Şimdi Ara

Akıncı TİHA, TSK'ya teslim edildi: Bayraktar TB3'ün uçuş tarihi açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
4.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de seni anladım hoşuna gider diye koydum bu heykeli. Siha, tiha, bomba, füze, milli uydu sıkıcı gelebilir size.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Loji06 L kullanıcısına yanıt

    Sıradan bunlar alışkınım.

    1150 odalı saray tepeye cami bu tarz şeyler daha etkileyici ve itibar meselesi ama herkes anlamaz kasmayın fazlaAkıncı TİHA, TSK'ya teslim edildi: Bayraktar TB3'ün uçuş tarihi açıklandı 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıncı TİHA, TSK'ya teslim edildi: Bayraktar TB3'ün uçuş tarihi açıklandıtwitter.com
    AKP Heykelleri (@AkpHeykelleri) | Twitter
    https://twitter.com/akpheykelleri

    heykelleri her nedense gereksiz bulurum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalkanGöçmeniBirBey -- 30 Ağustos 2021; 1:5:45 >
  • BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

    atmayın herkes görmesin. Ampül partisi olarak altı ok partisine heykel işini öğreticez inşAllah.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcan_91 kullanıcısına yanıt
    Betondan rahatsız olanlar şimdi yapı stoğu olmadığı yeni proje olmadığı için deli gibi kiralar ve ev fiyatları işe muhattap olmak durumunda kaldılar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alıştığınıza sevindim. Biraz zor oldu ama insanımızı bunlara alıştırmak. Tabi bayrak ipi üretebilen bir ülkeden iha üretmeye gelince insanın idrak etmesi zor oluyo.

    Asıl zor olan neydi biliyor musun?

    Selçuk Bayraktar: Çok değil, 5-10 sene içinde dünya ile yarışacak, lider olacak nice girişimler çıkacak ülkemizden. Birileri istemese de... Öğrenilmiş çaresizlik bitecek. Bu kervan yürüyecek. Zor olan, kendi sınıfının en iyisi olduğunu dünyanın kabullendiği teknolojimize, içimizden birilerinin hep 'acaba' demesine, hep bir noksan bulma, hatta çamur atma gayretine maruz kalmaktı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • e iyide heykel yapıyor cami yapıyor İHA siha ne gerekli ise onu yapıyor işte. digeride heykel sadece yani ovundukleri o genelde. sıkıntı orda.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vizyoner bir insan olan Selçuk Bayraktara ve ekibine sonsuz teşekkürler. Erdoğan ailesinin damadı olmasaydı bile belki yurtdışında yine yapardı yapacağını ama AKP ve Erdoğan'ın sırf karşıt görüş diye hayat tarzını kısıtladığı, özgürlük alanı bırakmadığı birsürü Selçuk bey gibi gençleri beyin göçü verdik AB ve Kuzey Amerika'ya. Bu gerçeğide unutmamak lazım. Bizim milletimiz aptal değil, fırsat verilse ve doğru eğitim alsa neler başarıyoruz. Birileri bizim milletin cahil olmasını istiyor bunu unutmayın. AKP'nin kendi bakanı dedi bunu ''eğitim seviyesi arttıkça oy oranımız düşüyor''

  • Baykar teknik i ve ekibini eleştirmek ne ise Atatürk ün 1924 de kayseride temelini attığı ve maalesef türlü oyunlarla kapatılan uçak fabrikasını ve temelini atanları eleştirmek o.

  • tbbtl T kullanıcısına yanıt

    katılıyorum bugün Atamıza karşı olan güruhu kınıyorum. kim olduklarını biliyorsunuzdur.Akıncı TİHA, TSK'ya teslim edildi: Bayraktar TB3'ün uçuş tarihi açıklandı 

  • Akıncı TİHA, TSK'ya teslim edildi: Bayraktar TB3'ün uçuş tarihi açıklandı

    İşaretlediğim yerde bir kusur mu var ?

  • gun kullanıcısına yanıt
    Komiayonculuk bu ülkenin net sorunu. Tarımda emlakta otomativ de vs. Önce bu aracılar bitirlmeli.

    Şehre kapasitesinden fazla insan yükü geldiği için fiyatlar artıyor. Artaın ki nüfus azalsın. İstanbul dışında fiyatlar gayet makul.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Emek veren ekibin arasında bayan mühendis bir arkadaşım da var.

    Hepsiyle gurur duyuyorum. İyi ki varlar. Ve kahrolsun vatan hainleri. Bunlara iyi bakın ve kudurun !

  • zannetmiyorum.


    sanırım bunu en iyi izah edecek kişi malzeme mühendisleridir.

  • emeği geçen,bu projeleri destekleyen her kim varsa tebrik ederim. vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun.

    bu konularda hep birlik içinde olmalıyız bence.vatan müdafası çok çok önemli bana göre.bu icraatlar vatan müdafasında kullanılıyor/kullanılacak. gurur duyuyorum bu işlerden.inşallah devamları da gelir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Holk

    Vizyoner bir insan olan Selçuk Bayraktara ve ekibine sonsuz teşekkürler. Erdoğan ailesinin damadı olmasaydı bile belki yurtdışında yine yapardı yapacağını ama AKP ve Erdoğan'ın sırf karşıt görüş diye hayat tarzını kısıtladığı, özgürlük alanı bırakmadığı birsürü Selçuk bey gibi gençleri beyin göçü verdik AB ve Kuzey Amerika'ya. Bu gerçeğide unutmamak lazım. Bizim milletimiz aptal değil, fırsat verilse ve doğru eğitim alsa neler başarıyoruz. Birileri bizim milletin cahil olmasını istiyor bunu unutmayın. AKP'nin kendi bakanı dedi bunu ''eğitim seviyesi arttıkça oy oranımız düşüyor''
    Beyin göçü dşye gisenlet ya pizza dağıtıcısı ya da bebek bakıcısı. Gitsinler de hepsinden kurtulalım. 4242 tane dil biliyomuş da 62552 ülke gezmiş de orada çok para kazanıyormuş...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Beyin göçü konusunda benim düşüncem. Para için giden hiçbir beynin bu ülkeye faydası yoktur olmaz olamazda, çünkü para için gidiyorsa burada kalıp kritik noktalarda özelliklede savunma sanayisinde olacak kişiler para ile o edindikleri bilgileri ve gücüde satmayı seçerler. Bilim insanlarınında Ahlâklı olanlarının ülkede kalması tercihimdir. Yoksa 3-5 kuruşa bilgisini satan kimseden bu ülkeye fayda gelmez. Yoksa bu ülke insanından fırsat verildiğinde çok faydalı kişiler çıkar ama önemli olan Ahlâki düstur ile olan bilim insanlarını yetiştirmektir.

  • cnrdrsn C kullanıcısına yanıt

    Yalnız bu şirketlerin cumhurbaşkanının akrabalarına ait olması etik değil. Bunu sen bile birazcık düşünsen farkedebilirsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Ülkeye fayda sağladığı sürece bence dediğiniz konu problem değil. Sonuç olarak Selçuk Bayraktar 2000 li yıllardan hatta öncesinden beri çalışıp gelişim gösterip ülkeye değer kazandıran ve gelinen noktada kişisel olarak da bir değer konumuna yükselmiş bir insan. Bahsettiğiniz konu diğer damat için geçerli bir mevzu😁

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.