Şimdi Ara

Aklınız varsa İstanbul dışında mühendislik okumayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hoca baya kompleks bir sey anlatiyor matlabda, zırt bırt orayı burayı editliyor, aa burayı yanlış yapmışım, şurayı yanlış yapmışım böyle 40 kere kodu değiştirdi. E HOCAM NİYE DERSTEN ÖNCE YAPMİYORSUN? Zırt bırt bir sey degistiriyor bir de o kadar düzensiz ders notu var ki, yani insan bir der ki önce su dosyayi calistircaksin, sonra bunu diye Yok, yazmamış. Kodlara bakıyorsun ben böyle yazdım ama siz şöyle yazın yazmış kenarına. 5000 satır kod arasından ben onu mu inceleyecegim? Sonra hocaya mail atıyorum hocam böyle mi olacak diye, hic umursamıyor bile bizi. Her şey karmakarışık, bir tane not defterine biraz not düşse yemin ederim bu kadar karismaz ama yapmiyorlar umursamiyorlar. Tamam hadi arastirirsin bulursun ama 5000 satır kod var cidden çok fazla. Niye hoca ilk basta adam gibi yapsa bu kadar uğraşır mıyız?
    Benim itu de okuyan arkadas var, hocalar nasıl yardım ediyor.
    O yuzden sehir disinda uni okunmaz kesinlikle. Hoca kalitesi cok kotu. Dusunun istanbul apple, anadoludaki bi uni, xiaomi eder.
    Hayvan gibi çalışın İtü'ye falan girin, yoksa böyle gitmez. En azından adam gibi öğretirler.He ama 2 tane adam gibi hocamız var, adamlar harbi güzel Türkçeyle güzel güzel anlatıyorlar en aptal adama bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 9 Mart 2020; 0:40:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ülkede egitim işi genelde dandik. Böyle olsun diye uğraşıyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostum ben itü'de okuyorum ben de matlab alıyorum 80 kişi bir sınıfta hoca slayttan açmış bir şeyler anlatıyor hiç bir şey anlaşılmıyor,hoca da diyor zaten programlama derste öğrenilmez bol bol pratik yapın diye,yani sana bakan bir olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dell_Naja -- 8 Mart 2020; 20:48:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dell_Naja

Dostum ben itü'de okuyorum ben de matlab alıyorum 80 kişi bir sınıfta hoca slayttan açmış bir şeyler anlatıyor hiç bir şey anlaşılmıyor,hoca da diyor zaten programlama derste öğrenilmez bol bol pratik yapın diye,yani sana bakan bir olay.
    Tamam da haci adam 40 kere editliyor derste kodu, bize verdigi dosyada onun editsiz hali. Dersten once 1000 kere editleyebilir. Bir suru zamani var adamlarin. Gelmis derste zirt birt edit yapiyor ona bakmaktan neyi nasil yapiyor kaciriyoruz. Matlab agir program matlabin 5000 tane farkli fonksiyonu var onlarin hepsini niye pratik yapacaksin oyle sacmalik olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

Tamam da haci adam 40 kere editliyor derste kodu, bize verdigi dosyada onun editsiz hali. Dersten once 1000 kere editleyebilir. Bir suru zamani var adamlarin. Gelmis derste zirt birt edit yapiyor ona bakmaktan neyi nasil yapiyor kaciriyoruz. Matlab agir program matlabin 5000 tane farkli fonksiyonu var onlarin hepsini niye pratik yapacaksin oyle sacmalik olmaz.

Alıntıları Göster
    Hangi üniversite bu?

• Matlab öğrenmek istiyorsan Desmond J. Higham tarafından yazılmış "Matlab Guide 3rd Edition" kitabını öneririm. Bana bir arkadaş pdf'ini atmıştı. İnternette bulabilirsin sanırım.
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Aga bir sürü video var kitap var oradan çalışacaksın.Bak mesela bizim itü'de hocaların zamanları bile yok okulda araştırma merkezi var sürekli orada takılıyorlar geçen dönem ders aldığım hocamı bir kere bile görmedim adam sürekli araştırma yapıyordu hep asistanı geliyordu mesela.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okuduğun üni kaç binle alan bir yer?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bogazicinde bile ne yaptigini bilmeyen ya da ingilizce konusamayan hocalar var. ama en azindan gorenciler soru sorarsa yardim etmeye calisirlar diye tahmin ediyorum.
  • Xiaomi'ye laf etme
  • quote:

Aga bir sürü video var kitap var oradan çalışacaksın.Bak mesela bizim itü'de hocaların zamanları bile yok okulda araştırma merkezi var sürekli orada takılıyorlar geçen dönem ders aldığım hocamı bir kere bile görmedim adam sürekli araştırma yapıyordu hep asistanı geliyordu mesela.
    Matlabda bu sinir aglari kullanarak resim tanima yapmam gerekiyor, resimler falan hazir ama kodlardan bir bok anlayamadim hoca çok dağınık yazmış kodu. Zaten kodlar hata veriyor, hangisi hangi sirayla calisacagi belli degil ki hoca bi rehber vermemis, ordan onu calistirdi sonra applardan nn yi secti geldi bilmem bir sey daha yapti not aldim o kadar yine yakalayamadim.

• İstanbul'da dandik birsuru özel üniversite var ve İstanbul dışında gayet iyi eğitim veren üniversiteler var. Başlık saçma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben bunu anlamıyorum, o zaman daha fazla hoca olsun bir kısmı araştırma yapsın bir kısmı ders versin. Bizim suçumuz ne? Eminim bu da Türkiye'ye özgü bir şeydir, yurtdışında anlatılan işte mit deki derslere bakıyorum, hocalar gayet rahat, uzun uzun anlatıyorlar, hiç stres yok acele yok. Başlarım paperlarına atıflarına. Zaten bulunmuş şeyleri de tekrarlayıp durduklarına eminim Türklerden öyle kallavi adam çıkmaz. Geçen hocanın paperını gördüm, oyun yapıyormuş he çok lazımdı medeniyete oyun yapmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 9 Mart 2020; 0:41:20 >

• CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Hocam almanyada falan da durum böyleymiş hocalar pek dersle ilgilenmiyormuş kendi kendine öğrenmeni bekliyorlarmış ama bir araştırma falan yapmak istediğin zaman tüm imkanlar sunuluyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.