Bildirim
AKP BİTTİ MHP ADANA MİLYONLUK MİTİNG
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
MHP Gümbür Gümbür geliyor !
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 11 Temmuz 2021; 23:49:30 >_____________________________ DOLANDIRICILARA KARŞI DIKKATLI OL ! -
mafya bozuntusunu hapiste guzel yaglamislar anlasilan _____________________________ Türkiye TürklerindirBaba bana subaru al
PSN : Jeopol -
Takim elbise giymis terorislere barajimi gecirecegiz
Dogru diyor reis
Saadet kendi icinde parcalandi
Ak ile chp ayni surete sahiptir bana gore
Tek parti var duzgun dikis atan oda mhp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
.quote:
Orijinalden alıntı: Jeopol
mafya bozuntusunu hapiste guzel yaglamislar anlasilan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 11 Temmuz 2021; 23:49:22 >_____________________________ DOLANDIRICILARA KARŞI DIKKATLI OL ! -
-
MHP li değilim ama Bahçeli'ye haksızlık ediyorsunuz. İlk işi bu gibi adamları ülkü ocaklarından temizlemek oldu. Yiğidin öldürün ama hakkını yemeyin... _____________________________ -
.quote:
Orijinalden alıntı: SultanApex
MHP li değilim ama Bahçeli'ye haksızlık ediyorsunuz. İlk işi bu gibi adamları ülkü ocaklarından temizlemek oldu. Yiğidin öldürün ama hakkını yemeyin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 11 Temmuz 2021; 23:48:45 >_____________________________ DOLANDIRICILARA KARŞI DIKKATLI OL ! -
Yok trilyonluk miting sacmalamayin arkadasim akpli degilim ama o alanda toplasan max 30 bin-40 bin kisi vardir.Fazlasi sigmaz zaten gundogduda chp milyon yapamazken mhp adanada nasil yapacak iyimisiniz siz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ne yapmış ki hesap versin? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Terminator28
quote:
Orijinalden alıntı: SultanApex
MHP li değilim ama Bahçeli'ye haksızlık ediyorsunuz. İlk işi bu gibi adamları ülkü ocaklarından temizlemek oldu. Yiğidin öldürün ama hakkını yemeyin...
bahçeli önce koalisyon dönemindeki olayların hesabını versin.
Bahçeli o mecliste bu ülkeye hesap vermesi gereken son kişi..O mecliste verilemiyecek hesabı olanlar düşünsün..Bir tarafda kendi maaşını bile çekmeyen bir adamdan hesap isterken ülkeyi tamamıyla soyanları görmezden gelmen de ironik..._____________________________ Bırakın Herşeyi Gelecek Söylesin... Herkesi Çalışmalarına Göre Değerlendirsin... Bugün Onların Olsun... Ama Uğrunda Çok Çabaladıgım Gelecek Benimdir... NİKOLA TESLA...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X