Şimdi Ara

Akıllı Saat mi Akıllı Bileklik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu ikilemden beni kurtarın. Sizce hangisini tercih etmeli?
    Hangisinin pedometresi, nabız ölçümü gibi fonksiyonları doğru olarak yerine getirir? Ölçümleri hangi cihazlar daha doğru yapar? Şarj konusunda akıllı bilekler tercih edilmeli galiba.
    (Normal kol saatin yerine akıllı saat tercih edilmeli mi? Akıllı saatleri 2-3 günde bir şarj mı etmek gerekir?)
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.



  • akıllı saat akıllı bilekliğe göre daha kullanışlı ama akıllı bileklikler şarj konusunda daha iyi.



    Ayrıca normal kol saatin yeri ayrı, akıllı saatin yeri ayrı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazfit Stratos kullanıyorum klasik saate veda ettim ve on numara alet her yönden bileklikten kat kat iyi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kullanım amacı çok önemli. Sadece adım sayacaksa bileklik yeterli. Doğru ölçüm olarak hepsinde ister istemez kusur oluyor zaten. Sadece tavsiyem çakma ürünlerden almayın, adı olan bir marka alın ki ileride de devam ettiğinizde tüm bilgileriniz istatistikleriniz bir firmada olsun. Xiaomi tavsiyemdir, bileklik olarak da saat olarak da.

    Ha adım saymanın dışında diğer sportif aktiviteler de varsa, GPS ile rota ve performans kaydı vs. şeyler de varsa o zaman akıllı saate işler kayar. Tabi burada da spor saati mi akıllı saat mi kavramı var. Samsung'un Apple'ın saatleri akıllı saat ve şarjları ile uğraşmak dert. Spor saatleri ise bunlara da akıllı dense de akıllı özellikleri telefona gelen bildirimleri göstermeleri ve bazı basit uygulama ve saat yüzleri yüklenebilmesi. Bataryaları da akıllı saatlere göre çok daha fazla gidiyor. Benimki sürekli nabız ölçümü ile bir hafta rahat gidiyor. Eskisi de 24 - 25 gün gittiği olmuştu. Tabi GPS kullanımı bu süreyi ciddi oranda azaltıyor. Bir gün sabahın karanlığından akşamın karanlığına 240 KM kadar bisiklet sürmüştüm, eve geldiğimde %30'a inmişti batarya. Diğer Apple'ın Samsung'un saatlerinde powerbankı çoktan bağlamış olurdunuz bu sürede.

    Garmin kullanıcısıyım ama tavsiyem Amazfit Pace, Stratos türü ürünleri. Fiyatlarına göre gayet iyiler.




  • Teşekkürler arkadaşlar. Özellikle @sis651 arkadaşım verdiğin bilgiler çok aydınlatıcı oldu.
    Marka konusunda Xiaomi tavsiye etmişsiniz. Gerçekten bu markanın ürünleri gayet kaliteli gibi duruyor. Başka marka tavsiyeleriniz ne olur? Huawei'nin akıllı modelleri de Xiaomi gibi kaliteli gözüküyor. Bunlar belli bir fiyata sahip kaliteli ürünler olduğu belli.
    Fiyatları gayet uygun olan bir marka var:Case4U No.1. Bu marka konusunda bilgileriniz nedir, çakma mıdır?

    Son olarak değişik bir soru sormak istiyorum. Bazı akıllı saatlerde SİM kart yuvası bulunmakta. Buraya cep telefonundan çıkarttığımız SİM kartı takıp kullanabilir miyiz? Cep telefonu taşıması zor gelenler için güzel bir fırsat olur. IMEI kaydı gibi işlemler gerektirir mi?

    Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.
  • Boleros kullanıcısına yanıt
    Case4U No.1 demişsiniz. Bu tür Çinli üreticilerin saatleri var. Zeblaze Thor vs. Lenfo ıvır zıvır bir sürü üretici var. Çakma olsalar ne olacak, yaptıkları iş belli. Bütçenize uyuyorsa, batarya ömrü rahatsız etmeyecekse alabilirsiniz.
    Uygun SIM kart ile kullanabilirsiniz ama IMEI durumu biraz aldığınız satıcı ile ilgili. Onu onunla görüşmeniz gerekli. Samsung'tan alırsanız hani kayıtlı olur da, diğerleri ucuza saat satıp kaydı ile uğraşmaz pek.
  • amaç adım sayar kalp hızı gibi kriterlerse eğer bileklik almalısın
    hem şarj hem fiyat performans açısından çok daha iyi
    keza akıllı saatin en popüler modelini her gün şarja koyman icap eder
  • sericik kullanıcısına yanıt
    Nabız ölçümü zaten önemli bir etkense bu tür çoğu cihazı tavsiye etmem. Çünkü optik nabız ölçümü henüz fazla ilkel. Tamam iyi ölçüm yapıyor ama nabız değişikliğine tepkisi, kol hareketlerine tepkisi hiç güvenilir. Garmin'in nabız bandı bağlanan saat ya da bileklikleri gibi harici nabız bandı bağlanan ürünlerden şaşılmamalı nabız ölçümünde ciddiyet isteniyorsa. Garmin örnek markaydı, başka markalar da olur tabii ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.