Şimdi Ara

AKK'sız Tarifeler ve Tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Neredeyse 1.5 senedir AKK'lı Superonline kullanıyoruz ve artık bıkkınlık getirdi. Benim gibi böyle fırsatları arayan arkadaşlara da yol gösterici olması açısından böyle bir konu açayım dedim. Akk'sız, hızlı ve 100 lirayı geçmeyen(bulunmaz hint kumaşı evet) diye ufak şartlar belirtirsek uçuk kaçık paralar verdikten sonra zaten bulunuyor istenen tarifeler. Ben birkaç seçenek belirteyim, başka seçenek bilen arkadaşlar da belirtsin. Böylece hem faydamız olsun hem de 3-4 ay sonra tahahhüt bitince benim de işime yarasın.

İlk seçenek uydunet:

10 Mbit Sınırsız AKK'sız tarife 99Tl ama şöyle bir durum var. Mavi fırsat adı altında 44 Tl'ye TeleDünya Temel Paket+10Mbit 50GB AKK internet veriyorlar. Eğerki farklı bir hızda internet almak isterseniz aradaki farkı ödeyip o hızı alabilirsiniz diyorlar. AKK'lı ile AKK'sız tarife arasında 50 Tl var. Fatura 94 Tl oluyor ama bundan televizyonu düşersek 82Tl'ye 10 Mbit Sınırsız AKK'sız internetimiz oluyor. Mantıklı gibi.

İkinci Seçenek Yarım AKK'lı Superonline:

50 Mbit 100GB AKK'lı İnternet Telefon Hizmetsiz 79 Tl diyorlar. Gece 00.00-06.00 arası limit yok, o saatler dışında 100Gb AKK ya tabi olma durumu var. Telefon hizmeti ile 69 Tl ama telefon da 12 Tl gibi bir para alıyorlar aynı kapıya varıyor sanırım.

Ufak araştırma ile bu seçeneklere ulaştım. Bilen arkadaşlar görüşlerini iletirlerse optimum fiyata uygun tarifeyi buluruz sanırım. Başlığı araştırdıkça, sizlerin yorumlarıyla güncelleyeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.