Şimdi Ara

Akla Zarar Sahibinden.com İlanları (312. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.510
Cevap
134
Favori
598.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sabah 99.999 tl yazmıştı:) bende şok olmuştum.sanırım alacak olan vazgeçmil olacakki opsiyonlandı yazsınıda kaldırmış vatandaş
  • Şu an 54.000.

adam borsa gibi maşallah :)...

Akla Zarar Sahibinden.com İlanları
  • Adam öldürdüğü köpeğin fotosunu koymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 1 Ekim 2014; 13:23:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Adam öldürdüğü köpeğin fotosunu koymuş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-octavia-1.6-elegance-plus-****-lpg-169474950/detay

hey Allahım

• tumsekten gecince kapilari dusuyormus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vebo kullanıcısına yanıt
    Efsane sahin ilanindan kopyala yapistir yapmis. Su ilanlardan ucret almalari lazim. Sahibinden troll kayniyor

• Bayram fırsatı demiş ilanı veren pek sevgili arkadaş. Türkçe açıklaması: Bayram bayram yolacak adam aranıyor(nazik tabirle)

Buyrun efenim BAYRAM FIRSATI ARACI

• quote:

Orijinalden alıntı: adil07

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-doktordan-2014-dogus-cikisli-passat-hafiza-plusdsg-plusled-plusisitma-178286603/detay/

Bunun sifiri nekadarki?

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-doktordan-2014-dogus-cikisli-passat-hafiza-plusdsg-plusled-plusisitma-178286603/detay/

Ruhsatta 2013 yazan arabaya adam ısrarla 2014 etiketi yapıştırmaya çalışıyor. 2013 model muamelesi yapacaklar aramasın demiş... sabah sabah iyi güldüm ruhsatta ne yazıyorsa model odur.
    Benim de aracımın trafiğe çıkışı 2006 ama ruhsatta 2007 model yazıyor. Benim aracıma 2006 model muamelesi yapanlar lütfen benimle selamı sabahı kessin bundan sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sred

quote:

Ruhsatta 2013 yazan arabaya adam ısrarla 2014 etiketi yapıştırmaya çalışıyor. 2013 model muamelesi yapacaklar aramasın demiş... sabah sabah iyi güldüm ruhsatta ne yazıyorsa model odur.
    Benim de aracımın trafiğe çıkışı 2006 ama ruhsatta 2007 model yazıyor. Benim aracıma 2006 model muamelesi yapanlar lütfen benimle selamı sabahı kessin bundan sonra.

2013 Modell dod 2 el taşit kredisi kullanmiş ödeyemeyecegi icin satiyormuş.

• hiç kullanılmamış 19000 km de denyo bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_3792

hiç kullanılmamış 19000 km de denyo bunlar

7 ayda 20.000 km yol gitmiş ve hiç kullanılmamış. Ben her gün kullanmama rağmen 20.000 kilometreyi iki senede zor yapıyorum.
  • Adam yillarca bosuna mi okumus.demek ki muayene edip arabanin cigerlerinin 2014 olduguna karar vermis.o yuzden 2014 diye israr ediyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Bayram fırsatı demiş ilanı veren pek sevgili arkadaş. Türkçe açıklaması: Bayram bayram yolacak adam aranıyor(nazik tabirle)

Buyrun efenim BAYRAM FIRSATI ARACI

Bir sürü bayram kerizi arayan türedi Başlıklara otomatik BAYRAM ekleme özelliği getirsin bence malum site, bir butonla halletsin insancıklar

• Arkadaş her hafta 2-3 bin lira fiyat yükseltiyor. Satamadıkca zamlanıyor. 2 ay sonra 40 bin olur.

• fiyata hepsi mi dahil acaba ?
  • amca 9. foto da motor kucağında poz vermiş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: manalaus

fiyata hepsi mi dahil acaba ?

hepsi dahilse alırım

• Toyotanin siyosu ne ara makam oldu anlamadım valla

• 
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.