Şimdi Ara

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Okuyanlar Bakabilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İngilizce ve Fransızca hazırlık sınıfları varmış.İsteyen derslerini İngilizce isteyen Fransızca mı alıyor? Ben İngilizce'yi seçsem Fransızca öğretirler mi bana?

• bende ui okumak istiyorum.hedeflermde istanbul,marmara,yıldız t.ü,anadolu,uludağ,ege,dokuz eylül ve akdeniz..ben bu saydıklarımdan brine grmek istiyorum.yaklaşık olarak başarı sıralamamın kaç olması lazım ?
  • iste
    Orijinalden alıntı: speedy_gonzalez

bende ui okumak istiyorum.hedeflermde istanbul,marmara,yıldız t.ü,anadolu,uludağ,ege,dokuz eylül ve akdeniz..ben bu saydıklarımdan brine grmek istiyorum.yaklaşık olarak başarı sıralamamın kaç olması lazım ?

istediğin bölüme göre değişir ama istanbul için ilk 60.ooo falan diğerleri için 100.ooo yeterli olur diye tahmin ediyorum öyle normal bir bölüm için işletme maliye vb için
  • peki bi 70.000 olmak için ygs ve lys netlerimin nasl olması lazım ?? yardımcı olursan sevinrim :)
  • quote:

peki bi 70.000 olmak için ygs ve lys netlerimin nasl olması lazım ?? yardımcı olursan sevinrim :)

sayısalmısın ea mı sözeel mi arkadaşım ben EA için konuştum önce onu söyle yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Res+

quote:

peki bi 70.000 olmak için ygs ve lys netlerimin nasl olması lazım ?? yardımcı olursan sevinrim :)

sayısalmısın ea mı sözeel mi arkadaşım ben EA için konuştum önce onu söyle yardımcı olurum

tm ciyim abi ben.and lisesi 11.snıfım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • marmara iktisat 68.ooo ile kapamış örneğin buda 404 puana denk gelmiş

örneğin bir puan hesaplama sistemi ile yaptım
    mat-1 25
    trkç-- 35
    sos-- 30

edeb+coğ- 60
    mat+geo - 40

Bu netler sana Ham puan olarak en az TM-1 de 350 puan olarak döner birde okul puanın işte bu şekilde yerleşirsin istediğin yerlere
  • iyimiş ya.ygs de sorun yaşayayacagmı sanmıyorum.allahn izniyle yaparım.ama lys mat 2 de 40 yapabilrmiym bilemem.yardımcı oldugun için teşekkur ederim.iyi günler hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Res+

marmara iktisat 68.ooo ile kapamış örneğin buda 404 puana denk gelmiş

örneğin bir puan hesaplama sistemi ile yaptım
    mat-1 25
    trkç-- 35
    sos-- 30

edeb+coğ- 60
    mat+geo - 40

Bu netler sana Ham puan olarak en az TM-1 de 350 puan olarak döner birde okul puanın işte bu şekilde yerleşirsin istediğin yerlere

http://prntscr.com/136zx
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.