Şimdi Ara

Akıl lazım +25 ve üzeri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şuan ki hayatımdan ve yaptığım işten memnun değil bu aralar özellikle soğumuş durumdayım. Branş değiştirmeyi düşünüyorum hatta tekrar okumayı. 2 yıllık sağlık okumak ve anestezi ya da hemşire olmak istiyorum. En azından bir işe yarar hissederim kendimi.

Yaş 26, sizce değer mi? Kazanabilir miyim bu da var ama çalışırsam olur sanırım. Bir de girilmesi çok zor bölümler midir bunlar? Hiç

• paradan yana sıkıntın yoksa yapıstır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terapi_triyaki

Arkadaşlar merhaba,

Şuan ki iş hayatımdan ve yaptığım işten memnun değil bu aralar özellikle soğumuş durumdayım. Branş değiştirmeyi düşünüyorum hatta tekrar okumayı. 2 yıllık sağlık okumak ve anestezi ya da hemşire olmak istiyorum. En azından bir işe yarar hissederim kendimi.

Yaş 26, sizce değer mi? Kazanabilir miyim bu da var ama çalışırsam olur sanırım. Bir de girilmesi çok zor bölümler midir bunlar? Hiç

girilmesi zor bölümler değil biraz çalışmayla çok rahat kazanabilirsiniz..asıl önemli olan girmek istediğiniz bölümlerin çalışma şartları,maddi getirisi ne,size uygun olucak mı? anestezi okursanız genelde çok soğuk ortamda,haftada iki üç gün nöbet(tercihe bağlı en az 1/2),doktorlarla uğraşarak çalışcaksınız ama her mesleğin kendine göre zorlukları var tabi

• Bu aralarda ne sağlık isteyen varmış arkadaş.
  • Aynı yaş aynı durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okunmaz bence

• Gelirin eğer bir şekilde sağlanıyorsa ve çalışmasan dahi zor duruma girmeyeceksen bence okumamak için hiç bir sebep yok. Sonuçta istediğin bir şey değil mi? Bu hayatı istediğimiz şeylerle geçirmeyeceğiz de napacağız? 10 yıl istemediğimiz yerlerde sürünüp sonra geriye dönüp "keşke o zaman 1 yıl sınava çalışıp şu bölümü kazansaydım." demektense şimdi denemek en güzeli. Ha olmadı olmaz bazen olur bazen olmaz belki tutturursun ama vazgeçersin ama hiç değilse "keşke!" demezsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +25 demişsinde ben 20yim hocam hakkını helal et girmiş bulundum

• Okunmaz bence ! diyenlere kendi lisanslarını sor bence. Ne okumuş? Ne biliyormuş? Ne denemiş? Hangisi senin yaptığına cesaret edebilir? Boşver takma onları sen inanıyorsan gerisi önemli değil.
  • Mesleğin nedir? Her şeye sıfırdan başlamaya motivasyonun varsa gemileri yakıp yurt dışında okumaya çalış bence
  • bence değer.
  • Valla gsm teknisyenliği ve donanım teknisyenliği işi yapıyorum ama hiç memnun değilim parası da işe yaramıyor. Bir de artık insanlara yararlı olabileceğim bir iş içinde olmak istiyorum ne bileyim sanki daha önemli şeyler yapmak için bir sebebim varmış gibi ya da öğretmen olayım diyorum.. yazan herkese teşekkür ederim bu arada 😬

• +25 üzeri

• Yarın gel anestezi olarak başla

• Para sıkıntın yoksa okunur ama ailenin yanında kalıp hala okursan sıkıntı olur.
    Bir de hem çalışıp hem okursan çok daha iyi olur. En iyisi bu. İşini bırakma çok zor bulunuyor.
  • Bimde çalış

• Önerileriniz ne olur? Şimdi işi bıraksam önümüzdeki döneme hazırlansam üniversite giriş sınavlarına ne dersiniz? Part time bir iş bulup çalışsam.
  • Yaş 25 ve 1. sınıf Odyometri okuyorum. İstedikten sonra yapılıyor. Bi baltaya sap olmak lazım..

• Her şekilde değer ömür boyu mutsuz olup katlanacağına 2 sene kasar rahat edersin.

• JoeyBane kullanıcısına yanıt
    Hocam peki süreç yeter mi kazanmam için? Önümüzdeki dönem ösym sınavlarına yani part time bir iş ve düzenli bir çalışma ile girsem sınava kazanabilir miyim dersin?
    Bu arada senin nasıl gidiyor memnun musun şuan için?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.