Şimdi Ara

aklıma takılan konu a6 2.5tdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-has_otomotiv_konya_kazasiz_bej_ici_bej_sunroof_deri_f1-125057709/detay
    Arkadaşlar böyle bir araç alıp kasko değerinin %5'i nin hesaplarsak bu aracın yıllık vergisi bin tl oluyor. peki bu araç masraflı mıdır? Bu araç pazarlıkla 40 bin tl ye alınır gibi duruyor eder mi? Bazı arkadaşlarım sandık motor falan diyor sizce mantıklı mı?

• Kismetse Bulgardan bunun station wagon modelini 6/7 bin tl arasina alacagiz. Arac tank gibi arac. Arastirmama gore tek sorun otomatik sanzumanda yasaniyormus onun harici kime sorsam ne okusam tank gibi arac deniliyor.. İmkaniniz varsa gercekten alin pisman olmazsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aracın içinde 3 bin km civarı yol yapmışımdır şimdiye kadar, her türlü yola girdi araç.Tek bir tıkırtı gelmedi kulağıma, konfor ve yol tutuş konusunda fazlasıyla tatminkar bir araç.Bunda Quattro'nun payı büyük tabii.

İşçilik ve kalite konusunda da beğendiğim bir model.

2.5 TDI motorun gayet rafine ve keyifli olduğu söyleniyor.Tabii duyumlardan ibaret sadece.

Ayrıca şahsi fikrim, şu araç daha alınası duruyor;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sahibinden-audi-a6-allroad-quattro-2.5-tdi-bakimli-118165383/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DolceVita. -- 10 Haziran 2013; 11:05:18 >

• Yumurta kasa değilde sonraki kasayı alın derim..
  • bende araştırdım kötü diyen yok ama kmler hep fazla motorda olası sorunlar düşündürüyor bir sonraki kasa beni aşıyor fiyat olarak. bir arkadaşım sandık motor getirirsin dedi peki onun maliyeti falan nasıl oluyor?
  • kmler hep fazla diyorsun da bu araç az gezenler için tasarlanmamış ki. Düşük km bulursan kaçacaksın zaten. Yağının, filtrelerinin bakımları tam ise 500-600 bin km ilk haliyle kullanılır bu motorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.