Şimdi Ara

aklıma yeni bir taktik anlayışı geldi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • örneğin karşı takım 4-4-2 oynuyor.bizde 2-4-4 oynayacağız.adamların 2 forveti varsa bizimde 2 defansımız olacak.
    çok gol yiyebiliriz ama çok gol de atarız

• amanda aman
  •  aklıma yeni bir taktik anlayışı geldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: altı ok

örneğin karşı takım 4-4-2 oynuyor.bizde 2-4-4 oynayacağız.adamların 2 forveti varsa bizimde 2 defansımız olacak.
    çok gol yiyebiliriz ama çok gol de atarız

Buralarda harcanıyorsun söyliyim

• takam kafana
  • Hocam bence 0-5-1 Taktiğini uygulamalıyız oyuncuları Kaleye Sırtı dönük bir şekilde (Elleri Baraj yapar gibi önlerine getirmek suretiyle birleştirsinlerki Top ellerine çarpınca penaltı olmasın diye)

aklıma yeni bir taktik anlayışı geldi...
  • Senin aklın yeni bir taktik anlayışına gelmiş panpa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aklıma bir fikir geldi..:D
    13 yıl önce açıldı
    Yeni bir iş fikri ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• karne tatili ne zaman bitiyor
  • Fb'nin ne oynadığı belli değil la zaten ..Ben 3 senedir hangi taktikle oynuyoruz anlamadım, maçta defansa bakıyorum defansta adam yok, orta sahaya bakıyorum ortada adam yok, forvete bakıyorum garibim sow adamların arasından siyah siyah belli belirsiz görünüyor....O yüzden 2-4-4 oynasak bundan da kötü olmaz sıkıntı yok söyleyin 2 maç da öyle oynasınlar
  • dalga geçmişsiniz ama çocuk doğru söylüyo öle bi takımlar olacak ki bigün defans oyuncuları dahil herkes inanılmaz teknik ve çabuk olacak, dolayısıyla savunmayla hücum oyuncularını bugünkü kadar net biçimde birbirinden ayıramayacaksınız
  • lan adama doğru söylüyor diyen bile var
    gençler ozaman size bir taktik söyliyim mahallede maçlar boka sarınca uygulardık biz. takımdaki çocuğun biri topu alırdı sonra biz turan taktiğiyle etrafında daire oluştururduk o halde karşı kaleye doğru giderdik. tabi karşı takımdaki ayılar bizim üstümüze saldırırlardı fakat zar zor kaleye gider o golü atardık gol sayılır sayılmaz muhabbet filan öyle giderdi şimdi yeşil sahalarda faul diye birşey olduğu için o ayılar olsa bile size birşey yapamaz. önce 2-3 gol at öyle sonra al topu ortaya oluştur daireyi 90 dakika öyle bitsin.
    illa tatkik arıyorsanız bizim mahalledeki taktiği tek geçerim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.