Şimdi Ara

Aklıma gelmişken söyliyim counter hikaye..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikle alt liglerde insanlar sırf rakibi counterlayacağını düşünüp veya baskı sonucu bilmedikleri şampiyonları alıyorlar. counterlama böyle olmaz bilmediğiniz çok iyi olmadığınız şampiyonlarla oynamak zorunda hissetmeyin kendinizi zaten rakibin oynadığı şampiyonu çok iyi biliyorsa onu counterlayamazsın sadce feedlersin... eğer rakibin aldığı şampiyonun counterını çok iyi oynamasını biliyorsan al bilmiyorsan alma çünkü oyun sonu yenildiğinizde veya oyun içinde rakip seni ezdiğinde herkes sana laf sokar küfür eder üstünede reportlar. bildiğin şampiyonla oynarsan en azından feedlmezsin rakibi nerde ne yapacağını bilirsin sen lanende pek bişi yapamasanda diğer laneler belki oyunu kazanır senin için belkide sen ezersin rakibini. okuma zahmetine giren çelıncır adaylarına da başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 3 Şubat 2014; 19:49:39 >

• counter pick hikaye değil sadece bilmen lazım oynayacağın şampiyonu.
    hiç kimse gelipte kayle zedi counterlayamaz hikaye vs diyemez tokat manyağı yapar valla.
  • Genel olarak haklısın bence, ama "çok" iyi bilmeye de gerek yok counter pick almak için bana kalırsa. Karşı takım leblanc aldığında hızlı pushlayan bir hero, vayne aldığında caitlyn, nasus aldığında shyvana alınabilir eğer en az bir 10 oyun attıysa, kişiler öyle çok fazla heroda uzman olmayabilir, en çok katarina oynayan oyuncu karşısında kayle olduğunu bile bile yine katarina almamalıdır yani.
    Counter olayı abartılabiliyor ve yanlış kullanılabiliyor mu dediğin gibi? Kesinlikle evet, ama hikaye demek de yanlış olur zannımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konigsrasse

counter pick hikaye değil sadece bilmen lazım oynayacağın şampiyonu.
    hiç kimse gelipte kayle zedi counterlayamaz hikaye vs diyemez tokat manyağı yapar valla.

Counter olayı bi yere kadar ultisiz kapışmalarda Kayle'ın Banshee'li bi Zed'i alması mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Genel olarak haklısın bence, ama "çok" iyi bilmeye de gerek yok counter pick almak için bana kalırsa. Karşı takım leblanc aldığında hızlı pushlayan bir hero, vayne aldığında caitlyn, nasus aldığında shyvana alınabilir eğer en az bir 10 oyun attıysa, kişiler öyle çok fazla heroda uzman olmayabilir, en çok katarina oynayan oyuncu karşısında kayle olduğunu bile bile yine katarina almamalıdır yani.
    Counter olayı abartılabiliyor ve yanlış kullanılabiliyor mu dediğin gibi? Kesinlikle evet, ama hikaye demek de yanlış olur zannımca.

dikkat edersen alt liglerde demişim bu dediklerini ordaki insanlar zaten anlamaz uygulamaz dediklerini... ben bronze silver gold oyuncuları için dedim orda rakibin midine bakılıp adc seçilmiyor. ayrıca nasus aldığnda shyvana seçilir de demek yanlış adam oynamasını bilmiyorsa shyvana ile nasıl oynucak? belki çok iyi olayında haklısın ama iyi oynamasını bilmediğin sürece hiç kimseyi counterlayamazsın bilmediğin şampiyonla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 3 Şubat 2014; 20:00:27 >

• quote:

avatarından anladıgım kadarıyla annie oynamayı seviyorsun bana annienin counterini söyle sonra gel beni counterla annie oynarken istediğin şampiyonla? söyleyim counterlayamazsın. sana göre zed de annieyi yalan eder dimi? :D sen zed ol ben tek atarım sana zhonya olmadan. bence ilk mesajı iyi oku iyi bilmediğin şampiyonla oynayarak kimseyi counterlayamazsın tam tersine feedlersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 3 Şubat 2014; 20:01:18 >
  • counter var abi simdi bi katanın midde choyu alması pek muhtemel degil gibi ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasc1453

quote:

avatarından anladıgım kadarıyla annie oynamayı seviyorsun bana annienin counterini söyle sonra gel beni counterla annie oynarken istediğin şampiyonla? söyleyim counterlayamazsın. sana göre zed de annieyi yalan eder dimi? :D sen zed ol ben tek atarım sana zhonya olmadan. bence ilk mesajı iyi oku iyi bilmediğin şampiyonla oynayarak kimseyi counterlayamazsın tam tersine feedlersin.

support annie oynuyorum, dediğimi tekrar oku bence.
    bilmediği heroyu alırsa feedler ama neden counterladığını biliyorsa bunu lehine çevirir ve bariz bi şekilde öne geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ranz

counter var abi simdi bi katanın midde choyu alması pek muhtemel degil gibi ya

valla bu konuyu açmamın sebebide aslında çoğu oyunda rakibimin kendi takımı tarafından küfür yiyip reportlanmasından dolayı açtım sırf counterlayıcam diye bilmedikleri şampiyonlarla oynuyorlar atıyorum annie oynuyorum brand alıyor 0-10 oynuyor rakip bu kez komple oyunu bırakıp surrender verip brand report diyiorlar genel olarak halbuki bildiği bir şampiyonla oynasa belki 1-4 gidicek kimse kızmıcak ona veya belkide 4-1 oynucak iyi bildiği bir şampiyonla. cidden özellikle diyorum alt liglerde gördüğüm bu bazen arkadaşlara yardım etmek için silver gold oyunlarına giriyorum oyun sonu rakibe acıyorum okdar küfür yiyiyor boşyere reportlanıyor.

aslında senin mantıgında yanlış laneye sırf rakibi ezmek için şampiyon almazsın belki kata lanede ezemez cho yu ama tf de chodan çok daha fazla iş yapar kata cho hariç hepsini kesebilir ultiysle. yani lanede savaşmazsın boşyere farm yaparsın hatta gerekirse kule altında yaparsın farmını sonra tf de takımını taşırsın. malsf tr de mantık hep lane savaşı görülüyor bu takım oyunu lanende rakibi combonla kesemeyieceksen farmını yaparsın psuhlarsın sonra gider gank atarsın diğer lanelere.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Genel olarak haklısın bence, ama "çok" iyi bilmeye de gerek yok counter pick almak için bana kalırsa. Karşı takım leblanc aldığında hızlı pushlayan bir hero, vayne aldığında caitlyn, nasus aldığında shyvana alınabilir eğer en az bir 10 oyun attıysa, kişiler öyle çok fazla heroda uzman olmayabilir, en çok katarina oynayan oyuncu karşısında kayle olduğunu bile bile yine katarina almamalıdır yani.

İttiremeyen pusher, dürtmeyen Cait olduğunda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Haklı.
    Smurf 25 level rünsüz hesapla karşımda silver 3 adamı ezdim. First pick zed aldı, yapıştırdım kayle'yi, kafasına kafasına vurdum. Ben 11-0-7 o 3-9-4 oynadı.

Konuyu açan arkadaşta haklı, internette counterı yazıyor diye bir kere bile oynamadığı şampiyonu pickleyenler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first9 -- 3 Şubat 2014; 20:20:42 >
  • mid nidaleeyi yasuo ile öyle bir counterlersin ki counterpick olayi gercek ama counterlemek Adina bilmedigin bir heroyu oynama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pek counter oluyo mu bilmiyorum ama botlane için söylüyorum distance olayı çok büyük etken mesela bugün cait ile sona karşımıza geldi leona ile vayne'idik 6 olana kadar kule altından çıkartmadılar O yüzden adc seçerken lütfen dikkat edin karşıdaki ne seçmiş diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heptagon

mid nidaleeyi yasuo ile öyle bir counterlersin ki counterpick olayi gercek ama counterlemek Adina bilmedigin bir heroyu oynama.

yine benim dediğim olay eğer yosuo ile çok iyi değilsen ve rakibin nidale manyaı ise counterlayamazsın. counter dediğimiz olay iyi bildiğin şampiyonlarla yapılailir ama alt liglerde seçme ekranında zorla çok iyi olmadığı şampiyonu aldırıyorlar. o eleman ezilincede hepsi küfür edip oyunu bırakıyorlar. herkesi senin gibi yosuha oynmasını biliyor sanma bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 3 Şubat 2014; 20:34:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iWontBeYourFathe

pek counter oluyo mu bilmiyorum ama botlane için söylüyorum distance olayı çok büyük etken mesela bugün cait ile sona karşımıza geldi leona ile vayne'idik 6 olana kadar kule altından çıkartmadılar O yüzden adc seçerken lütfen dikkat edin karşıdaki ne seçmiş diye

seninleonada iş yokmuş ozmn iyi bir leona caitin korkulu rüyasıdır kırmızıları ad girmişse. ayrıca kule altında 6 ya kadar farm yapıp ultilerinizle cok basit kesmeniz lazım leona ile. sonada 1 sizde 4 tane stun var e yi dogru atarsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 3 Şubat 2014; 20:37:31 >
  • Önemli olan neden counterı olduğunu bilip de oynamak. Yazıyorlar google a lol counterpicks diye sonra baka baka seçiyorlar ne anlamı kaldı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ranz

counter var abi simdi bi katanın midde choyu alması pek muhtemel degil gibi ya

valla bu konuyu açmamın sebebide aslında çoğu oyunda rakibimin kendi takımı tarafından küfür yiyip reportlanmasından dolayı açtım sırf counterlayıcam diye bilmedikleri şampiyonlarla oynuyorlar atıyorum annie oynuyorum brand alıyor 0-10 oynuyor rakip bu kez komple oyunu bırakıp surrender verip brand report diyiorlar genel olarak halbuki bildiği bir şampiyonla oynasa belki 1-4 gidicek kimse kızmıcak ona veya belkide 4-1 oynucak iyi bildiği bir şampiyonla. cidden özellikle diyorum alt liglerde gördüğüm bu bazen arkadaşlara yardım etmek için silver gold oyunlarına giriyorum oyun sonu rakibe acıyorum okdar küfür yiyiyor boşyere reportlanıyor.

aslında senin mantıgında yanlış laneye sırf rakibi ezmek için şampiyon almazsın belki kata lanede ezemez cho yu ama tf de chodan çok daha fazla iş yapar kata cho hariç hepsini kesebilir ultiysle. yani lanede savaşmazsın boşyere farm yaparsın hatta gerekirse kule altında yaparsın farmını sonra tf de takımını taşırsın. malsf tr de mantık hep lane savaşı görülüyor bu takım oyunu lanende rakibi combonla kesemeyieceksen farmını yaparsın psuhlarsın sonra gider gank atarsın diğer lanelere.

lanede counterladıgın sampiyonu tfde de counterlarsın örnek cho vs kata lanede katanın yenme ihtimali yok tfde chonun ccleri ile kata ulti attıgı anda dmg vermeden bozabilir

• quote:

quote:

pek counter oluyo mu bilmiyorum ama botlane için söylüyorum distance olayı çok büyük etken mesela bugün cait ile sona karşımıza geldi leona ile vayne'idik 6 olana kadar kule altından çıkartmadılar O yüzden adc seçerken lütfen dikkat edin karşıdaki ne seçmiş diye

seninleonada iş yokmuş ozmn iyi bir leona caitin korkulu rüyasıdır kırmızıları ad girmişse. ayrıca kule altında 6 ya kadar farm yapıp ultilerinizle cok basit kesmeniz lazım leona ile. sonada 1 sizde 4 tane stun var e yi dogru atarsan.

Ordaki leona bendim yalnız ve şöyle bişey var adc yaklaşamıyo ki cait'e zaten sürekli dürtülüyo hpsi az yaklaştığı an ölüyor .Leona'da kırmızıları AD rün ilk defa duyuyorum

• Counter pick hikayee hee? Sen al Mide Vladimir Karşınada Fiddlesticks Gelsin Sen Kıcını yırt E ile miniondan gold alıcam Q hile harashlycam die adam Bi e butun minionlar onda silencede cabası Sana bi fear atsın artk kahve içmeye falan git dondugunde bitmiş olur can emme süresini saymıyorum bile ucsanda kacsanda o herodan kurtulamazsn neden? Cunku Counter yedin..
  • quote:

quote:

quote:

Ordaki leona bendim yalnız ve şöyle bişey var adc yaklaşamıyo ki cait'e zaten sürekli dürtülüyo hpsi az yaklaştığı an ölüyor .Leona'da kırmızıları AD rün ilk defa duyuyorum

silver4 de ad rune kullanmamaları çok normal o yüzden duymamışsındır sana tavsiyem lolnexus dan oyun oynayan çelıncır leonaların falan runelerini kontrol et veya hangi şampiyonlarla oynuyorsan NA da veya korede oynayan kişilerin hangi şampiyonla hangi runeleri aldıgına bak ozaman görürsün. ayrıca caite yaklaşması gereken sensin lvl 3 e kadar beklicen sonra E ile giricen W açıcan bir tane vurucan peşinden Q çakıcan tekrar normal vurucan ozamn zaten W patlar oda dmg vurur yanındaki adc de eşek değilse bir kaç kere vurursa zaten kesersiniz caiti. leona zaten tek başına yarılıyor oyun başında caitin hp sni. ama dediğim gibi rune seçimi yaparken diamond veya çelıncırların runelerine bakarak yap cait karşısında leonada kırmızı ad runeler yoksa yanlış yapıyorsundur. stream falan izle geliştir bence biraz kendini ama tük streamleri izleme bişiler ogrenmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 3 Şubat 2014; 21:19:57 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.