Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (389. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
521.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

quote:

Orijinalden alıntı: KnghtER

quote:

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

quote:

Orijinalden alıntı: darkme

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

Menfaati için dinini dahi satmayı göze alan ve bunu açık bir şekilde dile getiren insandan korkacaksın. Bunu yıllarca söyledik ama elbette bakar körler görmedi duymadı, görse bile kendi menfaatleri için sustu.

Bu adam dini dahil herşeyi gözden çıkarabilir, güç için, vaat edilenler için..

allahtan MİCROFON görünce ne varsa sallıyorda hepsi kayııtta

............ HEPSİ GERÇEK....................

............ HOCAYI DİNLE HOCAYIII.............

Adamlar ağır gerizekalı, - veriyorlar ya

Siz eksi verseniz de vermeseniz de bu adam bunları söylüyor ve siz buna çanak tutuyosunuz, hepiniz bir gün yargılanacaksınız, kah burda, kah ahırette.

Burası sahte ak hesap kaynıyor. Sırf eksi vermek için bile hesap almışlardır bunlar. Sonuçta Atatürk'ü bunlar dışında kim eksiler?

konu dışı olmadığı içi üç beş sahte hesapla eksiliyorlar. ama konu dışında olsa muhtemelen eksi rekorları kırarlar.

Aynen öyle. Sahte hesaplar ve nickler kendini belli ediyor zaten. Teşkilatı ak diye bir yapılanma yapmışlar filan. Yazılanların çoğu komple sallamasyon. Hiçbir chp üyesi Allah veya kitabı kullanarak bir söylemde bulunmaz. Tamamen paralı-askerlik. Bir insan ak-dava diye nick alıyorsa, amaç ortadadır. Kusura bakmayın, ben birçok akp'i savunan arkadaşın gerçekten samimi olduklarına da inanmıyorum. Zaten savunan kişilerin bir çoğu da daha iyi olsaydı onu seçerdik diyorlar, onlara lafım yoktur. Ayrıca birçok haklı mesaj aşırı eksilenmiş, ilk defa bugün böyle bir şey gördüm. Eksilemek için sahte hesaplar alınmış.

Ayrıca olay inatla türbana çekiliyor, oyuna düşmeyin. Bunun türbanla alakası yok. Bu din ile kandırılmaktır. Chp'de çok matah bir parti değil zaten, Atatürk zamanında iyiymiş, şu an en iyi alternatif bu olduğu için 2. parti durumunda.

Yalnız yolsuzluklara, adaletsizliklere, ayakkabı kutularına, ötekileştirmelere, gss rezaletine karşı türban karşıtı eylemlerle yanıt vermeleri, Chp ile ilgi garip fotolar paylaşmaları zaten anlamsız. Bazı kişiler türbana karşı olabilir, bu kişisel görüştür ama bu kişilerin hiçbiri yolsuzluk, adaletsizlik, laiklik dışı söylemler, oy çalma, oy azınlığı ile rektör atama, gibi işler yapmamıştır. Zaten din ile devlet işleri bu yüzden ayrıdır.

Burada olay türban veya din değil, ülkenin sömürülmesi, ülkenin yanlış bir yolda olmasıdır. Neden inatla alakasız bir yöne çekiliyor anlamış değilim. Böyle bir yola çekilmesi ben de tek bir kanıyı uyandırıyor oda: "dini kullanarak tepki oluşturma." Her faşist öğretinin yaptığı gibi: "Dini alet edin."

tabi canııım. bunlar hep sallamasyon montaj! bizde yedik!

bak şimdi iyi dinle! Akp bir parti değildir bir davadır bir harekettir.

39 yaşındayım bugüne kadar hiç siyasetin içinde aktif çalışmadım! ama bu son dönemde hem piç(paralel ihanet cetesi) hem cehape cephesinden hem de malum medya grubu tarafından Erdoğana yapılan saldırı, iftira nifak sokmaları sebebiyle Reis in yanında yer almak artık boynumuzun borcudur.

memleketim sivas.yiğidolar her zaman yiğitlerin yanında yer alır. ıstanbul okmeydanındayım. şimdi tüm arkadaslarımla gece gündüz çalışıyorum.

ALLAH şahidimdir seçime kadarda bu durumu devam ertiricem. Reisi asla yalnız bırakmicaz! ne yaparsanız yapın boş!

Gercekten dindar, ulkesini seven ve hakkaniyetli bir insansan yanlis taraftasin

Bir gun anlayacaginizi umuyorum ama bu kadar belli bir seyin gorulemiyor olmasi umudumu kiriyor

umudunu kırma! yol yakınken dön! algı operasyonlarina kanma! iftira fitne nereye kadar! sessiz çığlıklar var.onlar sadece sandıkta konuşur! gerçekleri görün artık!

milleti aşağılama cahiller koyunlar makarnacılar kömürcüler nereye kadar!

daha fazla konuşturmayın beni! kaçak saraydan bahsedenler iş bankasının sermayesi nerden gelir bi baksınlar!

cehape bunun neresindedir! bu bankadan alınan sadece bir dönem faizi sarayın maliyetinin kaç katıdır!

hilafet fonu nedir? bu fonun kurtuluş savaşımızdaki rolü nedir! bu insanlar milli mucadelemizde bize niçin yardım etmistir?

bu fon tarafından fakir fukara müslümanlardan toplanıp bize gönderilen paralar iş bankasının kaç ta kaç sermayesi olmustur? lütfen araştırın!

ahhh kardeşim ahhh! acaba kim yanlış tarafta! kimler samimiyetsiz, kimler iki yüzlü, kimler vatansever! ah bir bilseniz daha neler var neler!

Sunu kaciriyorsunuz bu dediklerin dogru bile olsa diger taraftaki yanlislari orter mi?

O zaman Musluman ulke, cemiyetlerden gelen butun paralar kayitldir ve devletin kurdugu bir bankaya sermaye yapilmasinda yanlis nedir?

Ayrica sunu da herkes kaciriyor, sarayin gereksizliginin disinda ilk olarak ne diye yapilmisti? Basbakanlik sarayi ama ulu zat cumhurbaskani olunca hoop cumhurbaskanligi sarayi oldu bir anda.
    Iyi ki kendine yaptirmamis..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

İslamla alakası yok mu? Kadının araba sürmesi bile yasak be.Tüm yasaklar kadına getirilmiş.

Onun sebebi cehalettir doğru ve maalesef hala bu kafada adamlar çoğunlukta.

İslam'ın kötüye kullanıldığı şeriat kanadı diyelim ona. Bu arada şeriata göre 1 erkek 4 kadınla evlenebiliyor ve kadınların neredeyse sokağa çıkması bile yasaktır İran'da. Üniversite'e Türkiye'ye eğitim için gelen bir arkadaşım var, yani siz yaşananların 1/10'unu biliyorsunuz diyor. Kadınların herhangi bir vatandaşlık hakkı bile yok sayılır. Konuşma hakkı tamamen erkeklerde. Böyle bir ülke, bilimde 1. olsa ne olur. Bana kimse şeriat demesin, hele ki Allah'ın kanunları hiç demesin, haşa çarpılırsınız. Şeriat Kuran'ın ayetlerini keyfi yorumlanmasından ortaya çıkmış saçmalıklardır. İslam akıl ve mantık dinidir. Bilimi örnek gösterir. Kitabı okuyun yeter. Hiç birşey mantığa aykırı değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cambalkoncu

Yazık dinini yasiyana yobaz derler cahil derler hakaret ederler bir bayanın başı kapalı zihnide kapalı zannederler insana saygı kalmamış bu ulkede neye saldıracaklarını şaşırdılar iyice allah islah etsin iyi geceler

Öyle bir şey kesinlikle yok. Mesele bunu kullanıp din tüccarlı yapmalarında. Böyle bir algı yaratmaya çalışıyorlar. Yobaz, dini kötüye, kendi çıkartları için kullanana denir bu arada.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cambalkoncu

Yazık dinini yasiyana yobaz derler cahil derler hakaret ederler bir bayanın başı kapalı zihnide kapalı zannederler insana saygı kalmamış bu ulkede neye saldıracaklarını şaşırdılar iyice allah islah etsin iyi geceler

Öyle bir şey kesinlikle yok. Mesele bunu kullanıp din tüccarlı yapmalarında. Böyle bir algı yaratmaya çalışıyorlar. Yobaz, dini kötüye, kendi çıkartları için kullanana denir bu arada.

Ben okuduklarıma yorum yaptım birisinin babası dinle ilgili yorum yapmış oglu babasına burda yobaz adam diye yorum yapmış yazık kötüye gidiyoruz gerçekten halimiz harap

• Dolar 2.70 olmuş beyler geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: sorguçadam

Arkadaşlar çevremde AKPye oy vermiş deli gibi savunan insanlarla arkadaşlarla arada bir konuşuyoruz.
    Şu ana kadar neredeyse tamamı AKPden vazgeçmiş.
    Çoğu MHP diyor.Geriye kalanlar kararsız ama AKP değil diyorlar.
    Her geçen gün umudum bir nebze de olsa artıyor.

Bu gidişle MHP %25leri zorlar.
    AKP %40 altına bile düşebilir.

Artık 12 senenin acısını seçim gecesi çıkarmak bize düşüyor.Sanra mis gibi 4 sene oh.

Bilinçaltına bak,

Gelsin 4 sene öyle mi? 4 senenin sonunda vatandaş nasıl büyük bir hata yaptığını anlar diyorsun 4 senede çatır çatır merkez bankasının rezervini yeriz diyosun. Medyayı sustururuz belediyenin milyarlık yolsuzluğu gibi diyosun.

İşiniz gücünüz hazıra konmak lan. Umut taciri bunlar her seçimden 3 ay önce akp düşer iktidar yurt dışına kaçar hey Allah'm ne diyeyim size takılın kendi kendinize.

Ekleme: Evladım eksilesenize bu kadar mı boş konuştuk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazisletme -- 14 Nisan 2015; 11:33:08 >

• kim olursa olsun kınıyorum. hesabını Allaha verirler.

peygamberimiz konusunda bu kadar samimiysen önce dürüst olcan fitne fesatı iftirayı bırakacaksın!

ha benim işim bu diyosan kimse yemiyo müdür onuda bil!

• Akp nin düşmesi için önce halkımızın zihniyetini değiştirmesi lazım. Ülke ve toplum olarak çok geri bir milletiz. Abi adam Mekke ve medine nerde diye soruyor adam Konya cevabını veriyor. Ha bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demişler. Türkiye'nin diğer ülkelerle boy ölçüstürmesi için köklü bir değişiklik ve "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" zihniyetinin yok olması lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

İslamla alakası yok mu? Kadının araba sürmesi bile yasak be.Tüm yasaklar kadına getirilmiş.

İslam'ın kötüye kullanıldığı şeriat kanadı diyelim ona. Bu arada şeriata göre 1 erkek 4 kadınla evlenebiliyor ve kadınların neredeyse sokağa çıkması bile yasaktır İran'da. Üniversite'e Türkiye'ye eğitim için gelen bir arkadaşım var, yani siz yaşananların 1/10'unu biliyorsunuz diyor. Kadınların herhangi bir vatandaşlık hakkı bile yok sayılır. Konuşma hakkı tamamen erkeklerde. Böyle bir ülke, bilimde 1. olsa ne olur. Bana kimse şeriat demesin, hele ki Allah'ın kanunları hiç demesin, haşa çarpılırsınız. Şeriat Kuran'ın ayetlerini keyfi yorumlanmasından ortaya çıkmış saçmalıklardır. İslam akıl ve mantık dinidir. Bilimi örnek gösterir. Kitabı okuyun yeter. Hiç birşey mantığa aykırı değildir.

http://www.ensonhaber.com/nukleer-muzakerelerde-anlasma-iran-halkini-sokaga-doktu-2015-04-04.html

bu haber linkindeki fotoğraflardakiler kadın kılığına girmiş erkekler mi?

kadın bakan
    http://www.bbc.co.uk/turkce/haberler/2009/09/090903_iran_women.shtml

kadın büyükelçi

http://www.hurriyet.com.tr/planet/24599837.asp

bu kadınlar resmi dairelerde mi yatıp kalkıyorlar? dışarı çıkamadıklarına göre öyle olmalı.

sizin arkadaşınız bölücü bir Azeri milliyetçisi olup yanlış bilgi aktarıyor olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: mng1

quote:

quote:

http://www.ensonhaber.com/nukleer-muzakerelerde-anlasma-iran-halkini-sokaga-doktu-2015-04-04.html

kadın bakan

kadın büyükelçi

bu kadınlar resmi dairelerde mi yatıp kalkıyorlar? dışarı çıkamadıklarına göre öyle olmalı.

sizin arkadaşınız bölücü bir Azeri milliyetçisi olup yanlış bilgi aktarıyor olmasın.

Bence olmasın. Erkekler 4 kadın alıyor mu, almıyor mu? Bana onu söyle. Özgürce dışarı çıkamıyorlar, bu biliniyor zaten, fotolarda da hepsinin yanında kocaları var farkındaysan. Sanki 10larca seçilen kadın var. Yani her kötüde bir iyi örnek bulunur. Yani yapma bunu hakikatten yapma. Bu kadar saçmalanmaz. Yazık yani. Kendimizi kandırmayalım.

• HDP barajı aşarsa kaolisyon garanti gibi. Bakalım neler olacak. HDP'nin barajı aşması dengeleri epey sarsar. Barajı aşamayan partilere verilen oylar, barajı aşanların safına katılıyor gibiydi eski sistemde. Bu kuralın nedeni de istikrarın devam edebilmesi ama demokrasiyi bile tekelleştiriyor bu kural. Tek dileğim HDP'nin %10'u aşması. 4 parti potaya girerse AKP'nin saltanatı ilk büyük sarsıntıyı yaşar. Bir dahaki genel seçimlerde bye bye
  • quote:

Orijinalden alıntı: kugutex

quote:

quote:

• ALFABE "LATİN"
    • ŞAPKA "YAHUDİ"
    • KANUNLAR "İSVIÇRE"
    • LAİKLİK (Dinsizlik) "FRANSA"

▶ AMA NEDENSE ADI TÜRK İNKILÂBI! ◀

Cevap:

quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon
    sarık fes türkün değil
    şalvar cübbe türkün değil
    din arabın
    alfabe arabın
    yömetim şeklinde sultan-halife var
    SORSAN TÜRK İMPARATORLUĞUYDU...

Laf gediğnie oturmuş. Bu arada laiklik dinsizlik değildir. Önce kavramları doğru düzgün öğren. Laiklik: Din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasıdır. Herkesin özgürce kendi dinini yaşamasıdır. Laiklik olmazsa din faşizmi olur, ben mecbur muyum sizin dininizin kurallarında yaşamaya? Bu ülke Hristan Şeriatı ile yönetilen bir ülkeye dönse sana zorla Hristiyanlığın dogmaik kuralları dayatılsa mutlu olur musun? Cahil kardeş? Ne oldu kurudun kaldın mı?

bence sen cahilin onde gidenisin aklinca laf sokacanda beyin yok sende. saydigin seylerin cogu islam kulturu. zaten biz sizin gibi irkci degilizki yok o arabin bu fransizin. sahte turkculuk yapan sizsiniz . tum sahtekarlik sizde. bizim irk ile alakali sorunumuz yok.

ayrica salvar turk kulturunde yokmuki. beyin yerinde ne tasiyon merak ediyorum.

Irkçı? Yav hehe Hangi mesajımdan geldi o fikir?

Ben ırkçı değilim ama sen olsan olsan Arapçı filan olursun. Edindiğiniz bütün o fikirler Emevi faşizminden, yani Arab milliyetçiliğinden başka birşey değil aslında. Osmanlı'da da böyle şeyler yoktu kesinlikle. Tarih de bilmiyorsunuz. Dediklerinin İslam Kültürü ile en ufak bir alakası yok. Tamamen Arap kültürü ile alakası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkme -- 14 Nisan 2015; 0:13:33 >

• Akp başarısız diğerlerine şans tanımak gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kadın bakan

kadın büyükelçi

Bence olmasın. Erkekler 4 kadın alıyor mu, almıyor mu? Bana onu söyle. Özgürce dışarı çıkamıyorlar, bu biliniyor zaten, fotolarda da hepsinin yanında kocaları var farkındaysan. Sanki 10larca seçilen kadın var. Yani her kötüde bir iyi örnek bulunur. Yani yapma bunu hakikatten yapma. Bu kadar saçmalanmaz. Yazık yani. Kendimizi kandırmayalım.

en alttaki fotoğrafta üç bayan aynı araçta seyahat ediyorlar. siz İran'ı Amerikan uşağı Araplarla mı karıştırdınız?

ayrıca ayna programının şu videosundaki 21:57 ye bakarsanız yalnız bir İranlı kadın görebilirsiniz.

Kadın bakan işe kocasıyla mı gidiyor?

• quote:

quote:

• ALFABE "LATİN"
    • ŞAPKA "YAHUDİ"
    • KANUNLAR "İSVIÇRE"

•Sarık,fes Türkün değil
    •Şalvar,cübbe Türkün değil
    •Din Arabın
    •Alfabe Arabın
    •Yönetim şeklinde sultan-halife var
    •Kanunları:padişah emirleri,bedevi adetleri,daha sonra batıdan alınmaya başlanan kanunlar.
    ▶ AMA NEDENSE ADI TÜRK İMPARATORLUĞUYDU...◀

ayni cevabi sanada vereyim. biz sizin gibi irkci degiliz kafatasciligin alemi yok.
    ayrica salvar nasil turkun degil anlamadim salvar dogu milletlerinin tumu tarih boyunca kullanilmistir.
    ayrica turk imparatorlugu degil osmanli imparatorlugu.
    ayrica madem turk imparatorlugu neden gocunuyonuz hem turkculuk yap hem turklugu kucuk gor.

her turlu irkcilik. her turlu fasistlik hepsi sizde ama sorsan sizden cagdasi yok.

• quote:

quote:

quote:

• ALFABE "LATİN"
    • ŞAPKA "YAHUDİ"
    • KANUNLAR "İSVIÇRE"

•Sarık,fes Türkün değil
    •Şalvar,cübbe Türkün değil
    •Din Arabın
    •Alfabe Arabın
    •Yönetim şeklinde sultan-halife var
    •Kanunları:padişah emirleri,bedevi adetleri,daha sonra batıdan alınmaya başlanan kanunlar.
    ▶ AMA NEDENSE ADI TÜRK İMPARATORLUĞUYDU...◀

ayni cevabi sanada vereyim. biz sizin gibi irkci degiliz kafatasciligin alemi yok.
    ayrica salvar nasil turkun degil anlamadim salvar dogu milletlerinin tumu tarih boyunca kullanilmistir.
    ayrica turk imparatorlugu degil osmanli imparatorlugu.
    ayrica madem turk imparatorlugu neden gocunuyonuz hem turkculuk yap hem turklugu kucuk gor.

her turlu irkcilik. her turlu fasistlik hepsi sizde ama sorsan sizden cagdasi yok.

wovovovovovovov islamcılar faşist demeyide öğrenmiş,kızıl abilerinizdenmi öğrendiniz faşist demeyi,nede olsa ikinizin ideolojileri farklı olsada temelde hedefleriniz aynı...

• Delinin biri diye başlayan atasözüne örnek bir konu olmuş heleki elemanın biride irandan şeriatla ilgili örnek vermiş şeriatın islamla (tövbe aşaa )alakası yok demiş vay ki vay .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kadın bakan

kadın büyükelçi

en alttaki fotoğrafta üç bayan aynı araçta seyahat ediyorlar. siz İran'ı Amerikan uşağı Araplarla mı karıştırdınız?

ayrıca ayna programının şu videosundaki 21:57 ye bakarsanız yalnız bir İranlı kadın görebilirsiniz.

İranlı kadın görürsün ama her saat göremezsin, belli mesafeden uzakta göremezsin. Kocasının izni olmadan göremezsin. Atıp tutma bana burada. Ayrıca Erkekler 4 kadın alıyor mu? Sorumu cevapla?

Bana burada İran'ı filan övme, 2 tane hasın hası İranlı arkdaşım var. 2si de aynı dertlerden müzdarip, daha uçağa binmeden türban takmak zorundalar. 2si de kadın haklarının k'sinin olmadığından bahsediyor ve 2si de İran'dan kaçıp Türk vatandaşlığına geçmeye çalışıyor. Kadınlar genellikle 2. sınıf. Orada bana reklam yapıp 2 foto, bir video ile olmaz bu işler. İran sokaklarında öyle kadın tek başına filan gezemez. Yanlış bir mahallede olursan, öldürürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkme -- 14 Nisan 2015; 0:21:41 >

• ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    hadi sutunu icte yat zibar artik.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kadın bakan

kadın büyükelçi

İranlı kadın görürsün ama her saat göremezsin, belli mesafeden uzakta göremezsin. Kocasının izni olmadan göremezsin. Atıp tutma bana burada. Ayrıca Erkekler 4 kadın alıyor mu? Sorumu cevapla?

her saat derken neyi kast ediyorsunuz? videolarda sokaklarda görünen tüm kadınların kocasından izin aldığına nasıl kanaat getirdiniz? gizli güçleriniz mi var?

• 
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.