Şimdi Ara

Akla Zarar Sahibinden.com İlanları (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.510
Cevap
134
Favori
597.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RsnBrg

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-kelepir-sahin-111798957/detay

Adam Hırsıza yol gösteriyor resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: Eden Hoover

quote:

Orijinalden alıntı: RsnBrg

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-kelepir-sahin-111798957/detay

Adam Hırsıza yol gösteriyor resmen

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: agandon

Hemen gidip arabama baktım bir tane bile bulamadım, arabanın neresinde duruyor acaba

Demekki her arabada yok hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt20

quote:

Hemen gidip arabama baktım bir tane bile bulamadım, arabanın neresinde duruyor acaba

Demekki her arabada yok hocam

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-uygun-fiyata-honda-civic-110577715/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: Dx

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-uygun-fiyata-honda-civic-110577715/detay/

Alıntıları Göster
    araba rezil olmuş.

arka jant'lar öyle ön jant'lar böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 23 Ocak 2013; 0:35:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

araba rezil olmuş.

arka jant'lar öyle ön jant'lar böyle

Alıntıları Göster
    ilan başlığına gel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vebo -- 23 Ocak 2013; 1:28:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vebo

ilan başlığına gel.

Alıntıları Göster
    ÖZ AVCI OTOMOTİVDEN 90 PS LİK CONNCET DELÖKS FUL+FOL
    kahkaha attım gece 2.15

en kıl olduklarım muayer- muayyer - sanruf , bir de tüm opsiyonları işaretleyen gundi'ler.

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

quote:

Orijinalden alıntı: vebo

ilan başlığına gel.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-otosan-oz-avci-otomotivden-90-ps-lik-conncet-deloks-ful-plusfol-111483904/detay

Alıntıları Göster
    KEYFE KEDER PERTE ÇIKARILMIŞTIR.
    SAHTE PERT KAYDI VARDIR.

Yeni bir akım başlayacak gibi

• quote:

kahkaha attım gece 2.15

en kıl olduklarım muayer- muayyer - sanruf , bir de tüm opsiyonları işaretleyen gundi'ler.

Otomotiv şirketi belki daha önce kümes işletiyordu ki tavuk FOLlukları bile FULlmuş, büyük olasıkla folluklar da arabanın içinde...
  • quote:

quote:

kahkaha attım gece 2.15

Otomotiv şirketi belki daha önce kümes işletiyordu ki tavuk FOLlukları bile FULlmuş, büyük olasıkla folluklar da arabanın içinde...

Alıntıları Göster
    İlanın linkini vermek istemiyorum ama bir zat da 2012 -7-8 bin kmdeki Leon FR'sine 49.500.- TL fiyat biçmiş, sıfırı (Xenon paket hediyeli) 43.900.-e satılan araca,

Bayilerdeki stoklar bitecek o zaman benim araç satılacak diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Navi

İlanın linkini vermek istemiyorum ama bir zat da 2012 -7-8 bin kmdeki Leon FR'sine 49.500.- TL fiyat biçmiş, sıfırı (Xenon paket hediyeli) 43.900.-e satılan araca,

Alıntıları Göster
    Bady kit isteyen ?

• quote:

Tek tük çıkıyor böyle kişiler. Sıfır arabayı alıyor. Daha evinin önüne götürmeden Bir tesisatçının önüne çekiyor. Full tesisat yaptırıyor. Pioneer teyp. 4x500 kolonlar. oradan bir lastikçiye gidiyor. 4 tane de CMS jant çekiyor arabanın altına. Alarm filan döşetiyor. Koltuklara da döşeme yaptırıyor. Egsozu da abart yaptı mı bu iş tamam. Yani arabayı apaçi arabasına çeviriyor. 1000 km kullanıyor. Sonra ilana koyuyor. Eskiden otopazarına getirirlerdi. Sıfırı 40 milyara satılırken o araba 45 - 50 milyara müşteri bekliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Tek tük çıkıyor böyle kişiler. Sıfır arabayı alıyor. Daha evinin önüne götürmeden Bir tesisatçının önüne çekiyor. Full tesisat yaptırıyor. Pioneer teyp. 4x500 kolonlar. oradan bir lastikçiye gidiyor. 4 tane de CMS jant çekiyor arabanın altına. Alarm filan döşetiyor. Koltuklara da döşeme yaptırıyor. Egsozu da abart yaptı mı bu iş tamam. Yani arabayı apaçi arabasına çeviriyor. 1000 km kullanıyor. Sonra ilana koyuyor. Eskiden otopazarına getirirlerdi. Sıfırı 40 milyara satılırken o araba 45 - 50 milyara müşteri bekliyor.

Daha çok bekler. Sinir oluyorum böyle tiplere. Hesapsız kitapsız saçma sapan işler yapıp şık durduğunu sanıyorlar ama yaptıkları apaçilikten başka bir şey değil.

Türkiye'de yapılanlar modifiye falan değil düpedüz serserilik.

• quote:

Orijinalden alıntı: elente

quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Daha çok bekler. Sinir oluyorum böyle tiplere. Hesapsız kitapsız saçma sapan işler yapıp şık durduğunu sanıyorlar ama yaptıkları apaçilikten başka bir şey değil.

Türkiye'de yapılanlar modifiye falan değil düpedüz serserilik.

Alıntıları Göster

lepegeli araçlara stepme :)

• quote:

Orijinalden alıntı: poman

lepegeli araçlara stepme :)

Alıntıları Göster
    stepne ilanında bi anormallik yok gibi. lpg tankı simit olanlar stepne nin yerinde olduğundan stepne bagajda fazla yer kaplamasın diye bunlar kullanılıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: mpower14

stepne ilanında bi anormallik yok gibi. lpg tankı simit olanlar stepne nin yerinde olduğundan stepne bagajda fazla yer kaplamasın diye bunlar kullanılıyor...

Alıntıları Göster
    Suboru (su)

• quote:

Orijinalden alıntı: VipLife

Suboru (su)

Alıntıları Göster
    tavan veya kaputta değilde kapılarda güneş yanığı olması nekadar ilginç

• quote:

Orijinalden alıntı: hulk09

tavan veya kaputta değilde kapılarda güneş yanığı olması nekadar ilginç

Alıntıları Göster
    içinde küfür bile edilmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: hulk09

içinde küfür bile edilmedi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-memurdan-temiz-icinde-kufur-bile-edilmedi-111171112/detay#

töbe töbe
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.