Şimdi Ara

Akıncı TİHA, TSK'ya teslim edildi: Bayraktar TB3'ün uçuş tarihi açıklandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
4.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cnrdrsn C kullanıcısına yanıt

    Turkiye'nin ilk TIHA'si ANKA Projesidir. TAI'nin ANKA calismalarina AKP'den once Ecevit zamaninda başlandı. AKP iktidara geldikten sonra türlü suni zorluklarla proje sekteye uğratıldı, sonra da TIHA işi TAI'den damadın yeni kurulan şirketine kaydırıldı. Aynı Altay tankı seri uretiminin, isin aslini yapan Otokar'dan çalınması gibi TIHA isi de TAI'den çalınarak tek adamın damadına peşkeş çekildi.


    Bunları bilmeden cahil cahil mi konuşuyorsunuz, yoksa bilerek yalan mi soyluyorsunuz onu bilmiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulkibey -- 1 Eylül 2021; 0:13:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hulkibey kullanıcısına yanıt
    Kaynağın nedir? Maabadin mi?

    Akıncı TİHA, TSK'ya teslim edildi: Bayraktar TB3'ün uçuş tarihi açıklandı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hulkibey kullanıcısına yanıt

    Ecevit? Akıncı TİHA, TSK'ya teslim edildi: Bayraktar TB3'ün uçuş tarihi açıklandı 

    Kaynak ? :)

    Sallarım havada kalır diyorsan yanılıyorsun.


    Kaynak ekle de görelim Ecevit neredeymiş o arada :)

    Ne içiyorsunuz gerçekten anlamıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoomBookTR -- 31 Ağustos 2021; 9:5:1 >
  • Boş konuşma topluluğu yine yapılanları küçümseme sevdasında, bunca yıl hiçbirşey yapmayan zihniyet gelmiş yapılınca o olmasaydıda yapılacaktı vs vs sien geldi ne hikmetse hep de bu zamana denk gelmiş :) tesadüfe bak sen, madem yapılıyordu niye bunca zaman beklendi abd den israilden ihalar alınıpta o kadar para yatırıldı.


    Ayrıca Tai bir devlet kuruluşu bayraktar özel şirket ikisini bir tutmanız bile saçma, aslında bu işin bayraktara kalması bile acınası bir durum.


    Bu ülkeyi sömüren montajcı aileler yılllardır bir halt etmez iken sürekli ülkeyi sömürmeyi seçip arge çalışamları yapmaz iken bayraktar çıkıyor didiniyor abd gibi ülkelerde rahat yaşayıp işini yapmak varken Türkiyeye geliyor emek zaman harcayıp bu ülke için çabalıyor. Ama iki üç hadsiz çıkıp yapılanları hiçe saymak için pervasızca dilin kemiği yok hesabı laf söyleme hadsizliğine gireibliyor.


    Kendinize saygınız yok tamam anladıkta bu ülke için çabalayan insanlara biraz saygınız olsun. Haa sizden iki kelam olumlu söz beklemiyoruz ama en azından susmayı bilin.





  • Maaşallah güzel ürünler üretilmesinin devamını dileriz (akp"li değilim)

  • dünyanın her yerinde saygı gösterilen kişilerin heykelleri yapılır, amerikada bayrak diken 2. dünya savaşı askerleri , rusyadaki stalin heykeli, abraham lincolnün heykeli ve daha niceleri.
    din bilginiz sosyal medyadan ibaret olduğu için "put" kelimesinin anlamını bilmiyorsunuz, tapmak ne demektir bunun anlamını da bilmiyorsunuz.

    Bir insana saygı göstermek başkadır, o isanı yaratıcı kabul edip, dua edip, tapmak çok başkadır. Kimsenin atatürke taptığını ve atatürkü insanlığın yaratıcısı olduğunu düşündüğünü zannetmiyorum.

    şimdi ruslar, amerikalılar, almanlar, fransızlar hepsi puta tapıyor sadece biz tapmıyoruz, bizdeki fatih sultan mehmet heykeli, atatürk heykelleri, nasreddin hoca heykelleri falanda bunların en büyük örnekleri sanıyorum.

    Düz kafasınız ne diyelim, Allah akıl fikir versin.

  • Camii elbet yapılsın ama bir mahalleye 4 camii yapılmasının izahı yoktur, israftır, kapasitesine göre planlama yapılıp o şekilde yapılması gerekiyor. Rant için yapılan hiçbir şeyin bu ülkeye bu millete faydası yok.

  • bazıları boş yapmış bazılarıda bomboş, değerlerimizi değersizleştirme size kazandıracağı hiçbirşey yoktur. farkında değilsiniz ama bu işte tarih yazdılar yıllar sonra çocuklarımız belgesellerde izleyecek, kitaplarda okuyacak bu günleri, dünya ülkeleri dahi dengeleri değiştiren bu başarıyı konuşurken sen burda damat vs diyorsun. eminim ki bu becerileri sol görüşlü cenah yapmış olsaydı; bu kez sağ görüşlü cenah aynı tepkiyi verecekti, kelimeleri düzgün yazabilen ve çokça kitap okuyan bilgili cahillerle dolu ülkemizde bu son güruh sadece 2x2=4 konusuna hakim, komşunun çocuğu adliyede müdür olmuş kıskançlığında bir kocakarı gibi yazıyor, hadi hemfikirlerini yanına al ve damat dedikodusu yap. ama bu başarı için gurur duyma kutuplaş ayrıl ve eğer senin gibiler gitti diye beyin göçü oluyorsa ülkemde beyinsiz bir türkiyede daha çok üretim olacağından şüphe duymuyorum.





  • biri çıkar damat yaptı der.Akıncı TİHA, TSK'ya teslim edildi: Bayraktar TB3'ün uçuş tarihi açıklandı  sazcı selo yapsa ülkede fener alayı düzenler 10 yıl marşı çalanlar var bu ülkede üstelik kendilerini birde sıfat takmış kurucu parti diye.Akıncı TİHA, TSK'ya teslim edildi: Bayraktar TB3'ün uçuş tarihi açıklandı  kemal beyden canan hanım dan ekrem beyden mansur beyden tek tweet varmı.Akıncı TİHA, TSK'ya teslim edildi: Bayraktar TB3'ün uçuş tarihi açıklandı 

  • heykelleri dikilenler nedense ya bir vahşet ya bir soykırım yapması tesadüf eseri sizce ne kadar masum göstermişsiniz saydığınız kişileri.Akıncı TİHA, TSK'ya teslim edildi: Bayraktar TB3'ün uçuş tarihi açıklandı 

    sizin cümlenizi size iade edeyim. 'Düz kafasınız ne diyelim, Allah akıl fikir versin.'

  • Yapanların eline yüreğine sağlık, ideoloji gözetmeden bu başarıyla sevinenlerin gönlüne ömrüne bereket, çekemeyip çemkirenlerde çatlasın kudursunlar inşallah.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starforces S kullanıcısına yanıt
    uzaktan kumandalı uçaklarda kumanda yapmadığın zaman uçak düşer, bunlar uçan robot, bağlantı kesilse bile evine döner, yada görünmez olmak için bağlantıyı keser robot görevine devam eder.

  • Konu dışı yazıyorım dikkat ettim okudum mesajları inanın konunun kendi ile alakalı 4 sayfada toplam 7-8 mesaj var yok hani teknik bir sohbet yada hayırlı olsun mesajı falan .

    Şunu fark ettim bu tür her konuda hiç fark.etmiyor yerli tank , helikopter, İHA ,siha, tiha insanlar bir şey yazmayınca bilmiyorum neden talep göstermiyorlar bazen konu hit almıyor...
    konu alt sıralara düşünce birden birileri gelip siyaset yapmaya başlıyor söylemlerde her konuda aynı hani copy paste yapsan ancak o kadar olur...
    siyaset yapınca haliyle polemikler sataşmalar atışmalar tartışmaları konu biraz mesaj sayısı artınca üstlere çıkıyor ama konu konuluktan çıkıyor... amacından çıkıyor özünden çıkıyor...
    Amaç burda konuyu ana sayfada göstermelik tutmaksa onunda bir faydası yok insanlar görse ne olucak başlığı okuyup geçiyor..
    Konuya girende üç beş mesajı okudumu öff gene aynı insanlar aynı şeyler deyip geçiyor yazası varsa bile yazmıyor...

    Demem odur ki konunun özünden amacından çıkmanın kimseye faydası yok.. Vatana millete hayırlı olsun deyin geçin işte çok mu zor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hulkibey

    IHA is kolunun, sırf Tayyip'in damadını zengin etmek için TAI'nin elinden alınmış olduğu bilinen bir gerçek. Yoksa sırf damada vermek için TAI'den alınmamış olsa bunlar yine yapılırdı, sadece 10 yıl daha erken olurdu.

    sırf damadını zenginleştimek için (?) İHA (ları) yaptırdı:


    -damat ben seni zengin edecem, ne yapalım ?


    *tm baba , İHA yaptır bana İHA yaptır , İHA İHA..


    bu nasıl bir mantıktır ..Akıncı TİHA, TSK'ya teslim edildi: Bayraktar TB3'ün uçuş tarihi açıklandı 

  • krstarica kullanıcısına yanıt

    Cehalet derken kendiniziğ güzel özetlemişsiniz. Biontech'in saibi bu dönemde mi gitti? Çok komiksiniz. Bilgi yok, fikir çok.

  • akpli değilim ama bize bunlarla gelin işte hava savunma ve saldırı gücü çok önemli.

  • Birileri hırsından İHAlara laf edecek kadar devlet düşmanı olmuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu muhalefetin bu ülkede ne zaman yapılan bir şeye "iyi, güzel veya elinize sağlık yada helal olsun " gibi sözler veya benzeri ifadeler ile destek olduğunu gördük ?

    Hiç bir zaman

    Adamlar kendileri açık açık bunu da söylüyor zaten. Misal



    Can sıkıcı ama bizdeki gerçek bu. Bunların varlık sebebi bu. Fikirleri amaçları bunun üzerine kurulmuş. Sadece siyasileri demiyorum ha komple boyleler.

    Onun için bunlari kendi hallerine bırakmak lazım. Üstlerine gittiğiniz zaman daha da cirkinlesebiliyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF8F4F94 -- 1 Eylül 2021; 7:58:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.