Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (1405. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14031404140514061407
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Judge Man

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Orijinalden alıntı: Judge Man

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: faithless35

13 yıldır iktidarda olup memleketteki hiçbir olumsuz şeyi üstüne alınmayan arkadaşlar için gelsin (bu kafaya ulaşmayı ben de çok isterdim ama olmuyor. Sadece gelecek nesillerimize acıyorum başka bir şeye değil).

Dersim katliamı ?

istiklal mahkemeleri ?

inkılaplar ?

tek parti dönemi ! ismet inönü ! ?

alevi ve kürtlere olan baskılar ?

ermeni/rum mallarının talan edilmesi GİZLİ atatürkçü türk bayrağı kalkanı arkasına saklananlar ! ?

1923 / 1960 arasındaki halkı inançsızlaştırma politikaları ?

Nuri Demirağı engelleyenler ???

13 yıllık iktidar a gelene kadar !!! Bu soruları sordutmayın insanlara ilk önce....

dikkatimi çekti inkılaplar? derken neyi kastettin mesela neden miladi takvim kullanıyoruz demiyorsun değil mi?

şapka kanunu
    kıyafet kanunu
    soyadı kanunu
    alfabe

M.kemal 'in doğum tarihi ve ailesine bakabilirsiniz ( yaşadığı döneme )...

Dünya tarihin de böyle bir kültür değişimi sanırım İngiltere/ispanya/fransa tarafından AFRİKA VE ORTADOĞU topraklarında sömürgecilik-kölelik için yapılmıştır.

bugün paranın üstüne resmini basın göreyim sizi

Türbe taşındı diyerek !( 3ncü kez ) ülke toprağı çığırtkanlığı yapanlar adaları ve musul/kerkük 'ü bırakıp kaçtılar..

İNKILAPLAR ne kadar gerekli, zorunlu veya ölçüsü ne kadar olmalıydı tartışılır...

Bugün %41 oy almış veya %51 oy ile Cumhurbaşkanı olmuş bir kişiye MEŞRUİYET yıpratması yapılıyorsa herşey tartışılmalı..

%13 oy alan hdp 'li insanlar m.kemal veya inkılapları bence hiç tanımıyorlar bile bunu da unutmamak gerek

şapka kanunundan kastınız nedir şapkadan önce fes giymek ZORUNLU idi.bu kanundan sonra ise şapka giymek zorunlu oldu?sorun tam olarak nedir?

kıyafet kanunu nedir? yanlış olan nedir? tek kelime ile bişey anlaşılmaz. :)

soyadı kanununda ne var. :)

Alfabe değişikliğindeki sorun nedir.sen okuyu anlıyorsan istersen çivi yazısı olsun.uzaya mekik yolladın da latin alfabesine mi takıldı?

---------------------------------------
    kimseyi tartışmayalım demiyorum ama açıklama yapmazsanız ben birşeyleri savunamam yada sizi eleştiremem :)

ayrıca ne akpnin ne de rte nin meşruiyet sorunu yok

yıl 08/2015

Sizce inkılaplar nasıl gerçekleşti ? neler yaşatıldı ? benim ayrıntılı açıklamama gerek var mı ?

Bu ülke de yaşı büyültülerek yaşlı babasından önce asılan gençler,

şapka kanunu uğruna idam edilip ! öldükten hemen sonra başına şapka koyarak resmi çekilmiş insanlar var..

Şapka kanununa uymadığı için asıl kadın(lar) var...

Ulusal/halk Tv 'de uğur dündar'ın programında " aydın kişiler " kadınlara hükümeti yıkmak için inadına mini etek inadına dekolte diye KADINLARA seslemesi var

Tarihten korkmayalım , yukarıdaki chp'li üye arkadaşın da dediği gibi ! erdemli olup !

tunceli deki dersim katliamını (alevi-kürt köyü , eski haliyle %90'ı ermeni köyü olan ) Atatürk yaşarken inönü/ manevi kızı Sabiha gökçen in bombalarıyla T.C Ordusu yaptı diyelim..

3ncü köprü ismini hakaret gören aleviler neden bugün SABİHA GÖKÇEN Havalimanına ses çıkarmaz bu da ilginç bir provokasyon .....

tüm bunlar yersen politikası işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• suicide kullanıcısına yanıt
    Gün gelir sende anlarsın ınş. Malum şahsa niye bu kadar kin duyulduğunu. güç olsun ama geç olmasın umarım!

• Yahu ister inan ister inanma, ben bir cok secimde bir cok farkli partiye oy verdim (bunlarin icinde asla akp ve hdp olmadi). Oy verdigim partilere hdp tabanindan oy verilmis ihtimali olabileceginide dusunmuyorum. Gorusum bir parti degil, Atatürk milliyetçiliğidir. Dogmatik değil akılcı düşünceye inanırım. Ülke menfaatine zarari olmadigi surece kimsenin dini, dili, irki umrumda olmaz. Ha din ve kurt teroristlerine dusman miyim evet dusmanim cunku bu ikisi inanc ve irk kavramini kullanarak kendi cebini doldurmaktan baska bir halt yapmamaktadir. Ayni sekilde milliyetci ve Atatürkcü gorunen teroristler var midir elbette vardir fakat oransal olarak kimsenin dikkate almayacagi duzeydedir ugrasmaya degmezler. Gezide su grup varmis bu twit atmis falan hikaye, buyuk cogunluk kendini padisah zannedenlere tepki icin oraya cikmistir. zaten aksi olsa okadar insani olduren katil polislere bu denli sagduyulu yaklasilmazdi. O olaylarda cogunluk halk degilde teror orgutu olsa tonla parali asker oldurulurdu.
    Dedigim dedik diye tutturdugunuz surece kinden kurtulamazsiniz, sirf sapka takmadi diye adam olduruldu yalanlarinida yutturamazsiniz. Hele alevileri bu ise hic katmaya calismayin, onlarin buyuk cogunlugu gercekten cumhuriyet vatandasi olabilmislerdir.
    sizin durumunuz iran islam devrimini hatirlatiyor, cogu ortadogu toplumu gibi ronesansi yasamamis Türk halkida el mersine giderken tersine gitmeye calisiyor. Sokma akil 7 adim gitmez diye bosuna dememisler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Gurur duyarim imzamla ve Mustafa Kemal ile. Chp yi kuran kisi yonetiyor olsaydi zaten boyle konusamazdiniz burda. Hicbir seye cevabiniz yok tutturmussunuz bir chp chp. %51mis, calin cirpin milleti tehdit edin sonra %51. hani 400 vekil cikmazsa kotu olurdu, dolar firlar euro ucar ulke batardi? acik acik tehdit ettiniz insanlari. insan olsalar insan gibi karsilik gorurler ama insanda padisahlik ozentisi olunca boyle oluyor.Yavas yavas delige supurulme vakti geliyor ama ondan bu cirpinislar.

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

Gurur duyarim imzamla ve Mustafa Kemal ile. Chp yi kuran kisi yonetiyor olsaydi zaten boyle konusamazdiniz burda. Hicbir seye cevabiniz yok tutturmussunuz bir chp chp. %51mis, calin cirpin milleti tehdit edin sonra %51. hani 400 vekil cikmazsa kotu olurdu, dolar firlar euro ucar ulke batardi? acik acik tehdit ettiniz insanlari. insan olsalar insan gibi karsilik gorurler ama insanda padisahlik ozentisi olunca boyle oluyor.Yavas yavas delige supurulme vakti geliyor ama ondan bu cirpinislar.

Geçenlerde bizim kuzenlere çok iyi bir ders verdim Atatürk konusunda. Tamam, düşmansınız, peki ama onun hakkında ne biliyorsunuz diyorum, mal gibi suratıma bakıyorlar

Daha ergen, ama dayım yüzünden Atatürk düşmanı olarak yetiştirildiler ne yazık ki. Atatürk'ü bildiğinden, okuduğundan değil. Ama çok ağır cahil dayım. Said Nursi tarikatında takılıyorlar ailecek. Resmen beyinleri yıkanıyor...

Geçenlerde dayım olayı tamamen aştı, bir akraba hakkında konuşuyorlar ileri geri. Dayım diyor ki "onun namazı kabul olmaz, o solcu". Dedim ki dayı ben de namaz kılıyorum, solculukla bunun ne ilgisi var? Neden insanları sağcı solcu diye ayırıyorsun? Solcu dediklerinin Allah'ı, kitabı yok mu?

Yani anlayacağın, memleket olarak daha gideceğimiz çok yol var. Adama Atatürk'ü anlatmaya kalkıyorsun, adam hemen Hz. Muhammed (s.a.v.) diyor. Yahu arkadaşım, biri asker, biri peygamber. Sen nasıl bir manyaksın? Anlatamıyorsun, anlatamazsın...

• CHP' yi kuran kişiyi bilmem de TEK başına bir şey başarmadığını biliyorum

O ilk meclis resmini koruyamayan bir lider diyelim biz genede .....

İsmi belli ölümü belli yattığı yer belli hatta T.Cn de ou hiç sevmeyen 15/20 milyon insan da belli....

Yaşadığı zaman ve öldükten sonra yaptıkları... arkasından çevirilenler de belli ,

Bugün günümüzün chp 'si / gürsel tekin ve kadıköy ün çevre kirliği haberleri gibi ...... Herkes kendine göre doğru olanı biliyor.

CHP ' nin imza ile ıslah çalşmalarına itiraz ettiği ortaya çıktı. Haber twitter da mevcut ekleyemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 1 Ağustos 2015; 19:57:06 >

• Bir yandan akpyi savunan kişiler ağır Atatürk düşmanlığı yaparak bence oy kaybettiriyorlar partilerine

İlk dönem tüm çevremde adım akpliye çıkmıştı halen de savunurum ilk dönemlerini

Sonrası mı
    Asla savunmam

Hele ki son yıllar tam bir felaket - kişisel fikrimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

quote:

Bunun diğer ekürisi de bocek grafik ( 2011 üyesi ) Bununda arkadaş listesine bakmak gerek....

Sadece ak partiyi kötüle ve RTE karşıtı ol ama hiç ceza alıp forumdan ayrı kalma.. büyük başarı bu iki üyenin durumu.....

Hani çarşı herşeye karşıydı.... DH Forum çarşı sempatizanı galiba ve gezici destekçisi....

Birader bu kadar sıkıştırma bu ergenleri ! birazdan ağlamaya başlarlar

Sonra abileri girmek zorunda kalır işin içine. Uğraş dur

son birkac haftata 60 tr asker tabut oldu. sizde bizim gibi toprak kazandi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmc17 -- 1 Ağustos 2015; 21:57:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dmc17

quote:

quote:

Bunun diğer ekürisi de bocek grafik ( 2011 üyesi ) Bununda arkadaş listesine bakmak gerek....

Sadece ak partiyi kötüle ve RTE karşıtı ol ama hiç ceza alıp forumdan ayrı kalma.. büyük başarı bu iki üyenin durumu.....

Hani çarşı herşeye karşıydı.... DH Forum çarşı sempatizanı galiba ve gezici destekçisi....

Kim bu? biri bana tercüme etsin. Ne anlatıyo bu!

• Cumhurbaşkanı ve Başkomutan

Recep tayyip erdoğanın da bir sıkıntısı yok mustafa kemal ile

Temel problemimiz ise şu

ne erdoğan ne de m.kemal... bizi iman sahibi ve müslüman isek ! ahiret hayatın da KURTARAMAZ ..

Ama bir yandan da liderler yaşantımızı etkilemez ise doğru hedefe daha çabuk ulaşırız.

• quote:

Cumhurbaşkanı ve Başkomutan

Recep tayyip erdoğanın da bir sıkıntısı yok mustafa kemal ile

Temel problemimiz ise şu

ne erdoğan ne de m.kemal... bizi iman sahibi ve müslüman isek ! ahiret hayatın da KURTARAMAZ ..

Ama bir yandan da liderler yaşantımızı etkilemez ise doğru hedefe daha çabuk ulaşırız.

Hocam kurtarır diyen mi var
    Saygıyla anıyorum Mustafa Kemal Atatürk'ü

Herşeyi birbirine karıştırmasak iyi olur siz Atatürk bizi ahirette kurtarır diyen kişiler mi gördünüz anlamak na mümkün

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dmc17

quote:

quote:

Kim bu? biri bana tercüme etsin. Ne anlatıyo bu!

dedik onceden sen bizim masa. anlattik o kadar, sizin son 2 hafta cok asker tabuta kondu, haber yok sizde?

ek olarak cok sure yoktun burlarda, ne oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmc17 -- 1 Ağustos 2015; 22:42:12 >

• Hem chp de çokca hemde ak partide az da olsa Liderlerini çok aşırı noktalara taşıyanlar var !

keşke atatürk gelse , lider olsa cümlesi bile bir zaman sonra tapınmaya gidiyor.

hatta Anıtkabir 'e gitmişseniz az çok hissedersiniz.

Sizin gibi saygı duyarım/önderim sayarım/severim demek sorun olmuyor zaten. Hz. Muhammed ve Kur'an-ı Kerim'e uzanan bir aşağılama ile chp (milletvekilleri) anılır durumdalar...

Konu başlığına da bakarsanız 53 sonra bile bizleri tartıştırıyorlar ! Burada kaynak , alıntı ve fotoğraf eklemek çok kolay. M.Kemal 'in bizzat canlı konuşması mevcut ,

Yukarıda bir mesaj da da yazdım , nasıl ki ! Ataşehir belediyesi @nofear72 'nin arşivinde yoksa veya bu hafta başlayan kadıköy belediyesi - kurbağalı dere haberi gibi... herşey bir şekil de ortaya çıkıyor. Önemli olan tuttuğumuz taraf ve ne kadar gerçekçi olduğumuz.

Ek bilgi ;

Kadıköy Belediyesin deki şuanki olayda G.tekin ve M.tanal meşhur gazeteci barış yarkadaş ile en öndeler... Ancak 2013 de chp buradaki İYİLEŞTİRME PROJESİNE " Hayır " oyu kullanmış... Hükümet yine de çalışmalarına devam ediyor ve yıl sonu bitirilecek.

Keşke Atatürk gelse diyen kişi gelse de tapsak demiyor
    Gelse de yine büyük bir liderimiz olsa diyordur herhalde bilemiyorum
    Ben Anıtkabirde tapma filan hissetmedim garip hüsnükuruntularla da uğraşmak istemiyorum

Tarih her zaman lider filan çıkartmaz

Norveçte lider yok İsveçte yok

Danimarkada yok

Hollandada yok

Meclise bisikletle giden filan bakanlar var binlerce korumayı kenara bırakın

Ve refah olarak kat kat iyiler
    Gelir dağılımı olarak kat kat iyiler

Hukuk eğitim bilim kültür ve spor konusunda da keza

Lidere ihtiyaç duymayan sistem hayal ediyorum

Lider filan değil

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

Tarih her zaman lider filan çıkartmaz

Norveçte lider yok İsveçte yok

Danimarkada yok

Hollandada yok

Meclise bisikletle giden filan bakanlar var binlerce korumayı kenara bırakın

Ve refah olarak kat kat iyiler
    Gelir dağılımı olarak kat kat iyiler

Hukuk eğitim bilim kültür ve spor konusunda da keza

Lidere ihtiyaç duymayan sistem hayal ediyorum

Lider filan değil

onların ordusu da yoktur

İşte burada iş tarih bilgisine geliyor,

1nci ve 2nci dünya savaşı , 7 kız kardeş belgeseli , özellikle afrika ve ortadoğu sömürgeciliği..

ve en sonda MÜSLÜMAN Halklara yapılan soykırımlar,

hayal edilebilir ama şuanda hiç bir şey gerçekçi değil ! gerçekleşmesi de mümkün değil..

tek gerçek Cumhurbaşkanı/Başbakanımız

Değil

• Akp şu an yerinde sayiyor. Ancak hdp nin gozden düştüğü kesin. Erkdn seçim olur da akp tekrar iktidar olursa

Bozulmuş ekonomi

Yenilenmiş pkk meselesi ile bundan sonra %10 bile alamaz.

Parti içinde cok tehlikelu kararlar ile mit devreye sokulmus eski tr ye dönüş yapılmıştır.

Akpliler herseyin kendi ellerinde olduğunu zannetmektedirler. Halbuki yonetme iddiasinda bulunduğu mit onlari samar oglanina cevirmistir.

Verilen talimatlarla ortalığı kana bulayanlar yine talimatlar ile durdurabilecegini zannediyor.

• koç-boyner ve doğan 'ın olmaması bile yüksek refeha ulaştırabilir

TÜSİAD zihniyeti , sağlık-hukuk-mimarlık oda ları mensupları varken de bu ülke hiç bir zaman ayağa kalkamaz ,

Yiğit bulut diyordu, HT MAGAZİN seyredersen bunu daha iyi görebilirsin de...

T.C' ni 5000 gerçek ve tüzel kişilik sahibi aile topluluğu yönetiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 1 Ağustos 2015; 23:44:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

Akp şu an yerinde sayiyor. Ancak hdp nin gozden düştüğü kesin. Erkdn seçim olur da akp tekrar iktidar olursa

Bozulmuş ekonomi

Yenilenmiş pkk meselesi ile bundan sonra %10 bile alamaz.

Parti içinde cok tehlikelu kararlar ile mit devreye sokulmus eski tr ye dönüş yapılmıştır.

Akpliler herseyin kendi ellerinde olduğunu zannetmektedirler. Halbuki yonetme iddiasinda bulunduğu mit onlari samar oglanina cevirmistir.

Verilen talimatlarla ortalığı kana bulayanlar yine talimatlar ile durdurabilecegini zannediyor.

CHP 50 yıl ve MHP belki 30 yıldır yerinde sayıyor ,

Ak partinin yerinde sayması yada oy kaybı bir yana , erken seçim den bu kadar korkan veya hükümet kuramayan muhalefete bir şey söylememişsiniz,

İyi salladık diyenleri daha unutmadık

• 
Sayfa: önceki 14031404140514061407
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.