Şimdi Ara

AKG K370 ya da AKG K319 arası seçim kararsızlığı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
5.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili dostlar ipod nano 5.nesil mp4 çalarım için uzun araştırmalar içerisindeyim ve 32 ohm empedanslı kulak-içi kulaklıklar kategorisinde beğendiğim ve aşağıdaki linklerde yer alan iki model arasında kararsızlıklar yaşıyorum. Sizce hangisi alınmalıdır? Bu arada şu anda kullandığım kulaklıklar yine forumdan aldığım "Sony MDR-ex082" model olan kulaklıklar. Ayrıca bu kulaklıkları ucuz fiyata alabileceğim internet üzerindeki tavsiye edebileceğiniz sitelerin linkini verebilir misiniz? (E-bay ya da gittigidiyor da olabilir yeter ki orjinal olsun) Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Akg K-370 Kulakiçi Kulaklık
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?productId=evakgk370&categoryId=17414

Akg K-319 Kulakiçi Kulaklık
    http://www.hepsiburada.com/akg-k-319-kulakici-kulaklik/productDetails.aspx?categoryid=17414&productid=evakgk319

• AKG kulaklıkları hakkında incelemede bulunan arkadaşlar yardımcı olmaya çalışırlarsa sevinirim.
  • Mrb bende 1.nesil i pod nano kullanmaktayım.

Geçen hafta akg k 370 i aldım fakat 32 ohm olduğu için sesde daha düşük olduğunu farkettim. fakat evimdeki mixere bağladığımda kulaklıktan inanılmaz bir performasn gösteriyor.
    Zaten k370 monitör kulaklık olarak geçiyor.yani detay kulaklığıdır.
    Size tavsiyem 16 ohm olan kulaklıkları tercih etmenizdir.
    Sennheiser CX 550 Style II iyi bir seçim olabilir sizin için.
  • Bu empedans konusunda çok araştırma yaptım, teknik servislerle e-mailleştim. Sonuç olarak benim cihazımın çıkış empedansının 32 ohm olduğu ve bu değerde kulaklıklar seçmemi söylediler. Akg K 370 demek ki benim 5.nesil ipod nano ürünümde inanılmaz bir performans gösterecek diyorsun demek ki. Üzerinde volume control ve mikrofon barındırıyor bir de sanırım bu kulaklığımız, ürünümüzle sorunsuz irtibat kuruyor mu? Bir de nereden ve ne kadara aldın ozzan arkadaşım onu da belirtirsen sevinirim. Fikirlerin için teşekkürler...
  • Evde 1,5 yıldır Akg k55 kullanıyorum gerçekten akg nin sennheiser e göre detay ve doğal olması tercih sebebimdir.
    Akg k370 modeli ise gerçekten şaşırttı beni zaten dinledikten sonra ne demek istediğimi anlıyacaksın.
    Ben K 370 i pratikev.com dan satın aldım zaten piyasa fiyatı ort.210 küsür, hepsiburadadan sipariş edebilirsin.
  • Anlıyorum ozzan kardeş K319 modeli hakkında ne düşünüyorsun peki? Bu model K370 modeline göre daha eski ama hassasiyeti daha yüksek nedense farklı bir tasarımı var tamponlu bir model değil ve mikrofonu yok üzerinde fakat volume kontrolü bunda da var.
  • Tavsiyem ya cx 550 ıı yada K 340 olur. nedeni iem kulaklık olması izolasyon yönünden daha kaliteli müzik e sahip olursun.Ben 4 yıllık cx 300 kullanıcısıydım uzun süre çok memnundum tizler dışında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cks 90 mı brainwavz m2 mi
    13 yıl önce açıldı
    z523 z533 ve ya öneri
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tavsiyen K370 olsun ozzan kardeş 32 ohm olacak empedans değeri. CX 550 ya da K 340 modelleri 16 ohm.
  • Cihazının çıkış ohm (Empedans) kaç ise ona göre kulaklık seçimini yaparsın ok.
  • Hayır birşey yazmiyim diyordum ama, cehaletiniz içinde boğulmanıza gönlüm razı olmadı.

Öncelikle empedans değerinin 32, 16, 41238210 olmasının bir anlamı yok genelde. Ki kulakiçilerde tek değiştiren şey, empedans değeri büyük kulaklık, mp3 playerdaki aynı ses ayarında daha az ses verir.

Kulaklık kullanıcı incelemelerine, ses çözünürlüğüne ve en önemlisi ses rengine bakılarak seçilir. Teknik özelliklerine bakılarak seçilmez, seçilemez.

AKG K319 ve K370 yurtdışında tutulmamış kulaklıklardır, ve bu fiyat/performans oranlarıyla tutulmamaları normaldir.

Bu fiyat aralığında Westone 1, Audio Technica CKM70, Phonak Audeo PFE ve Monster Turbine (sahte olmamasına dikkat!) düşünebilirsiniz. Bu ürünleri forumun ikinci el bölümünden sıfır olarak veya yurtdışından temin edebilirsiniz.

Ayrıca mikrofonlu modellerin bazıları normal dijital müzik çalarlarda problem çıkarabiliyor, cihazınızın uyumluluğunu araştırmadan almayın.

Ha, derseniz ki mutlaka 32 ohm olacak teknik servis doğru bilir ve bu iddiaya illaki uyucam derseniz, yukarıdaki yazdıklarımın hepsini unutun. Şimdiden hayırlı olsun.

• MuttFTS kardeş niye birşey yazmıyorum diyorsun acaba onu anlayamadım. Fikirler paylaşılsın, birşeyler yazılsın diye açılıyor bu tarz konular süs olsun diye değil! Cihazın çıkışı 32 ohm ise buna uygun kulaklıklarla kullanılması sence de herşeyi bir kenara geç cihazın sağlığı için önem arz etmiyor mu? AKG firması 60 yılı geçkin süredir global olarak profesyonel müzisyenlerinden tut da birçok ses alanında kendini ispat etmiş bir firma diyorlar sen niye tutulmamış diyorsun acep? İnternet sitesini de vereyim bir bak istersen :www.akg.com
  • Birşey yazmak istemiyorum bazen çünkü takip etmek ve cevap yazmak zamanımı alıyor fazlasıyla. Bir de genelde insan kendi başına bir şeye karar verip alınca daha mutlu oluyor.

Cihazın çıkışı istediği ohm olsun, sen istediğin ohmluk kulaklık al. Trekstor Vibez harici hiçbir cihaz bugüne kadar böyle birşeye tepki vermedi. (Ki Vibez'ın da bu sebepten problem yarattığı sadece bir efsane (myth)) Bunu kimden duydun bilmiyorum ama bilmedikleri için salladıklarından başka birşey değil.

AKG kötü bir firma demedim. İspat etmemiş de demedim. Tutulmuyor da demedim. Ben AKG K370 ve K329 tutulmuyor dedim. Nedenini ise yukarıdaki mesajda belirttim. (Fiyat/Performans oranının düşüklüğünden dolayı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 28 Nisan 2010; 16:10:14 >
  • arkadslar daha somutlaştırırsak mesela benim cihazım cowon d2 bilirsiniz 50 kademe var ses limiti ama 40 ı geçince patlamalar oluyor...
    cowon d2 nin empedansı kaçtır .kulakiçi olarak 32ohm mi secmek gerekiyo ..
  • 32 ohm seçmen gerekiyor evet sertacksk kardeş
  • MuttFTS kardeş K319 o K329 değil öncelikle. Bu özelliklere sahip daha düşük fiyatlı muadil kulaklık varsa onu tavsiye ederek cevap yazmanı dilerim. Bu arada aşağıdaki linklerden iki modelin testine dair bilgileri bulabilirsiniz:

AKG K 370 için-->http://www.testfreaks.com/headphones-headsets/akg-k-370/

AKG K 319 için-->http://www.testfreaks.com/headphones-headsets/akg-k-319/

• Sabit fikirli insanlara herhangi birşey anlatmayı sevmem, hayatında başarılar dilerim.
  • Ben de aynı fikirleri tekrar tekrar paylaşan insanları sevmem çünkü boş konuşmuş olurlar, ben de sana başarılar dilerim kardeş...
  • cok tuzlu olmadan 32ohm bi kulaklık önerebilirmisiniz..150-200 olmasın ama yaw:)
    kulakiçi
  • Arkadaşlar kendim de elektronikten anlarım, bu MDR-082 kulaklığımı ölçü aletiyle ölçtüğüm zaman 32 ohm gösteriyor ! 16 ohm yazıyordu alırken özelliklerinde nasıl iştir bu? Deneyip görebilen arkadaş varsa yardımcı olsun lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacksk

cok tuzlu olmadan 32ohm bi kulaklık önerebilirmisiniz..150-200 olmasın ama yaw:)
    kulakiçi

empedansın bi önemi yok
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.