Şimdi Ara

AKK OLMAYAN ADSL VARMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler akk olmayan 8-16mbps bir tarife varmı ? hangi firmada olduğu hiç önemli değil yeterki adsl ve akk'siz olsun

• ADSL & VDSL olarak bazı firmalarda var ben 32 Mbps VDSL AKK'siz paket kullanıyorum Binet firması.

Alt yapı yine telekom ama hiçbir şekilde hız yavaşlamıyor. Fiyatı da ona göre tabi. ADSL olarak da var.

Edit: düzetme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _A_N_I_L_ -- 15 Aralık 2016; 15:47:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_

ADSL & VDSL olarak bazı firmalarda var ben 32 Mbps VDSL AKK'siz paket kullanıyorum Binet firması.

Alt yapı yine telekom ama hiçbir şekilde hız yavaşlamıyor. Fiyatı da ona göre tabi. ADSL olarak da var.

Edit: düzetme.

Türk telekomun olduğu her yerde binet varmı peki hocam ?
  • Evet var. Bildiğim kadarıyla sadece yalın veremiyorlar telefon aboneliği şart. Diğer firmalarda da bu şekilde olduğunu biliyorum.
    Ben şahsen çok memnunum tavsiye ederim.
  • binet

fixnet
  • superonline da veriyor akksiz adsl ancak sadece 8mbit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_298

superonline da veriyor akksiz adsl ancak sadece 8mbit.

Fiyat nedir ? sitede bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    adsl/vdsl olayı nedir
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bulamamanız normal hocam bulunmaması için tasarlanmış çünkü.http://www.superonline.net/yardim/internet/tarifeler-ve-ucretlendirme/adsl-ucretlendirme-ve-tarifeler taahhütsüz tarifelerde yer alıyor. Telefonlu veya telefonsuz hangisini kullanıcaksanız bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_298

Bulamamanız normal hocam bulunmaması için tasarlanmış çünkü.http://www.superonline.net/yardim/internet/tarifeler-ve-ucretlendirme/adsl-ucretlendirme-ve-tarifeler taahhütsüz tarifelerde yer alıyor. Telefonlu veya telefonsuz hangisini kullanıcaksanız bakabilirsiniz.

Teşekkürler hocam bayağı tuzluymuş, diğer firmalarda bu fiyata 16mbps veriyorlar. Şu lanet akk'nin kalktığı günü iple çekiyorum çok zor ama

• Tuzlu tabi orası doğru ancak şuan için iss veya paket değiştirmek pek mantıklı değil. Malum yeni yılda akk düzenlemesi bekleniyor ve yeni tarifeler de çıkıcak. Tavsiyem taahhütsüz devam edin ne kullanıyorsanız. Yılbaşından sonra daha insaflı tarifelerle karşılaşırız umarım ancak fiyatların artma gibi bir ihtimali de yok değil.
  • AKK ne zaman 4.5 mbit olacak btk açıklamıştı %50 artıcak diye hayla 3 bu nasıl iş ?
  • Normalde ağustos ayında düzenleme yapılmaıs gerekiyordu ancak yapılmadı. Daha sonra eylül ayında kamuoyu görüşleri toplandı o açıklamanın üzerine. Kamu oyu görüşlerinin üzerine birde işletmeci görüşlerini topluyorlardı en son. Şuan için hala düzenleme gelmedi yani ve muhtemelen yılbaşından sonra olucak düzenlemeler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.