Bildirim
akit denen rezilliğin yaptığı kepaze yayın
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Allah kimseyi yobazlıkla sınamasın.
edit: neden eksilendim eksileyen biri açıklasın
edit: Allah kimseyi yobazlıkla sınamasın dedim diye eksileyen insanların yobazlığın Allahtan gelen normal bir şey olduğunu düşündüklerini düşünüyorum. Ama tam aksine Allahtan gelen değil, cahillikten gelen bir şey. Allah kimseyi cahillikle ve yobazlıkla sınamasın. Şimdi cahil diyerek hakaret ettiğimi sanan insanlar olabilir. Lütfen googleyi açıp cahillik nedir falan yazarak bi araştırma yapın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackkan -- 11 Kasım 2015; 23:24:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, Atatürk sapasağlam bir Osmanlı' yı yıktı zaten... -
eğer ciddi olarak yazdıysanız ironi yapmıyorsanız , osmanlı sapasağlam falan değildi , zaten yıkılmak üzereydi , Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları tarafından gereği yapıldı , @B3htin
ırza geçme konusunda bu şekilde yazılmasını onaylamıyorum , sonuçta bu kişinin 7 ceddinin kim olduğunu dahi bilmiyoruz ama başlığı atan şahsın ve bu haberi yayın da okuyan şahıs ile yayınlayan kişilerin ağır bir ceza alması gerektiğine kesinlikle katılıyorum. @Brent
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serenissimo -- 10 Kasım 2015; 21:04:32 > -
Ümmet-i kemal bu halden rahatsız. -
Helal olsun adamlara işte basın özgürlügü bu kardeşim kimse kimseye dayatma yapamaz -
-
quote:
Orijinalden alıntı: wingtsun85
Helal olsun adamlara işte basın özgürlügü bu kardeşim kimse kimseye dayatma yapamaz
O basın özgürlüğünü de belki ölümüne bayram ettikleri ''Kamal'' vermiş olabilirler mi onlara?
Benim de evde 3 şişe şarabım var, malum kişi nalları diktiğinde kana kana içeceğim onları. 3 gün 3 gece rakı sofrasıyla kutlayacağım bu kutlu günü. -
sözcü ve akit gazetesi bence ikiside kapatılmalı. Türkiyenin yararına degil bu gazeteler
quote:
Helal olsun adamlara işte basın özgürlügü bu kardeşim kimse kimseye dayatma yapamaz
Yani bir başka yayın kuruluşu dinine peygamberine belirli değerlerine hakaret etse senin için sıkıntı olmaz değil mi ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Mürtedin cezası, eğer tevbe etmezse öldürülmektir: "Dinini değiştireni öldürün" (Buhârî, Cihâd, 149)
Bu adamların sevdiği buharinin hadis kitabında geçen bir söz.Zulüm diyorlar birde.Fazla söze gerek yok. -
Köşe yazılarından veya inançlarından dolayı ne zulümler yapıldı bu ülkede insanlara. Buradaki arkadaşlar bu günlerde ki özgürlüğü eskiden de var sanıyor sanırım. Meral Akşenere söyleyin o kadına yaplı kazığa oturturuz onu diyen askerler zamanını da bilmezler. Timurtaş hocaya tanınmaz hale gelene kadar yapılan işkenceleri bilmezler. Sürgünden sürgüne gönderilen insanları bilmezler. Mehmet Akife yapılanları, asılan alimleri, asılan solcuları, asılan ülkücüleri, hapislerde çürüyen insanları bilmezler.
Daha neler neler var belgeli, delilli, şahitli.
Ama işlerine gelmez.
quote:
Orijinalden alıntı: POWER64
Köşe yazılarından veya inançlarından dolayı ne zulümler yapıldı bu ülkede insanlara. Buradaki arkadaşlar bu günlerde ki özgürlüğü eskiden de var sanıyor sanırım. Meral Akşenere söyleyin o kadına yaplı kazığa oturturuz onu diyen askerler zamanını da bilmezler. Timurtaş hocaya tanınmaz hale gelene kadar yapılan işkenceleri bilmezler. Sürgünden sürgüne gönderilen insanları bilmezler. Mehmet Akife yapılanları, asılan alimleri, asılan solcuları, asılan ülkücüleri, hapislerde çürüyen insanları bilmezler.
Daha neler neler var belgeli, delilli, şahitli.
Ama işlerine gelmez.
Aynen islerine gelmiyor okul kitaplarinda bile peygamberi yalancilikla suclama curretinde bulundu bu rejim ama sorsan ondan ala musluman yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Maalesef türkiyede basın özgürlüğü yok
quote:
Orijinalden alıntı: Yazamsar
quote:
quote:
quote:
Yani bir başka yayın kuruluşu dinine peygamberine belirli değerlerine hakaret etse senin için sıkıntı olmaz değil mi ?
Dine peygambere okul kitaplarinda bile hakaret eden bir adami sevmiyorum sevmek zorunda da degilim öldüğü gun ummeti muhammed icin hayirlidir
Değilsin evet saygı duymak zorundasın ama...
Okul kitaplarında bile dedin dine peygambere hakaret ettiğini de bana örnek gösterirmisin ?
Cumhuriyet donemi tarih kitaplarinda peygambere hakaret diye arat bulursun arayan bulur
-
Her iki tarafda cümleye "sizin gibiler" ile başlayıp "bu ülkeyi size bırakmayacağız" ile bitiriyor. Bu 10 Kasım'ın da özeti bu herkes klavye delikanlısı kesilmiş icraata gelinde sıfır çekiyoruz. Şurada adam gibi yaptığı "yenilikleri" mantık çerçevesinde tartışılan bir çift insan görmedim.
Bir birimize saldıracağımıza harf inkılabı gerekli miydi? Dilin Arapça gibi diğer dillerden arındırarak yerine uydurma kelimeler yapıp koymak ne kadar doğru? Başka dillerden etkilenerek büyümüş bir dil ilk haline göre daha gelişmiş değil midir? Gibi konuları tartışsak bu husumet çoktan biterdi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Dine peygambere okul kitaplarinda bile hakaret eden bir adami sevmiyorum sevmek zorunda da degilim öldüğü gun ummeti muhammed icin hayirlidir
Değilsin evet saygı duymak zorundasın ama...
Okul kitaplarında bile dedin dine peygambere hakaret ettiğini de bana örnek gösterirmisin ?
Cumhuriyet donemi tarih kitaplarinda peygambere hakaret diye arat bulursun arayan bulur
Bulamadım göster bana işte bekliyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
geçtiğimiz günlerde 2 tane kanalın merkezine baskın yapıldı. O zaman dayatma yapanlar şuan "basın özgürdür" diyen insanlar. Bu bug'u çözdüğün an tebrik edeceğim seni. -
Arkadaslar konuyu komple olarak ihbar.web e sikayet ettim. Bugun ceza almis bir olayi overek suca ortak oomustur. Tazminati odesin arakadas.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cok yakinda -- 11 Kasım 2015; 23:09:00 >
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 1881
quote:
O basın özgürlüğünü de belki ölümüne bayram ettikleri ''Kamal'' vermiş olabilirler mi onlara?
Benim de evde 3 şişe şarabım var, malum kişi nalları diktiğinde kana kana içeceğim onları. 3 gün 3 gece rakı sofrasıyla kutlayacağım bu kutlu günü.
Sizin gibilere icmek icin bahane lazim zaten iste boyle sizin gibi ayyas suursuz bir toplum yetistirmekti amac bunda da % 50 basarili oldular
Ben şuna yobaz desem "hedehödö" diye ciyaklamaya başlar ama adam sallıyor ortaya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- şark kurnazı ne demek
- haim erroll gelardin kimdir
- 25 yaşında hakim olunur mu
- singapur pasaportu neden güçlü
- yetmez ama evet nedir
- jaecoo 8
- yapay zeka tahlil sonuçları
- 1 milyon tl havale ücreti
- yurtdışından telefon getirmek
- sıfır araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X