Şimdi Ara

AKLIMA GECE TAKILAN YKS SÜPER LİG SORUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya yatarken aklıma geldi, şimdi 20 takımlık bir lig düşünün. bir takımınız var, son takım küme düşecek. EN KÖTÜ SENARYODA kaç puan almamalısınız ki takım küme düşmesin?

şimdi 38 maç oynancak, bir takım her iki maçı kaybedip kazanırsa yani 2 maçtan 1’i galibiyetse ve bütün takımlar birbirine farklı takımlarla galibiyet/yenilgi alıyorsa
    bu takımın en kötü 38 x 1.5’dan 57 puan alması gerekir ki sonuncu bitirmesin.
    Yani hiçbir beraberlik de olmamalı. Beraberlik olunca puan kayıpları oluyor.

Yani atıyorum FB - GS oynandı FB kazandı ama BJK’ye yenildi, BJK’de GS’ye kaybetti gibi düşünün. Dengeliyor yani birbirini takımlar.

Bunu yatarken düşündüm ve uyku uyutmadı, sebebi de FIFA Mobile oynarken puan hesabı falan yaptım. Lütfen cevap verin. Rahat uyuyamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FEC8BB1EA -- 27 Nisan 2023; 5:26:20 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Evet diger 19 takim kendi aralarinda 57 puan toplucaklar. Senin takimla olan ilk maclarda berabere kalcaklar. İkinci maclarin hepsini yenicen. 58 puan ile averajla kurtarirsan kurtarcan tum takimlar 58 puan olcak

• tysm

• odf

• up

• Kaç takımın düştüğüne bağlı. Düşenlerden 1 tanesi hariç hepsi 0 çekse, geri kalan her takım iç saha maçlarını kazansa kendi aralarında bir takım averajla düşüyor. 20 takımlı ligde 4 takım düşüyorsa 19-3*3+ 3*6 66 ile düşebilirsin, 67 puan düşmeni engeller
    Edit: son diyormussun, senin dediğin oluyor 19*3 57+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 27 Nisan 2023; 17:36:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, peki son üç takım küme düşse?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazdım zaten son 2 0 cekse (19-2)*3+2*6+1 64p

dostum senin hiç zekandan etkilenip cinsel ilişki için yalvaran kadın oldu mu?

• Bu soru ona kanıt olmasa da bunu da kullanarak yuruyen oldu evet

güzel kızlar oluyorlar baya ama, baya hem de. ileride baya ekmeğini yicen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.