Şimdi Ara

Aklıma bir teori geldi bi bakın beyler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şimdi ışık hızında zaman duruyorsa eğer ki teknolojimiz çok ilerlerse ve Dünya'yı ışık hızında döndürürsek ölümsüz mü oluruz? Hadi ölümsüzlüğü geçtim çok uzun yaşar mıyız? Işık hızında dönmesi bize sabit olduğu sürece zarar vermez fakat şuan ki hızından ışık hızına çıkarılırken sıkıntı nasıl çözülür orasını daha düşünemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seküler -- 7 Şubat 2015; 15:34:19 >

• Allah başka dert vermesin kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harcanıyorsun burda

• dünyayı ışık hızına çkarırken,dünyadaki tüm insanları uzay gemilerine bindirir ufak bi galaksi turu attırırkeni, dünyada görevli olarak kalan işci kardeşlerimiz bu sırada ışık hızına çıkarır.
    Işık hızına çıkınca bizde ışık hızıyl gelip konarız mutlu mesut yaşarız.

öyle kafaya böyle kafa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolStoryWriter -- 7 Şubat 2015; 15:35:46 >
  • Işık hızında gidince ışık olunacağı için yaşama gibi bir sorunun kalacağını zannetmiyorum. Uzay sonsuz kaptırır gideriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lümpen

Harcanıyorsun burda

Mantıklı mı değil mi hocam sen onu söyle.
  • [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 11:55:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaman duruyor belki ama vücudun işlemeye devam ediyor. O yüzden olumsuz olmuyorsun bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: BohemianRhapsody

Zaman duruyor belki ama vücudun işlemeye devam ediyor. O yüzden olumsuz olmuyorsun bence.

Hocam tamam işte ölümsüzlük olmasa bile 1000-2000 yıl garanti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seküler

quote:

Zaman duruyor belki ama vücudun işlemeye devam ediyor. O yüzden olumsuz olmuyorsun bence.

Ben diyorum ki 2000 yılda yasayamazsın çünkü şuan harcadığın metabolizma ışık hızında da aynı olacak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Seküler

quote:

Ben diyorum ki 2000 yılda yasayamazsın çünkü şuan harcadığın metabolizma ışık hızında da aynı olacak.

Hocam Einstein görecelik deneyini bilmiyor musun? Ona göre söylüyorum ben.

• Katabolik reaksiyonlar aynı devam edeceğinden aynı süreyi yaşayacaksın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi ciktik diyelim dunyadaki yaşam nasil olucak gunduz gece olmayacak sacma sapan birsey olur.

• O hızda dünyayı döndürüp senin haricinde diğer insanları dünyanın dışına atarsak, sen onlardan çok daha fazla yaşarsın.Dışardakilere göre atıyorum 2000 yıl sonra ölmüş olursun ama sen kendine göre 60 yıl sonra ölmüş olursun değişen bişey olmaz.
  • Modern fizik diye bir şey yok inanmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: CremeFraiche

O hızda dünyayı döndürüp senin haricinde diğer insanları dünyanın dışına atarsak, sen onlardan çok daha fazla yaşarsın.Dışardakilere göre atıyorum 2000 yıl sonra ölmüş olursun ama sen kendine göre 60 yıl sonra ölmüş olursun değişen bişey olmaz.

Şimdi anladım hocam mantıklıymış ozaman teori çöker.
  • Bence saçma sen şimdi bu yazıyı okuyorsun ee dışarda adam 300 km arabasiyla giden 1 sn ona .1 sn gibi mi geliyor veya tofasla giderken 1sn 2 sn mi oluyor değişen bişey her şey aynı kural nedir 1 saniye 1 saniye.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.