Orijinalden alıntı: kurgu1

Sosyalizm mi savunuyorlar adamlarin zerre kadar alakasi yok adam gibi sosyalizm olsa sanki bu halk kabul etmiyor alayi dinsizligi savunan dinini yasiyan insana saldiran insan kitlesi

bakara makara diye biz dalga geçtik :) kurandan pasta yapıp biz yedik :)

Asaletin Bize Yeter
  • Haftalık oy takipi için bu siteyi takip ediyorum,Sadece orc yüksek oy vermiş
    http://tr.wikipedia.org/wiki/2015_T%C3%BCrkiye_genel_se%C3%A7im_anketleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonjurkes -- 25 Nisan 2015; 23:07:59 >
  • Şu topiği ve çeşitli nedenlerle bir partiye oy verdiği için her türlü hakaret edilen insanlardan üstüne bir de oy bekleyenleri gördükçe iyice midem bulanıyor... Her insanın basit ya da diğer herkesten farklı olsa bile bir oy verme nedeni vardır seçtiği partiye... Sizin ne haddinize hakaret ediyorsunuz burada... Kendiniz modernlik abidesiniz ya...

Bunları gördükçe hiçbir şartta chp denen partiye oy vermeyi düşünmüyorum... Siz millete koyun demeye devam edin, az kaldı 7 Haziran saat 21:00'da bahsettiğiniz eylem gerçekleşecek...

Hatta bu yüzden Allah cenneti haketmek istiyorsan şunu, bunu yap diye emir verir.Yani Allah bile insana istediği yola teşvik etmek için vaatte bulunur ve ödül vereceğini söyler.

Yani insanın bir yere bir yoldan gitmesi için ödül mekanizması hep vardır.

Bugün dünya elbette adaletli filan değildir ,evrensel adalet filan insan denen varlığın hep nefsine göre işler maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta262

Oyum CHP ye ama yemin ediyorum,MHP gelsin bu ülkenin başına, alır elime bayrağı çıkarım sokağa kardeşim.CHP gelmiş kadar sevinirim.
    Burada 3-5 çapsız var boyuna biri dinden imandan,biri şişırme ekonomiden,biri de çıkmış yok 2002 de böyleymiş de 2012 de böyle olmuş da, sallıyor boyuna :) hep sabit isimler ya da yeni hesap açıp giriyorlar sürekli. %50 burda heralde :)

seçimlerde hep aynı 25.000.000 kişi oy atıyor

edit. alttakiyle aynı anda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiddlesticks -- 25 Nisan 2015; 23:06:22 >
    Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN
  • quote:

Sorun şu ki ; forumdaki yeni yetmelerin AKP Öncesindeki devirde kısa donla gezmeleri nedeniyle günümüzle 15 yıl öncesinin mukayesesini yapabilecek yaşam tecrübesine sahip olmamaları . NOKTA

gördük biz 15 sene öncesini....bakara makaraları,kurandan pastaları,sıfırladık bıbıcım,ergenekon balyoz işlerinden özür dileriz,hata yaptık diyenleri 15 sene önce görmüyorduk.beniii dinliyorlar diye ağlayıp,sonra montaj diye yakınmaları 15 yıl öncesinde görmedik.attığı yalanlardan cehennemlik olacak adamları 15 sene önce savunanları görmüyorduk ha bu arada iphone u ülkeye akp getirdi.

Asaletin Bize Yeter
  • Ülkede sosyalist bir parti yok.. ben göremedim de.. sakın perinçek deme
  • Kardesim komunizim care degil. Mesela Ben cok caliscam sen az calisacaksin veya tam tersi sen agir bi iste caliscan veya ticari bi iste caliscan ben bakkalda oturcam ama ayni sekilde ayni maasi alcaz bu adalet degildir. care sadece adalet herkes ayni kosulda ayni seyleri yasamak zorunda degil benim ozelligim farkli ben ticaret yaparim mesela belki kazanirim belki iflas ederim nasip isi o is veya sen memur olursun veya asker olursun veya tocaret yaparsin cok kazanirsin buradaki konu sadece adaletin herkese esit olmasitir isciyede ayni adalet milletvekilinede ayni adalet

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.