Şimdi Ara

AKG N60NC Kablosuz Kulaklık (Siyah) 999 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung kendi sitesinde indirim yapmış. Sayfayı açınca kod veriyor, 1999 TL'ten 999 TL'ye düşüyor. Çıkmayan olursa bana çıkan kod: NDAKG13D22 (bu kod yarım saat geçerli, kampanya genel süresini bilmiyorum.)

İncelemelerde genel olarak fena olmadığını söylemişler. Tam kulak üstü değil o yüzden kulağı tamamen içine almıyor, buna kimi daha rahat demiş kimi daha rahatsız. Böyle bir şey arayan varsa işine yarayabiliriz.

Piyasada en uygun 1400 TL'ye var, o da bir adet stokta gözüküyor. Sonrası 1800-2000 TL arası.

Samsung Türkiye
    AKG N60NC Kablosuz Kulaklık (Siyah)
    https://shop.samsung.com/tr/akg-n60nc-kablosuz-kulaklik-siyah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noGret -- 16 Mayıs 2020; 15:26:47 >

• En uyguna satılan 1400tl'lik kulaklığın incelemesinde "fena olmadığını" mı söylemişler? Galiba gittiktçe fakirleşiyoruz.

Bilgi için teşekkürler kodla 1000 tl oluyor ama yine de bu kadar para verecek düşünce ve bütçemiz yok maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raveka -- 16 Mayıs 2020; 15:25:17 >
  • Gayet ciddi bir indirim, ihtiyaci olan alir, luzumsuz yorumlari sarfedip konuyu baltalamayin . "Almak isteyene" hitap ediyor sadece

Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok yok ben fakirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.