Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (1406. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14041405140614071408
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemsinan

Değil

o zaman ikimizde yorumsuz kalıyoruz

çünkü benim hayalim daha gerçekçi ve şuanda konum - görev itibariyle yerinde canlı olarak beni temsil ediyor,

Sevgi ve saygı da duyuyorum, yeri gelince olumsuz eleştiriyorum, tapmıyorum ve Müslüman bir lider olarak destekliyorum.

Hizmetlerini de çok çok başarılı buluyorum.

saygılar ve iyi forumlar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün seçim olsun en az %40 alır bu adamlar, fena peşkeş çekiyorlar millete. Sokakta her gün lüks otomobiller görüyoruz maaşlı çalışan adam binemez hiçbir şekilde. Mılyon dolar götürüyorlar.

• Ilk defa muhalefet partilerini haddini bildiklerini gördüm.

Aldiklari oylar hwpsi icin tavan su anda.

Bu yuzden dikkatli ve tam siyaset usulü ile davranıyorlar.

Akp nin çılgınlık yaptıklarını düşünüyorlar.

Demirtaş hala soğuk kanlı. Pkk-hdp-kandil-ocalan 4 lusu ayni sey değiller. Bazen ayni fikirde bazen de düşman. Buna sebep mit elemanlarinin oyunu. Paris cinayetleri sebepsiz değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne çok konuştun be, kendim yazsam sıkılır okumazdım bukadar şeyi. Kendi ütopyanızda takılmaya devam edin nasıl olsa bir şekilde bu ülke üçkağıtçılara yar olmayacak. Ben blokladım sizde beni bloklayın olsun bitsin.

• Akp büyük oynuyor. Ya herro ya merro.

Yaptıkları hukuksuzluklardan cekiniyorlar. Haram battikca batiyorlar. Oncefen 1 calar 9 yapar müslüman takiliriz havasi yerini 1 yapar 9 calara getirdi

Herkes bilirki bu iktidar çok uzun surmeyecek. Goturen götürdüğü kadariyla uzayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

@dmc 17

SS de eklediğim üzere ! DH FORUM adminlerinin müsade ettiği...

T.C düşmanlığı yapan siyonist bir yahudi üyelik...

Kafa yapiyo olmasın bu!

• quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

Akp büyük oynuyor. Ya herro ya merro.

Yaptıkları hukuksuzluklardan cekiniyorlar. Haram battikca batiyorlar. Oncefen 1 calar 9 yapar müslüman takiliriz havasi yerini 1 yapar 9 calara getirdi

Herkes bilirki bu iktidar çok uzun surmeyecek. Goturen götürdüğü kadariyla uzayacak.

ATA _ ŞEHİR ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Bugün seçim olsun en az %40 alır bu adamlar, fena peşkeş çekiyorlar millete. Sokakta her gün lüks otomobiller görüyoruz maaşlı çalışan adam binemez hiçbir şekilde. Mılyon dolar götürüyorlar.

REZİDANSSSSSSSSSSSSSS
  • Emekli Değilim.3 seçim Döneminde oyum AKP'ye olmuştu. Bugün CHP ile yapılan pazarlıklarda CHP'nin emeklilere 1 Maaş Bonus üzerine diretmesi Sözünde durmaya çalışması ve 17/25 üzerine gidecek olması ,bir sonraki seçim Döneminde oyumun kesinlikle CHP veya MHP'ye kayacak OLMASINA sebep oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • asgari ücret
    2 ikramiye
    aile yardımı
    chp ideolojisi

neden chp %1 oy kaybetti ? Hiç düşündünüz mü?

Ak partinin kasasındaki hazır parayı dağıtacağım dediği halde ( ki bunu hükümette yapardı ) o istenen güveni neden sağlayamadı ?

Ayrıca Deniz baykal ve k.k.o 'nun paçasında hep bir SARI GÜL lekesi olacak ! bakın şimdi de Buz_Rezidans skandalı patladı...

Hayali proje ve gerçekleşmesi mümkün olmayan sözlere aslında hiç gerek yok!

ak sarayı yıkalım kitlesi de kurtaramadı

• AKP son olaylar sonrasinda fena yükseliyor bence konunun başlığını değiştirin
    Bu başlık şuan gerçekleri pek yansıtmıyor
    Yapılacak ilk erken seçimde AKP nin otu dn düşük %45 olacaktir %45-48 bandında oyla AKP tek başına Yeniden iktidar beyler
    Yapılan her zırvalık AKP'nin lehine oluyor

• Burada yapilan tartismanin %50sini bilim icin kullansaydik Turkiye bir adim daha ileride olacakti.

• Gençler size küçük bir örnek aktarayım.

82 darbesinden bir hafta önce İstiklala marşı okunurken ayağa kalkmayarak protesto yapanlar arasında olan bir şahsiyet. Bugün paralel yapının bir gazetenin genel yayın yönetmenidir.
    Msp de rahmetli Erbakan konuşma yaparken İstiklal Marşında ayağa kalkmayanlar olmuştur.
    Aynı protesto sol bir parti konuşmasımda zuhur etmiştir.
    Ayağa kalkmayanlar arasında iki olayda da aynı şahsiyetler vardı.
    İşte darbeci Kenan Evren bu olaya atıfta bulunarak. Bayrağa ve Marşa yapılan saygısızlığı gördükten sonra darbe yapmakta ne kadar haklıymışım demiştir.

Fakat bu saygısızlık ve protesto olaylarını yapanlar hakkında 3 yıllık darbeci yönetici döneminde hiçbir işlem yapmamıştır. Fakat bu yapılanlardan siyasileri sorumlu ve suçlu çıkartılmıştr. Yani esas suçlular ödül almış, ülkesi için uğraşan liderler cezalandırılmıştır.

Erdoğanı savunmam, avukatı da değilim ama tüm unsurlar saldırıyorsa olaya ters taraftan bakın derim. Ayrıca okumuyorsunuz, araştırmıyorsunuz, geçmişi bir çok kaynaktan araştırmadan bugünü anlayamazsınız.

Bu ülke ne zaman bir adım ileri gitmeye başlarsa yukarıda bahsettiğim gibi yüzlerce komplo karşısında liderleri baştan indirilerek yıllar süren kaoslara atılmıştır. Atatürk, Menderes, Özal, Ecevit, Erbakan sırada ise Erdoğan var. Sebebi ise ne olursa olsun ters düşeni cezalandırmaktır. Çünkü kendilerin oyunlarına aynı oyunlar içine girip karşılık verme cüretini göstermiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChesterSky

Üstadım sen ne kadar istersen yaz. Gözlerine perde inmiş insanların. Göremezler onlar..
    Her zaman söyledim.Bir ülkenin önde gelenlerine diğer ülkeler ağız birliğiyle saldırıyorlarsa özellikle sömürgeci avrupa ülkeleri ve yahudi itleri o işte bir terslik vardır.
    Televizyon ve sosyal medya çocukları bunları bilmez. Onlar sağda solda gördüklerine duyduklarına inanırlar. Üniversitelerde ortamdan dışlanmamak için solculuk oynar kendilerini kaptırırlar.

Lisedeyken tarih hocamızı sıkıştırmıştım. Hocam aynı teraneler hep bize gerçek tarihi anlatın diye. Adam, yav çocuklar beni mesleğimden mi edeceksiniz araştırmak istiyorsanız kaynak çok diyerek kaçmıştı.
    Yazacak çok şey var, çok zor bir ülkede yaşıyoruz. Olaylar çok kompleks ve kafa karıştırıcı. Yeni nesil çok akıllı hareket etmeli yoksa işimiz çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 2 Ağustos 2015; 21:22:04 >

• POWER64 kullanıcısına yanıt
    Babam, dedem sürekli anlatır.Dedem 1926 doğumlu. Atatürkü canlı görmüş bir insan, Allah sağlık versin hala sağ.. Emekli başkomiser.
    Bu mevzuları birinci ağızlardan dinleyerek büyüdük biz üstadım.Neyin ne olduğunu az-çok görüyoruz çok şükür..
    Gel gelelim, anlatamıyoruz.Anlatabilsek de karşımızdakiler anlayamıyor.Kimse kimseyi sevmek zorunda değil fakat saygı her daim olmalı.
    Diktatör dedikleri eski başbakan yeni cumhurbaşkanımızın ne anası kaldı sövmedikleri ne karısı ne bacısı.
    Ben diktatör olsam bana bu lafları edenin bir daha gün ışığı görmediğinden emin olurdum şahsen.
    Koskoca ülkenin Cumhurbaşkanına ağza alınmayacak şeyler söyleyip hala elini kolunu sallayarak gezebiliyorsan bu ülkede özgürlükten, diktatörlükten bahsedemezsin..
    Sen gereğinden fazla özgürsündür bunun da icabına bakılmalı.Merkel'e biri bir laf etsin Almanyada bakalım.
    Ülke çapında tüm haber yayını kapatılıp o kişiyi anında etkisiz hale getiriyorlar mı, getirmiyorlar mı.

• özal, erbakan ha. Cok komiksiniz, biri hirsiz digeri din bezirgani cennetten tapu bile verdiler zamaninda bizim mallara. az mi parasini yediler milletin yesil sermaye diye diye, simdi cocuklari birbirini kiriyor kilolarca altini paylasmak icin. Piyon olarak bu ulkenin basina getirilenleri savunmaya calisirken komik gozukuyorsunuz, getiren bile umudu kesmis isi kalmamis artik siz neyin pesindesiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

özal, erbakan ha. Cok komiksiniz, biri hirsiz digeri din bezirgani cennetten tapu bile verdiler zamaninda bizim mallara. az mi parasini yediler milletin yesil sermaye diye diye, simdi cocuklari birbirini kiriyor kilolarca altini paylasmak icin. Piyon olarak bu ulkenin basina getirilenleri savunmaya calisirken komik gozukuyorsunuz, getiren bile umudu kesmis isi kalmamis artik siz neyin pesindesiniz.

kaç yaşındasın sen bakimm..

N.Erbakan sayesinde baban - deden , %50 zam aldı.. haberin yok..

o zam olmasaydı belkide sen olmayacaktın.
  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

quote:

Orijinalden alıntı: suicide

özal, erbakan ha. Cok komiksiniz, biri hirsiz digeri din bezirgani cennetten tapu bile verdiler zamaninda bizim mallara. az mi parasini yediler milletin yesil sermaye diye diye, simdi cocuklari birbirini kiriyor kilolarca altini paylasmak icin. Piyon olarak bu ulkenin basina getirilenleri savunmaya calisirken komik gozukuyorsunuz, getiren bile umudu kesmis isi kalmamis artik siz neyin pesindesiniz.

kaç yaşındasın sen bakimm..

N.Erbakan sayesinde baban - deden , %50 zam aldı.. haberin yok..

o zam olmasaydı belkide sen olmayacaktın.

Şahıslar değişiyor ama oyunlar hep aynıdır. Snin sorunun cevabı çok geniş kardeşim. Ama sorunun temelinde insanların benliğini kaybetmesi, davasını unutması, herşeyi maddiyat ve dünyadan ibaret görerek herşeyini satacak seviyeye gelmesidir. Yani Mhp güçlense millet o tarafa kayar, chp güçlense o tarafa. Yolsuzluğun yeri yok günler önce rezidans rezilliği Chp den çıktı. Bir dönem halk solculara da fırsat verdi ama neler oldu neler yaşın yeter mi bilmem ama geçmişte çok büyük vurgunlar vurdular. Aynı şeyi sakal uzatıp göstermelik hacca gidenlerde yaptı. Hatta örnek gösterdiğimiz avrupada bile geçenlerde ulusal petrol şirketinde 50 milyar dolarlık yolsuzluk patladı.

Ama şunu unutma hatasıyla, günahıyla kim bu ülkeyi bir adım ileri götürmeye çabaladıysa başı beladan eksik olmadı. Yani kusursuz bir düzen, şeffaf bir yapı dünya üzerinde yok daha.
    Bize basın özgürlüğü dersi veren Almanya gazetecileri ne yaptı bir bak istersen olay daha yeni.

Ülke olarak bir olmayı beceremiyoruz. Bunun suçunuda bir isim bulup ona atıyoruz hep aynı bahanele var. Erdoğan şunu dedi, bunu dedi, Kılıçdaroğlu şunu dedi, Bahçeli bunu dedi. Yav sen söyle birşeyler. Çık tüm şehirlerde göster tepkini. Yooook kaos şiddet varsa sokağa çıkarlar, ülke menfaati olunca herkes tv karşısında.

İşin özü liderleri elden giden ülkelere bak gör bakalım daha mı refah, daha mı mutlu, dahamı demokratikler.
    Erdoğan bir simgedir, düşmanımız çok akıllıdır hep aynı taktiği uygular bizi gibi saflar yer hep.
    Bir simgeye yüklenir tüm gücüyle, onu devirir ve halka gözdağı verip ben buranın horozuyum senin liderlerin boş oyun kuran benim mesajını verir.

Türkiyeye darbe dönemlerinde hep kredi verilmiş, para akıtılmış ve kan bağışında bulunmuştur darbeyi yaptıran unsurlar.

Siz halen olaya çok dar bir açıdan bakıyorsunuz. Zaten adamların amacı da bu. Size bir hedef gösterip diğer yönlere bakmanızı önlemek. Hep bunu yaptılar. Menderes idam edilmeden bir kaç gün önce nükleer santral anlaşması planlanmıştı.

Eştef Bitlis Paşa inseydi Diyarbakıra terör bitecekti. Hiram Abas İsrailin arka bahçesi olmuş Miti temizleyecekti.
    Adnan Kahveci çok büyük görevlerle çalışmalar yürütecekti.
    Uğur Mumcu derin devletin kodlarını çözmüştü tam açıklayacaktı.
    Gaffar Okan farklı bir tarz deneyip topluma yaklaşmayı denedi.
    Recep Yazıcıoğlu farklı bir devlet adamı profili çizdi. Örnek teşkile etti, boyunu aştı.
    Muhsin Yazıcıoğlu bu ülkenin sigortası ve karakutusu olarak görülürdü. Devlete yardım edeceğini açıkladı.

Ve bu insanlar gibi onlarcası var. Hepsi tertemiz, dört dörtlük, mükemmel değillerdi belki ama bir fark için uğraşıyorlardı.
    Sonuçta hepsi öldürüldü.

Burada olay para, konuşma, kusur, hata, suç değil. Burada tek olay ülkeye de en ufak bir vizyon kazandıran kim olursa olsun onu hedef almaktır.

Sen İranın parasını aklarsan bunu şerefsizlik diye lanse ederler ama kendileri dünyanın uyuşturucu parasını aklarlar.
    Sen kafana göre antlaşma yaparsın aptallık olur onlar her naneyi yerler.
    Sen istiharatını temizlersin kaos olur onlar her yerin iş içlerine karışırlar.
    Sen olayları bastırırsın vahşet olur onlar eylem yapanların anasını ağlatırlar ses yok.
    Sen silah yaparsın tehdit olursun onlar barış kelebeği olur.
    Sen yol, tren, baraj, proje, uydu, silah vb yaparsın ne gerek var derler.

Yani sen ne yaparsan yap hedefsin artık. Bu iş böyle kardeşim koltukta yazmak kadar kolay değil.

• suicide kullanıcısına yanıt
    Bak yukarıda yazdım cevabını kardeşim. Üniversite ortamlarında dikte edilen SOL görüşe uymadıkça ortama dahil olamayacağı hissine kapılan genç solculuk oynar ve kendini bu yola kaptırır.
    Eğitim seviyesi arttıkça değil o, okunulan okul sayısı arttıkça denir.Her okul okuyan eğitim almış olmuyor.
    Olay tamamen bundan ibaret. Açın şu gözünüzü biraz artık.
  • 
Sayfa: önceki 14041405140614071408
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.