06.05.2017 tarihinde aboneliğim başlamıştır.TP-LINK TD-W9970 modem satın alarak kurulumu yaptım. Hat değerleri aşağıdaki resimdeki gibidir. 28 Megabit Download hızı almaktayım. Wifi ayarı üzerinde Veri kullanımına bakıyorum boşta kullanım gözükmezken internet sayfalarını yüklediğimde çok veri indiriyor. Dün taş çatlasın 2.5 GB download yapmış olsam 4.22 GB AKN dolmuş. Terkon EXARadyo programı ile radyo dinliyorum bunda bile çok veri çekiyor. Arkadaşlar benim sizden öğrenmek istediğim bu TürkNet AKN ücretlendirmesini neye göre yapıyor. Resmen saniye başına 1 mb alıyor gibi
Türknette akn ücreti yok. kotali satmiyor zaten Modeminize yeni firmware yükleyin crc hatalarini göstermiyor. ve gece kullanirsin 3,5 u napican :D
quote:
Orijinalden alıntı: KaanDE34
Türknette akn ücreti yok. kotali satmiyor zaten Modeminize yeni firmware yükleyin crc hatalarini göstermiyor. ve gece kullanirsin 3,5 u napican :D
Hocam sormak istediğimi anlamamışsın. 1 Kb yada 100 KB üzerinden değerlendirme var ya operatörlerde bunda da öyle durum var mı. Hiç kullanmadan AKN doluyor.