Şimdi Ara

Aklar Mühendislik tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Aklar mühendislik diye bir firmadan doğalgaz dönüşümü için teklif aldim. İstanbulda merkezleri var. Ben izmirdeki subelerinden teklif aldim. Muduru Kadir Bey ilgilendi benimle. Firmaya musteri olan varsa ve tecrubelerini paylasirsa memnun olurum. Saygilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşin aslını söyleyecek olursam daha bana yoğuşmalı kombi, izopan öneren olmadı. Sorduğumda herkes gerek yok diyor. Bu kadar parayı verip evimizi emanet edeceğiz, sonrasında başımıza neler gelecek Allah bilir.

Dh gerçekten çok iyi bir kaynak ve burada birçok kişi herkese elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor. Teşekkür ederim.
  • DH Gönüllü Mühendislik&Danışma Firması bir nevi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EyezBerg

İşin aslını söyleyecek olursam daha bana yoğuşmalı kombi, izopan öneren olmadı. Sorduğumda herkes gerek yok diyor. Bu kadar parayı verip evimizi emanet edeceğiz, sonrasında başımıza neler gelecek Allah bilir.

Dh gerçekten çok iyi bir kaynak ve burada birçok kişi herkese elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor. Teşekkür ederim.

İYİDE İZOPAN 10 trl, YILLIK KAZANCI 200 tl, ÖNERMEYEN SANA DÜŞMAN OLMALI...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biray İzmir -- 13 Ekim 2013; 22:48:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Leptop Tavsiye Eder misiniz ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.