Şimdi Ara

aknegen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aknegen kullanıyorum bi sabah bi akşam olmak üzere iki kere fakat malum ramazan ayındayız sahur iftar arası kullanıyorum fakat ağır bir ilaç olduğundan
    5 saatte iki kere yutmak riskli mi dir teşekürler.

• Tutma kardeşim oruç falan sağlık söz konusu bu arada ne için siyah nokta mı ?
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    sivilce için
  • bende 3 haftadır kullanıyorum,oruç tutmuyorum riski gerçekten
  • Önemsemiyordum korkuttunuz ya :) yarın doktorumu arayıp sorayım
  • bizede haber ver
  • işe yarıyormu bu aknegen ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Varikosel agrisi bitki tedavisi
    6 yıl önce açıldı
    sinüzit (papatya tedavisi)
    14 yıl önce açıldı
    Alerjik rinit, sinüzit
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • keşke sonbaharda başlasaydın
    diğer kullanan arkadaşlara söylüyorum her gün güneş kremi sürün ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayı muhakkak tam zamanında alın ben bu konularda pişmanlık yaşıyorum siz yaşamayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yozturk28

işe yarıyormu bu aknegen ??

sivilce için soruyosan %100 istisnasız yarıyor
  • annoca kullanıcısına yanıt
    alıştım ya 4. aydayım.En etkilisinden güneş kremi aldım çok çıkmıyorum güneşe zaten kremi de denize giderken sürdüm sadece ,çıktığım zamanda pek kötü etkisi olmadı dudak harici.Genelde herkes sonbaharda başlayın diyor bence en yakın zamanda başlayın çünkü değişime inanamayacaksınız önlemleri aldıktan sonra hiç bir sorun çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: annoca

keşke sonbaharda başlasaydın
    diğer kullanan arkadaşlara söylüyorum her gün güneş kremi sürün ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayı muhakkak tam zamanında alın ben bu konularda pişmanlık yaşıyorum siz yaşamayın

Ne gibi sorunlar yaşadınız?
  • _malt_ kullanıcısına yanıt
    Yüzümde sivilce çıkan yerlerde izler kaldı sakal kısmı beyaz üstü kırmızı türk bayrağı gibi geziyordum
    Sivilce izleri için başka tedaviler var dermopendir, lazer tedavisidir bunlardan uyguladım eskiye nazaran çok daha iyi ama hafifte olsa izler var keşke zamanında doktorların dediği gibi kullansaydım diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annoca -- 6 Temmuz 2014; 16:19:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopuq78

quote:

işe yarıyormu bu aknegen ??

sivilce için soruyosan %100 istisnasız yarıyor

peki yaş kacti senin benim 16 ama 4 senedir falan var cildiyeciye gidicez ama gitmeden de alsak olurmu

• yozturk28 Y kullanıcısına yanıt
    Yaşım 18 doktora gitmeden alma sakın zaten istesende alamassın.Doktora git belki krem falan verir her doktor bu ilaçları vermiyor kullanmak istediğini söyle seni tedaviye başlatır.Her ay yada 2 ayda bir kan testi yapar sonuçlar iyi giderse ilaca devam edersin.
  • quote:

Yaşım 18 doktora gitmeden alma sakın zaten istesende alamassın.Doktora git belki krem falan verir her doktor bu ilaçları vermiyor kullanmak istediğini söyle seni tedaviye başlatır.Her ay yada 2 ayda bir kan testi yapar sonuçlar iyi giderse ilaca devam edersin.

gittim kan testi yaptı bi ilaç verdi 6 ay kullancakmisim . Her ayda bir bidaha gidicekmisim kontrole ilacin adi acnegen değil ama unuttum şimdi dedki kesinlikle yan etkisi var dudaklarin kiricak dedi onun için krem verdi hadi bakalım

• quote:

quote:

gittim kan testi yaptı bi ilaç verdi 6 ay kullancakmisim . Her ayda bir bidaha gidicekmisim kontrole ilacin adi acnegen değil ama unuttum şimdi dedki kesinlikle yan etkisi var dudaklarin kiricak dedi onun için krem verdi hadi bakalım

Zoretanin olabilir
  • yozturk28 Y kullanıcısına yanıt
    Aknegen benzeridir aynı ilaçlar sayılır. 4 5 farklı isimde ilaçlar var ama hepsinin etkisi aynı .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.