Şimdi Ara

Akım Korumalı Priz Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şöyle belirteyim odada bir tane duvarda priz var bilgisayar ise tam tersi karşı duvarda duruyor, bilgisayara yeticek kadar uzun bir akım korumalı bir priz bulamadığım için acaba akım korumalı prize ek olarak normal bir uzatma kablosu taksam işlev olarak aynı işi görürmü yoksa sıkıntı olurmu?

• Akım korumalı kablolu prizi duvardaki prize takıp daha sonra o akım korumalı kablolu prize normal kablo takmaktan söz ediyorsun sanırım. Sorun olacağını sanmam yani işlev görür. Ben öyle kullanıyorum. Bende akım korumalı altta yer alan priz var. Eski masaüstü bilgisayarımı bunla kullandım şuan da dizüstü bilgisayarımı da bunla kullanıyorum.

Odam da 2 tane priz var. Biri girişte o üçlü priz ona TV, Uydu bağlı bir tane yeri boş. Diğer Priz yatağın hemen yanında. O prize resimdeki akım koruma bağlı. Hatta akım korumalı prizin takılı olduğu priz duvardan çıkmış durumda. Yatak değmesin diye bir şey yaptırdım o şeyin bir parçası yanlışlıkla düşmüş düşerken akım korumalı prize çapmış ve priz yerinden çıkarken duvardaki priz zarar görmüş. Zarar görmüş derken prizde sorun yok duvar zarar görmüş. 2 senedir oraya çimento sürüp ufaltıp tekrar prizi yerine tam takmam lazım nedense yapmadım.

Bu akım korumalı prize de bu resimdeki 6 adet prizli kablo bağlı. Dizüstümün kablosu da buna bağlı.

10 yıllık Masaüstü bilgisayarımı yeni evde 3 sene boyunca böyle kullandım. Şimdi yeni aldığım dizüstü bilgisayarı 3 aydır bu şekilde kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 24 Aralık 2017; 16:59:10 >

• Slm biraz geç oldu ama ben kullanıyorum prizden pc oraya kadar kendim kaliteli kablodan ara kablosu yaptım onun ucuna akım korumalı prizi takip 10 senedir kullanıyorum hemen hemen bir sorun yaşamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.