Şimdi Ara

Aklınız varsa ps3 te NFS Rivals ten uzak durun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta belli almayın sakın çok pişman olursunuz oyun ps3 ümde var şuanda oyunu açtım 10 dk oynadım kapattım ps4 te nasıl olur bilemicem ama eksiklerini söylüyim

1 ncisi grafikleri görseniz oturur ağlarsınız o denli kötü
    2 ncisi oyunun oynanış modu çok kötü yine bildiğimiz o bomboş nfs oyunları
    3 ncüsü oyunda yanlış yola saptığınızda bu çizgili bariyerlere giderseniz araba darma duman oluyor
    4 ncüsü kaza efekleri akıllara zarar kötü
    5 ncisi ilk verilen araba porche 'nin yani sürüş dinamikleri berbat bi haldeydi (diğerlerini bilemicem)

kötü bir oyun en azından ps3 için boşuna alıp pişman olmayın

• Need for speed oynayan kaldı mı şu zamanda ?
  • Yeni nesil surumu de sasirtici derecede iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi ben varmışım işte o umutla bi araba yarışı oynuyim dedim bende artık mağrama geri çekiliyorum :))
  • underground 2 çıkarsalar kutulu olarak alırdım.
  • yeni nesil çıktığı için ps3 de her oyun kötü gözükecektir.
  • Zaten ps3 de bf4 cod ghosts ac4 watch dogs ve nfs rivals ın ps4 kadar olmasını bekleme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapsınlar bi underground arkadaş dediği gibi özgürce modifiye yapalım.Biz tofaşçı gençliğiz böyle hazır porchelar lamborginiler sarmaz bizi.
  • Abi oyunu açıyorsun porche ile başlıyorsun yahu arkadaş insan kullanabilceği arabayı görmek ister oyun oynarken ya lan benim neyime porche pat diye porche ile başlatıyorsun underground 2 de ne güzel nissanlar dandik dundik arabalar falan vardı insan ilerde bunu alcam falan diyebiliyordu o zaman şimdi ne diyim ben lambo alırım artık mı diyim motor sesine bak mı diyim
  • Belliydi

• quote:

Orijinalden alıntı: LawlietRyuzaki

Yapsınlar bi underground arkadaş dediği gibi özgürce modifiye yapalım.Biz tofaşçı gençliğiz böyle hazır porchelar lamborginiler sarmaz bizi.

Konuyla ilgili değil ama imza ve profil resminde ki tezatlık dikkatimi çekti hocam, hangi takımlısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NakeBenihime

Abi oyunu açıyorsun porche ile başlıyorsun yahu arkadaş insan kullanabilceği arabayı görmek ister oyun oynarken ya lan benim neyime porche pat diye porche ile başlatıyorsun underground 2 de ne güzel nissanlar dandik dundik arabalar falan vardı insan ilerde bunu alcam falan diyebiliyordu o zaman şimdi ne diyim ben lambo alırım artık mı diyim motor sesine bak mı diyim

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bunu bu arada sadece ps3 için söylüyorum genel olarakta oyunu beğenmedim zaten de ps3 te zerre oynanmaz ps4 üm olmadığı için bilmiyorum ama ps4 üm olunca da bu oyunu almayacağımı biliyorum :))
  • Underground 1-2 den sonra boş nfs

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Underground 1-2 den sonra boş nfs

+1

NFS aynı oyunu adını değiştiriyor, fazladan yol ekliyor, 2 araba koyuyor tekrar insanların önüne atıyor. NFS Hot Pursiut yüklü cihazımda, 1-2 kere oynadım kapattım. Underground'dan sonra tad almaz oldum
  •  Aklınız varsa ps3 te NFS Rivals ten uzak durun
  • Midnight Club oynayın
  • Yıl oluş 2013 hala ergen gibi nfs oynayan insanları görmek şaşırtıcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riwalp

yeni nesil çıktığı için ps3 de her oyun kötü gözükecektir.

Yeni nesil varken diyorsunda PC ile PS3 arasindada fark okadar simdide pek sorun olmamasi lazim bunun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps3 de modifiye yapilabilir araba yarisi ne var arkadaslar?ozledik underground u yahu..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.