Şimdi Ara

Aklı Başında Olan Akıl Versin (acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba saygı duyduğum dh üyeleri yaklaşık 1,5 yıldır forumunuzda üye olmaksızın geziyorum fakat şu anda sizinde anlayacağınız gibi ilk defa mesaj yazıyorum (ya da konu açıyorum) Şu an çalışıp belli bir meblağ para biriktirdim, bir laptop almayı istiyorum (istemiyorum aslında ihtiyacım var hemde çok) fakat diyeceksiniz sen neden buraya konu açtın vs. burada konu açmamın sebebi bende emekli bir laptop var acer 5742z sistem özellikleride şu şekilde : 1 gb ekran kartı-2 gb ram-intel core 2 duo işlemci-250 gb hdd-15.6" ekran var. İhtiyaçlarımı yıllardır fazlasıyla karşılıyor. Fakat şöylede bir sorunsal varki en önemlisi, şarj takma yeri bozuk, batarya ölü ve format atılcak şimdi ben ya bunu tamir ettircem sonrada windows 7-8-8.1 artık Allah ne verirse kurucam ya da 1000 tl altı bir laptop alıp yola devam edicem şimdi meseleye gelirsek sizce hangisini yapayım ? oyun oynamam zaten psp var, sadece bolbol internete girip har hafta bilmem ne kadar ödev hazırlıcam ve youtube gibi sitelerdede geceleri video izlicem hep anlıyıcağınız bir öğrenci gibi kullancam. Yeni bir laptop mu yoksa tamir mi ? yeni laptopsa hangi laptop olabilir. Eğer bir kuralı çiğnemişsem affola. Başlıkta saçmalamışım biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anti-masaüstü -- 11 Ekim 2015; 11:42:31 >

• tamirciye goturun onarim icin fiyat cikarsin. Fiyat size uygun gelirse tamir ettirip kullanin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Champarator kullanıcısına yanıt
    Bu kadar kızlı cevap verdiğiniz için teşekkürler yakın zamanda götürüp fiyatı öğreneceğim
  • anti-masaüstü kullanıcısına yanıt
    Eğer eski pcniz işinizi görüyosa, ve tamir ücreti makulse, neden yeni laptop alıp masraf yapasınız ki ? Ama tabiri caizse aslı astarını aşarsa yeni laptop bakın tabii ki.
  • Blackdanger_99 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba yine size de hızlı cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Aslında amacım elbette gereksiz masraf yapmak değil, benim amacım yaklaşık 4 yıllık kullanılan bu bilgisayarı 3 yıl daha sorunsuz kullanmak için yenilemek. Çünkü şu an bunu yazdığım netbook (lg x130) donanımhaber sitesini açınca sapıtıyo (aşağı kaydırmak 3 saatimi alıyo, siteyi acayip yavaş yüklüyo vs.) öneriniz için teşekkürler
    Anladım hocam. Yenilenebilecek şekildeyse yenileyin ancak bi zamandan sonra bu da pek mümkün olmayabiliyor. Siz bi tamir fiyatını sorun, makul gelmezse gene burda sorarsınız.
    Tamir ne kadar tutar bilmiyorum ama bilgisayarcılara güvenmeyin özellikle sistemden anlamıyosanız. Verin bana orjinal windows 8 yükleyeyim cebime de yol paramı atın :D şaka yapıyorum tabi ama masraftan kaçınmak için yeni pc almayın bence pc iyi kullanılırsa hızlanır core 2 duo kullandım yıllarca dediklerinizi yapmak için yeterli bi işlemci kötü kullanmazsanız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.