İngilizce ve Fransızca hazırlık sınıfları varmış.İsteyen derslerini İngilizce isteyen Fransızca mı alıyor? Ben İngilizce'yi seçsem Fransızca öğretirler mi bana?
bende ui okumak istiyorum.hedeflermde istanbul,marmara,yıldız t.ü,anadolu,uludağ,ege,dokuz eylül ve akdeniz..ben bu saydıklarımdan brine grmek istiyorum.yaklaşık olarak başarı sıralamamın kaç olması lazım ?
iste Orijinalden alıntı: speedy_gonzalez
bende ui okumak istiyorum.hedeflermde istanbul,marmara,yıldız t.ü,anadolu,uludağ,ege,dokuz eylül ve akdeniz..ben bu saydıklarımdan brine grmek istiyorum.yaklaşık olarak başarı sıralamamın kaç olması lazım ?
istediğin bölüme göre değişir ama istanbul için ilk 60.ooo falan diğerleri için 100.ooo yeterli olur diye tahmin ediyorum öyle normal bir bölüm için işletme maliye vb için
peki bi 70.000 olmak için ygs ve lys netlerimin nasl olması lazım ?? yardımcı olursan sevinrim :)
quote:
Orijinalden alıntı: speedy_gonzalez
peki bi 70.000 olmak için ygs ve lys netlerimin nasl olması lazım ?? yardımcı olursan sevinrim :)
sayısalmısın ea mı sözeel mi arkadaşım ben EA için konuştum önce onu söyle yardımcı olurum
quote:
Orijinalden alıntı: Res+
quote:
Orijinalden alıntı: speedy_gonzalez
sayısalmısın ea mı sözeel mi arkadaşım ben EA için konuştum önce onu söyle yardımcı olurum
marmara iktisat 68.ooo ile kapamış örneğin buda 404 puana denk gelmiş
örneğin bir puan hesaplama sistemi ile yaptım mat-1 25 trkç-- 35 sos-- 30
edeb+coğ- 60 mat+geo - 40
Bu netler sana Ham puan olarak en az TM-1 de 350 puan olarak döner birde okul puanın işte bu şekilde yerleşirsin istediğin yerlere
iyimiş ya.ygs de sorun yaşayayacagmı sanmıyorum.allahn izniyle yaparım.ama lys mat 2 de 40 yapabilrmiym bilemem.yardımcı oldugun için teşekkur ederim.iyi günler hocam :)
quote:
Orijinalden alıntı: Res+
marmara iktisat 68.ooo ile kapamış örneğin buda 404 puana denk gelmiş
örneğin bir puan hesaplama sistemi ile yaptım mat-1 25 trkç-- 35 sos-- 30
edeb+coğ- 60 mat+geo - 40
Bu netler sana Ham puan olarak en az TM-1 de 350 puan olarak döner birde okul puanın işte bu şekilde yerleşirsin istediğin yerlere