Şimdi Ara

Aklıma gelmişken söyliyim counter hikaye.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

Orijinalden alıntı: jasc1453

quote:

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

sen hic diana karsisina morde aldin mi veya sydra karsisina leblanc aldin mi ?

ben sydra karşısında da bırak lb yi annie alıyorum :))) senin manıtgına göre her syndra oynayan lb yi ezer veya her diana oynayan mordeyi ezer? hangisi daha iyiyse şampiyonla o kazanır o laneyi.

Diana Mordeyi Nasıl Eziyor ?

ben demiyorum arkadaş diyor bende soruyorum her diana mordeyi nasıl eziyor veya her sydra lb yi nasıl eziyor diye. adam düz mantık kuruyor her counter rakibini ezer mantıgında buyuk ihtimalde alt liglerde oynuyor silver veya gold oyuncusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 3 Şubat 2014; 22:28:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LeeOrAfk

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gel oynayak ben yorick sen teemo . ben vlad sen shen ben Jax sen fiora gel oynayak ben lee sin sen akali . counter hikâye falan değil counter oyunun en onemli şeylerinden sadece net counteri olmayan herolar var renektonu kimse ezemez mesela ezrealin minyon kesmesini engelleyecek adc yok zedin farmini kimse bozamaz gibi

bi açtığım konuya bak birde yazdığın saçma sapan mesaja bak? bi ata sözü varya ben diyorum ankara sen diyorsun ayağına göre uzat yorganı :)))))) yazdıklarının açtıgım konuyla uzaktan yakından alakası varmı bir düşün.

Counter pick hikaye yazmissin bende birbirlerini agir counterlayan herolari yazdim gayet alakali. Sen gece gündüz teemo oyna yorick gelirse o lanei alamazsin bu bi gerçek . ayrıca yasuo nidaleeyi counterlayamaz üstte yazan arkadaş .turnuvada fp kassadin gragas vs alan çilingirleri görüp konu aciyonuz counter pick yok yiaaa diye . devam boyle

yani diyorsunki her vlad karşısında shen oynayan kazanır veya her jax fiorayı ezer veya her lee sin akaliyi ezer? her renek oynayan rakibini lanede ezer? nasıl bir mantık bu?

BronzV den bahsetmiyorum tabiki şampiyonu bilmek gerek jaxe hakim olan biri karsisindaki fiora ne kadar iyi olursa olsun lane i alabilir mesela . counter diye siteden bakip bilmediğin champi almak delilik tabiki ama kayle alirsam zedin ultisini engelleyebilirim diye düşünüp heroyu bilerek alirsan lane garanti senindir

ben ne demişim peki konuyu açarken? benimde dediğim bu zaten iyi bilmediğin şampiyonu sırf counterlıcam diye alma çünkü ben dia3 üm 30winle şuan bazen arkadaşlara serilerde falan yardım etmek için smurfla girdiğim oluyor ve orda gördüğüm bir olay var zorla counter diye insanlara bilmedikleri şampiyonları aldırıyorlar veya kişi kendisi aha ben bunla counterlarım şunu diye şampiyon alıyor çok hakim olmamasına ragmen oyun sonu ise çoğunlukla kaybediyor bu kişi veya lanesinde ezilince takımındakiler bu kişiye söylemediğini bırakmıyor ve afk kalıyorlar görmüşsündür mutlaka sende bu durumu. ben alt liglerde oynayan oyunculara bunu yapmayın diyorum senin ligini bilmiyorum ama bana itaraz eden veya yanlış düşündüğümü soyleyen oyuncuların ligine bakıyorum silver 4 -3 -2 oyuncuları işte bu insanlar oyunda da seçme ekranında counter mantıgıyla iyi bilmedikleri şampiyonları alıyor veya aldırıyor sonra oyunu kaybediyorlar.

Oyle diyorsan doğru haklısın ama counter hikaye lanede kim iyiyse o yener falan diyince olmuyor . forumdaki gold birine jax diamond birine fiora versek jax yener mesela bilmek lazim counter nasil oluyor

lig farkıda olmasın aynı ligde oynasınalar biri 100-200 kere jax oynamış olsun diğeride zamanında fiora almış 10-20 oynamış olsun yani oynamasını biliyor ama çok hakim değil şimdi bu fiora jaxı nasıl alsın? sırf elinde counter şampiyonunuz var diye counterlamak için almayın diyorum fiora yerine atıyorum 100-200 kere oynadıgınız renek alın nasus alın veya hangi şampiyonla çok iyiyseniz topda onu alın fiora ile oynamaktan çok daha iyidir haksızmıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 3 Şubat 2014; 22:28:15 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gel oynayak ben yorick sen teemo . ben vlad sen shen ben Jax sen fiora gel oynayak ben lee sin sen akali . counter hikâye falan değil counter oyunun en onemli şeylerinden sadece net counteri olmayan herolar var renektonu kimse ezemez mesela ezrealin minyon kesmesini engelleyecek adc yok zedin farmini kimse bozamaz gibi

bi açtığım konuya bak birde yazdığın saçma sapan mesaja bak? bi ata sözü varya ben diyorum ankara sen diyorsun ayağına göre uzat yorganı :)))))) yazdıklarının açtıgım konuyla uzaktan yakından alakası varmı bir düşün.

Counter pick hikaye yazmissin bende birbirlerini agir counterlayan herolari yazdim gayet alakali. Sen gece gündüz teemo oyna yorick gelirse o lanei alamazsin bu bi gerçek . ayrıca yasuo nidaleeyi counterlayamaz üstte yazan arkadaş .turnuvada fp kassadin gragas vs alan çilingirleri görüp konu aciyonuz counter pick yok yiaaa diye . devam boyle

yani diyorsunki her vlad karşısında shen oynayan kazanır veya her jax fiorayı ezer veya her lee sin akaliyi ezer? her renek oynayan rakibini lanede ezer? nasıl bir mantık bu?

BronzV den bahsetmiyorum tabiki şampiyonu bilmek gerek jaxe hakim olan biri karsisindaki fiora ne kadar iyi olursa olsun lane i alabilir mesela . counter diye siteden bakip bilmediğin champi almak delilik tabiki ama kayle alirsam zedin ultisini engelleyebilirim diye düşünüp heroyu bilerek alirsan lane garanti senindir

ben ne demişim peki konuyu açarken? benimde dediğim bu zaten iyi bilmediğin şampiyonu sırf counterlıcam diye alma çünkü ben dia3 üm 30winle şuan bazen arkadaşlara serilerde falan yardım etmek için smurfla girdiğim oluyor ve orda gördüğüm bir olay var zorla counter diye insanlara bilmedikleri şampiyonları aldırıyorlar veya kişi kendisi aha ben bunla counterlarım şunu diye şampiyon alıyor çok hakim olmamasına ragmen oyun sonu ise çoğunlukla kaybediyor bu kişi veya lanesinde ezilince takımındakiler bu kişiye söylemediğini bırakmıyor ve afk kalıyorlar görmüşsündür mutlaka sende bu durumu. ben alt liglerde oynayan oyunculara bunu yapmayın diyorum senin ligini bilmiyorum ama bana itaraz eden veya yanlış düşündüğümü soyleyen oyuncuların ligine bakıyorum silver 4 -3 -2 oyuncuları işte bu insanlar oyunda da seçme ekranında counter mantıgıyla iyi bilmedikleri şampiyonları alıyor veya aldırıyor sonra oyunu kaybediyorlar.

Oyle diyorsan doğru haklısın ama counter hikaye lanede kim iyiyse o yener falan diyince olmuyor . forumdaki gold birine jax diamond birine fiora versek jax yener mesela bilmek lazim counter nasil oluyor

lig farkıda olmasın aynı ligde oynasınalar biri 100-200 kere jax oynamış olsun diğeride zamanında fiora almış 10-20 oynamış olsun yani oynamasını biliyor ama çok hakim değil şimdi bu fiora jaxı nasıl alsın? sırf elinde counter şampiyonunuz var diye counterlamak için almayın diyorum fiora yerine atıyorum 100-200 kere oynadıgınız renek alın nasus alın veya hangi şampiyonla çok iyiyseniz topda onu alın fiora ile oynamaktan çok daha iyidir haksızmıyım?

10-20jax oynayan biri 100-200fiora oynayan birini alicagini düşünsem de haklisin burda reneki daha iyi biliyorsa onu alsin ama karsina Jax gelince iyi fiora oynuyorum diye fiora alirsan ezer geçer karşıdaki . hem bilmek hem hard counter yememek lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Özellikle alt liglerde insanlar sırf rakibi counterlayacağını düşünüp veya baskı sonucu bilmedikleri şampiyonları alıyorlar. counterlama böyle olmaz bilmediğiniz çok iyi olmadığınız şampiyonlarla oynamak zorunda hissetmeyin kendinizi zaten rakibin oynadığı şampiyonu çok iyi biliyorsa onu counterlayamazsın sadce feedlersin... eğer rakibin aldığı şampiyonun counterını çok iyi oynamasını biliyorsan al bilmiyorsan alma çünkü oyun sonu yenildiğinizde veya oyun içinde rakip seni ezdiğinde herkes sana laf sokar küfür eder üstünede reportlar. bildiğin şampiyonla oynarsan en azından feedlmezsin rakibi nerde ne yapacağını bilirsin sen lanende pek bişi yapamasanda diğer laneler belki oyunu kazanır senin için belkide sen ezersin rakibini. okuma zahmetine giren çelıncır adaylarına da başarılar.

düşünüdümde baya haklısın

• quote:

ne zaman morde gelsekarşıma çok agresif oynayarak eziyorum bronz tarzı oynıcan diana iken xd
  • Doublelift'in Vayne ile Cait tokatlaması buna iyi bir örnek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cast Away -- 3 Şubat 2014; 22:41:28 >
  • counter picki belirlememeli bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etni'Que

quote:

Orijinalden alıntı: Konigsrasse

counter pick hikaye değil sadece bilmen lazım oynayacağın şampiyonu.
    hiç kimse gelipte kayle zedi counterlayamaz hikaye vs diyemez tokat manyağı yapar valla.

Counter olayı bi yere kadar ultisiz kapışmalarda Kayle'ın Banshee'li bi Zed'i alması mümkün değil.

Gel ultisiz vs depo arkası ch1
  • quote:

quote:

ben sydra karşısında da bırak lb yi annie alıyorum :))) senin manıtgına göre her syndra oynayan lb yi ezer veya her diana oynayan mordeyi ezer? hangisi daha iyiyse şampiyonla o kazanır o laneyi.

tam tersi olucak morde >diana lb >sydra
    ap herolarin skillleri birbirlerine zit olabiliyor morde diana eslesmesinde mordenin cdleri dianaya oranla azdir diana her damage vurdugunda mordenin pasifini sadece goturebilir. lb yi zaten herkes biliyordur

• quote:

quote:

quote:

tam tersi olucak morde >diana lb >sydra
    ap herolarin skillleri birbirlerine zit olabiliyor morde diana eslesmesinde mordenin cdleri dianaya oranla azdir diana her damage vurdugunda mordenin pasifini sadece goturebilir. lb yi zaten herkes biliyordur

yani hala counter olayında ısrar ediyorsun öylemi? okadar msj yazılmış ince ayrıntısına kadar tekrar tekrar yazmakda istemiyorum buna ragmen diyorusnki counter alırsan ezersin laneyi kazanırsın şampiyonu pek bilsende bilmesende? peki bişi demiyorum sana. bundan sonra herkes diana gorunce morde alsın sydra goruncede lb alsın free win bilmesede oynamasını o şampiyonlarla...

• quote:

Orijinalden alıntı: knight0fheaven

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Konigsrasse

counter pick hikaye değil sadece bilmen lazım oynayacağın şampiyonu.
    hiç kimse gelipte kayle zedi counterlayamaz hikaye vs diyemez tokat manyağı yapar valla.

Counter olayı bi yere kadar ultisiz kapışmalarda Kayle'ın Banshee'li bi Zed'i alması mümkün değil.

Gel ultisiz vs depo arkası ch1

Onu demek istemedim yanlış anladın Taktiksel anlamda söyledim.

• Niye ultisiz? Niye Zed'de banshee var? Niye Kayle'de def itemi yok?
  • Çok can sıkmaya başladı bugünlerde. Örneğin ne zaman evelynn alsam (jungler) karşısı direk Lee Sin lockluyor 10 oyunun 8'inde. "oha invis omg lee sin omg!!! (instalock)" diye mi düşünüyorlar anlamıyorum ki ne alakaysa invisle sanki shaco'yuz... Hiçbir zaman da sıkıntı çekmedim Eve'yle Lee Sin'e karşı, şimdi diyeceksiniz eve ulti attığında disengage için alıyorlar falan alakası yok adam kimin canı azsa ona atıyor zaten ya da focus yediğinde, adcarry'i korumak 3-4 kişiye E tutturmak falan yok öyle bir şey adam oynayamadığı heroyu alıyor 4v5 bırakıyor takımını yeniliyorlar sonra. Bi bu "omg riven counters nasus pick riven!!!!"cilere bi de "kassa open!!!!111111" deyip oynayamayan adama zorla kassadin aldıranlara ana avrat sövüyorum zaten.

Bu arada adam bazı heroların bazılarına karşı avantajı var ama sırf "counter"ı diye X'in karşısına daha önce oynamadığınız veya iyi oynayamadığınız Y'yi almayın X'i oynayan adam heroya hakimse batırırsınız onun yerine iyi bildiğiniz heroyu alın demiş gelen cevaplara bak "qantırpik var noob gel ws ben lee sen akali ;);););))))))))))". Bölümde yaş ortalaması eksilere düşüyor yeminle.

• quote:

Orijinalden alıntı: BaronRhymes

Niye ultisiz? Niye Zed'de banshee var? Niye Kayle'de def itemi yok?

Taktiksellik falan. Zed Kayle'a ultisini kullanıp ultisini kullandırtıyo sonra 1v1 kalıyolar full canla işte Kayle'da Zhonya var Zed'de Banshee Kayle Q sunu atıp Banshee'sini alıyo Zed'in Zed'e tabi bu işlemiyo W atıp Kayle'a dalıyo falan keser diyorum ben Zed.
  • counter hikaye diyen mario filan oynasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Genel olarak haklısın bence, ama "çok" iyi bilmeye de gerek yok counter pick almak için bana kalırsa. Karşı takım leblanc aldığında hızlı pushlayan bir hero, vayne aldığında caitlyn, nasus aldığında shyvana alınabilir eğer en az bir 10 oyun attıysa, kişiler öyle çok fazla heroda uzman olmayabilir, en çok katarina oynayan oyuncu karşısında kayle olduğunu bile bile yine katarina almamalıdır yani.
    Counter olayı abartılabiliyor ve yanlış kullanılabiliyor mu dediğin gibi? Kesinlikle evet, ama hikaye demek de yanlış olur zannımca.

Vayyy eray hocam seni görmeyeli uzun zaman oldu nerelerdeydin:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gently weeps -- 3 Şubat 2014; 23:39:22 >
  • quote:

quote:

Taktiksellik falan. Zed Kayle'a ultisini kullanıp ultisini kullandırtıyo sonra 1v1 kalıyolar full canla işte Kayle'da Zhonya var Zed'de Banshee Kayle Q sunu atıp Banshee'sini alıyo Zed'in Zed'e tabi bu işlemiyo W atıp Kayle'a dalıyo falan keser diyorum ben Zed.

zhonyayı ultisine atıp ultiyi hasarı engellemek için kullanırsa zorlanmadan alır zedi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: gently weeps

quote:

Genel olarak haklısın bence, ama "çok" iyi bilmeye de gerek yok counter pick almak için bana kalırsa. Karşı takım leblanc aldığında hızlı pushlayan bir hero, vayne aldığında caitlyn, nasus aldığında shyvana alınabilir eğer en az bir 10 oyun attıysa, kişiler öyle çok fazla heroda uzman olmayabilir, en çok katarina oynayan oyuncu karşısında kayle olduğunu bile bile yine katarina almamalıdır yani.
    Counter olayı abartılabiliyor ve yanlış kullanılabiliyor mu dediğin gibi? Kesinlikle evet, ama hikaye demek de yanlış olur zannımca.

Bırakmıştım oynamıyordum sonra baktım bir sürü arkadaş başlamış, bıraktığım zaman başlayan arkadaşlar gold olmuş dedim yeniden gireyim işin içine, malum limited skinli 1000 winli sezon 1 öncesinden kalma hesabım sınırsız ban yemiş, pek oynayası gelmiyor insanın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gently weeps

quote:

Bırakmıştım oynamıyordum sonra baktım bir sürü arkadaş başlamış, bıraktığım zaman başlayan arkadaşlar gold olmuş dedim yeniden gireyim işin içine, malum limited skinli 1000 winli sezon 1 öncesinden kalma hesabım sınırsız ban yemiş, pek oynayası gelmiyor insanın.

Cidden mi o hesap çok iyiydi ya
    Support a mesaj falan attın mı?
    Sanırım silver 2 desin benim gibi westte?
    Olmazsada canın sağolsun oyun işte senin gibi kaliteli insanları özlemedim desem yalan olur

• quote:

quote:

quote:

zhonyayı ultisine atıp ultiyi hasarı engellemek için kullanırsa zorlanmadan alır zedi :(

Ben ultisiz dedim. GA çıkar Zed'de Banshee'nin yanında

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.